Romance Cafe forums

All forums

Proterani s pravom ili ne ???  

views: 5013, replies: 88
total: 88, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 next page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2007-01-26 11:41
Posle stupanja na snagu - Zakona o zabrani pushenja u javnim prostorijama- , kao okoreli pushach susreo sam se sa niz nevolja. Pochev od one; da kafa vishe nije kafa, da moram da napustim radno mesto da bi zapalio cigaretu, pa sve do javne osude ``moralista i boraca za prava pasivnih pushacha``. Kada sam naveo primer da je aero zagadjenje , a koje ne mozzesh da izbegnesh, u Panchevu nekoliko hiljada puta opasnije i vetje od kancelariskog zagadjenja duvanskim dimom, rekli su mi da se preselim u Panchevo.

Kakva su vasha iskustva vezana za zabranu pushenja na radnom mestu.

Dream Raider (male, 46)
no comment
page: 8
JEJICA

VIP
#71: (2008-06-13 14:35)
INSOMNIE 32

VIP#70: (13.06.2008. 14:02) Proterani s pravom ili ne ???
ti nisi pusac
..nesto razmisljam da su najgori za nas pusace bivsi pusaci ..kad krenu da drze predavanja...i da otvaraju prozore kao da nikada nisu i sami zapalili cigaretu...

ako jednog dana budam trudna volela bi da mi se cigare zgade ...
INSOMNIE 32 (female, 33)

imam jednog takvog u kuci...
a sto se mucnine tice, hoce sigurno, samo i to prodje posle 4. meseca nazalost
JEJICA (female, 27)
BIG MAMA
#72: (2008-06-14 13:56)
Nisam pushach. Nisam ni bivshi pushach. Nisam nikada povukla nijedan dim. Dakle, skroz, skroz...
Nisam nikada govorila pushachima da mi smeta duvanski dim, chak sam uredno nosila upaljach sa sobom, znajuci da su pushachi strashno nervozni ako nemaju chime da zapale cigaretu. (Neverovatno je to kako se samo unervoze i ne slushaju shta im se pricha.) I tako... Sedela sam u istoj prostoriji sa pushachima, za vreme pauze, jer sam htela da se druzhimo, da razgovaramo...

Ali, onog momenta kada je stupio zakon o zabrani pushenja na radnom mestu, shvatila sam da su pushachi veliki EGOISTI. Njima je bio najveci problem gde ce da pushe. Kakvo druzhenje! Kakav razgovor! Za vreme pauze panichno su trchali da, negde, u nekoj prostorijici, popushe jednu, dve ili tri cigaretice uz kaficu, ne mareci za svoje kolege koji sede na nekom drugom mestu.

Onda sam vratila film i setila se da sam u dva navrata imala trovanje nikotinom.

Pa, onda, nekoliko dana nakon operacije sinusa, posetila me jedna prijateljica i popushila punu kutiju cigareta. Ni tada nisam nishta rekla, ali se potvrdio prethodni iskaz da pushachi jesu samozhivi.
MilenicaM (female, 28)
negde...
#73: (2008-06-14 13:58)
...mozh' bit', al' ne mora...
Eugen Grafvajer (male, 46)
I can only please, one person each day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.
#74: (2008-06-14 14:23)
Ko puši...dobar je u duši
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
#75: (2008-06-14 14:27)
MilenicaM:

Ni tada nisam nishta rekla, ali se potvrdio prethodni iskaz da pushachi jesu samozhivi.

Ne, to ti je drugarica samozhiva... No, no generalizovanje...
MiniMaus (female, 34)
Supercalifragilisticexpialidocious! :]
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#76: (2008-06-14 14:29)
Samoživa....o jesam....niko me ne izdržava
Plava ptica (female, 44)
#77: (2008-06-14 14:33)
... e moja galerijo,pardon tvoja...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-06-14 14:34

NeronChe (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
#78: (2008-06-14 14:40)
NeronChe zapali jednu...nemoj da mi se nerviraš
Plava ptica (female, 44)
#79: (2008-06-14 14:42)
Pa pušio bih ja , al' nikako da dođem na red... čekam da se uguše,pa i da ja zapalim...
NeronChe (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
#80: (2008-06-14 14:46)
Ko čeka gubi vreme....zapali pa da se ugušimo...
Plava ptica (female, 44)
total: 88, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info
LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis