Romance Cafe forums

All forums

Proterani s pravom ili ne ???  

views: 4846, replies: 88
total: 88, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  last page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2007-01-26 11:41
Posle stupanja na snagu - Zakona o zabrani pushenja u javnim prostorijama- , kao okoreli pushach susreo sam se sa niz nevolja. Pochev od one; da kafa vishe nije kafa, da moram da napustim radno mesto da bi zapalio cigaretu, pa sve do javne osude ``moralista i boraca za prava pasivnih pushacha``. Kada sam naveo primer da je aero zagadjenje , a koje ne mozzesh da izbegnesh, u Panchevu nekoliko hiljada puta opasnije i vetje od kancelariskog zagadjenja duvanskim dimom, rekli su mi da se preselim u Panchevo.

Kakva su vasha iskustva vezana za zabranu pushenja na radnom mestu.

Dream Raider (male, 46)
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
page: 9
#81: (2008-06-14 14:51)
Zar ti treba otvoreni plamen da bi se gušila malo... ne preteruj,pa normalnu te znam... ne daj da te promeni ovaj forumaški svet...
NeronChe (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
#82: (2008-06-14 14:58)
Eugen Grafvajer (male, 46)
Slow motion
#83: (2008-06-14 14:58)
Mene ...... ,zapliću jednu na galeriji
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
#84: (2008-06-14 14:59)
Pa red bi bio... makar se ugušila...
NeronChe (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
#85: (2008-06-14 15:24)
Uguši me ...romantika...
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
DANAI

VIP
#86: (2008-07-17 00:22)
Plava ptica: Nijsu to nikakva komparacija...već činjenica.
Dođi malo do PA pa udahni

da nebi isli kolektivno u PA, udahni ti za sve nas, nema veze, kad si vec tamo...

Updated 1 time(s), Last update (DANAI) 2008-07-17 00:23

DANAI (female, 38)
you are nobody untill somebody loves you...
#87: (2008-07-17 02:03)
Radno mesto je radno mesto.
Nisam zapamtila ni jedno na kom je pusenje bilo dozvoljeno, mada su uvek postojale separatne prostorije za pusace u smislu "prostora za pus-pauzu" podredjene nekim tamo internim firmskim filozofijama.
Nisam ih koristila.Nocni sam pusac, pa me to nije pomeralo stvarno.

E od ove godine se to promenilo. Promenilo se zakonski. Od 01.01.2008 ili za neke od 01.07.2008 u mom selu zakonski su zabaranili pusenje u svim javnim prostorijama, na svim radnim mestima i u svim restoranima, kaficima& diskotekama u zatvorenim prostorijama. Mhm...
E to je za moj ukus vec radikalan cut.
Cut koji nema pojma sa pojmom slobodnog odlucivanja i koji mi suvise mirise na drzavni totalitarizam.

Apsolutni "flesh" sam dozivela slusajuci razvoj problematike u Olandiji gde je i dalje dozvoljeno konzumiranje&dimijanje Marihuane u "coffee-shop-ovima" dok se konzumiranje duvana u isti mah zabranjuje. Da prevedem : da dOOvas joint mozes lepo zavaljen u fotelju u svakom coffee-shop-u, da pusisH cigar - JOCK, jerBO ugrozavas aktivno pasivne nepusace!

E tu mi pala zavesa definitvno i ne verujem da ce se digne uskoro...
triViALna (female, 31)
#88: (2008-07-17 02:32)
Sh'a ti tu nije yasno? kanabis pomazze raznim bolestima, duvan shteti plucima...
Party Animal (male, 46)
Let me show you the good times!
total: 88, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  last page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis