Romance Cafe forums

All forums

Savrsenstvo ....je u malim stvarima....  

views: 1031, replies: 34
total: 34, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  last page last page of 4
Post #1, page: 1
#1: 2007-01-22 12:56
Od najranijeg detinjstva nas uče da se za ideal treba boriti, odricati dosta toga, patiti, preći mnoge prepreke dok ne dodjemo do krajnjeg cilja – savršenstva.
I, sta se desava kada se taj naš neki ideal pojavi iz vedra neba, bude nam dat kao blagoslov?
Mi ga ne priznajemo, oduzimamo mu pravu vrednost, jer, po Bogu, treba proći sedam gora, sedam mora, preplivati sedam reka, i onda ubiti strašnog zmaja da bi na kraju pobrali plodove.
A ustvari, naše savršenstvo je skoro uvek tu negde, nadohvat ruke... Mi svesno zatvaramo oči, jer trazimo TUĐA, "navikana", "in" savršenstva, a ne vlastita, i tu dolazi do zablude.
Savršenstvo nije splet nekih pogodnih okolnosti, harmonija, ili nesto peto, savršenstvo je u svakom danu koji prođe, svakoj ulici koju pređemo, svakom prolazniku koji nam se osmjehne... U malim stvarima, samo ga treba prepoznati....Prepoznajete li ga?...Obracate li paznju na sitnice...?
mimaso (female, 50)
Ovaj dan raskopcala sam jednim potezom oka.Pogledom obukla nebo u plavo,more dodirnula prstima i u l
page: 4
fer

VIP
#31: (2008-05-21 10:51)
A onaj "zakon" :
- " Velika wiba jeDe male Wibice " ... shta s' njim ...

ili beshe ... ... goota ... ?!

______
fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
#32: (2008-05-21 10:53)
Jbg ptice ne gutaju ribiceeeee...
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
KAJTEZ

VIP
#33: (2008-05-21 10:55)
nekad i velika wiba je bila mala wiba sve pocinje od malecko
KAJTEZ (male, 39)
voli jer hrabri vole... a kukavice čekaju da budu voljeni
fer

VIP
#34: (2008-05-21 11:26)
Plava ptica: Jbg ptice ne gutaju ribiceeeee...

sad me podseti
... bash ptice ih gootajoo ... a wibe gwickajoo ...
fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
total: 34, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  last page last page of 4
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis