Romance Cafe forums

All forums

Kutak za sport  

views: 37371, replies: 1544
total: 1544, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 155
ledobermann
#1: (2007-02-02 08:33)
Kutak za sport
vesti,komentari,dogadjaji...sve vezano za sport..izvolite
ledobermann is no longer member of Romance Cafe
ledobermann
#2: (2007-02-02 08:45)
Kutak za sport
Prvi tamnoputi vozač u istoriji Formule 1!!!
Britanac Luis Hamilton ove godine voziće za Meklaren Mercedes u okviru Svetskog šampionata Formule 1. Ova informacija i ne bi bila toliko značajna da 21-godišnji Hamilton nije tamnoput čime je postao prvi tamnoputi vozač u istoriji Formule 1.

"Ovo je kao ostvarenje sna. Voziti za Meklaren Mercedes je bio moj konačni cilj kojeg sam zacrtao još u djetinjstvu" istakao je presrećni Hamilton.

Luis Hamilton, čiji su preci stigli u Britaniju sa Kariba, prosle godine osvojio je titulu šampiona u kategoriji GP2.
#3: (2007-02-02 09:00)
Kutak za sport
......... ....što manje crnaca, manje rasizma.....ozon....
ca blues (male, 36)
Zelda

moderator
#4: (2007-02-02 09:18)
Kutak za sport
Postovi sa teme o Ronaldu, aj sad :

ledeno miran: @ledobermann

...e pa reću ću ti nešto na tu temu,a ti proveri ako si pravi Internista ...priča o odlasku Ronalda iz Intera je sledeća i veoma je intimna (ali hajde da slavuju pokažem u praksi ). Pošto pratiš seriju A, setićeš se da su Ronaldo i Sedorf bili klupski drugovi u Interu. E pa Sedorf je jedan strašan dasa,da ne kažem *ebač (a možda je ovo za inbox,ipak ), mazne on Ronaldu ženu i ako se sećaš dobije pod hitno ispisnicu iz Intera.I pravac u Milan,seti se kolika je to bomba bila. Ronaldo se razvede,ali ipak nije mogao da živi u istom gradu sa nih dvoje i ipak sav slomljen i verovatno povređene sujete ipak reši da ode iz grada Milana.E i tu je Inter ispao fer i puste ga u Real,za lovu.
Po mojim saznanjima ovo nije SF,nego istinita priča,jeste pomalo za žutu štampu,ali eto to je razlog odlaska Ronalda iz Intera. Eh te žene i eh ti muškarci,večni titraji i uzbuđenja.
Zelda (female, 37)
Prijatna je spoznaja da postojiš u drugačijoj logici. To liči na slobodu.
Zelda

moderator
#5: (2007-02-02 09:19)
Kutak za sport
ledobermann: ako je to tacno tim pre treba da ga je sramota sto je otisao iz intera,a sada se vraca u isti grad gde je povredio emocije najvatrenijim navijacima intera,a to je ovde jako ozbiljna stvar
Zelda (female, 37)
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
Zelda

moderator
#6: (2007-02-02 09:20)
Kutak za sport
Partybrejker: a òtje ga tepa.yu?
Zelda (female, 37)
Zelda

moderator
#7: (2007-02-02 09:20)
Kutak za sport
ledeno miran: ...pazi
i slažem se i ne slažem se

...ti si vatreni zvezdaš,ja grobar
i volim taj osećaj da mi to nije nametnuto
da je to moj izbor,dobrovoljni

...ali lični život,e i to je lični i još ličniji izbor
zar ne bi bio sa ženom svog života zato što navija za Partizan ili Milan. Znam da si već rekao,da bi to bilo super,pa da je tešiš kada izgubi njen tim,ali znaš i da si se šalio. Da bi je pokupio,oteo makar navijala za tvog smrtnog neprijatelja, ali ako se tebi dopada,bila bi samo još veći izazov,zar ne

...navijanje je navijanje,ali one su one
u našim životima
Zelda (female, 37)
Zelda

moderator
#8: (2007-02-02 09:21)
Kutak za sport
ledobermann: trebali su obojica da traze zene preko rc,sada bi obojica bili drugari i sve bi bilo ok...jer nase zene su divne...
u pravu si
Zelda (female, 37)
Zelda

moderator
#9: (2007-02-02 09:23)
Kutak za sport
Samo sam ovo pisO ja! Nema visheeeeeee

I da, Dzzon Mekinro forever!

Ajde, lepa temaaa
Zelda (female, 37)
ledobermann
#10: (2007-02-02 10:07)
Kutak za sport
Mekinro je okončao karijeru sa rekordnih 77 titula u singlu i 77 titula u dublu!!!
svaka cast za njega...veliki sportista...
obozavao sam ga,narocito kad se iznervira i razbije reket o zemlju.Mekinro teniser koji je najvise platio kazni u istoriji tenisa zbog njegovih ispada...

Updated 1 time(s), Last update (ledobermann) 2007-02-02 10:09

total: 1544, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 155
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Osvojite sedmicu na na loto-u
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis