Romance Cafe forums

All forums

NAJAVA & RECENZIJA  

views: 5407, replies: 71
total: 71, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 next page last page of 8
Post #1, page: 1
#1: 2007-03-02 10:47
NAJAVA & RECENZIJA
Smanjila se ova nasha zemlja i po shirini i po duzzini (valjda takav materijal) ali ima to i dobrih strana.
Sada smo usmereniji jedno ka drugom, nekako blizzi...

Imate neku zanimljivost u vashem mestu boravka, najavljuje se dobar koncert na koji bi mozzda neki chlanovi doshli, neki performance ....

Evo mesta za takvu najavu ...

Updated 2 time(s), Last update (Storm Rider) 2007-03-02 18:17

Storm Rider (male, 99)
So many idiots... so little bullets.
page: 4
Gandalf
#31: (2007-03-06 21:28)
NAJAVA & RECENZIJA
Storm Rider: Ugovor potpisan - najveći rok bend konačno stiže
„Pepersi“ 26. juna u Srbiji

Najveća rok atrakcija, bend „Red Hot Chili Peppers“ napokon, posle beskonačnog čekanja, dolazi u Srbiju! Entoni Kidis i ekipa će 26. juna održati koncert u Inđiji, ugovor sa grupom je potpisan, a kako nezvanično saznajemo, organizator nastupa na kojem se očekuje između 50.000 i 60.000 ljudi je „Udruženje Egzit“.

Koncert će biti održan pored autoputa, u blizini Inđije, otprilike tačno na pola puta između Beograda i Novog Sada. Uskoro će biti poznata cena ulaznica, kao i drugi detalji vezani za organizaciju.

Inače, kako saznajemo, za dolazak „Pepersa“ u Srbiju nije bila presudna količina ponuđenog novca, već su članovi benda želeli da imaju pouzdanog i kredibilnog partnera u regionu koji će organizovati njihov koncert. Američki rokeri će ovog leta u Evropi svirati samo 12 koncerata, a budući da će nastup u Inđiji biti jedini koncert „Pepersa“ u jugoistočnoj Evropi, očekuje se da će veliki broj fanova doći i iz okolnih zemalja. Kako nezvanično saznajemo, organizator koncerta je „Udruženje Egzit“, a u Inđiji se očekuje između 50.000 i 60.000 posetilaca. Iako nekome može biti čudan izbor lokacije, poznato je da RHCP vole da sviraju na zanimljivim mestima, u kojima ranije nisu bili. A korist od nastupa sjajnog benda biće višestruka, Inđija će se preko noći naći u centru pažnje javnosti, a zagriženi obožavaoci „Pepersa“ će napokon moći uživo da čuju svoje ljubimce, koji važe za jedan od najboljih koncertnih bendova na svetu.

...oni ako dodju...ima da isecem tuki na ovakve parcice...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
#32: (2007-03-06 23:00)
NAJAVA & RECENZIJA
samo da znate i ponesete vishe parica...karta nije 2000....vec 2800....

najava & odjava
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
PurpleGlance
#33: (2007-03-06 23:18)
NAJAVA & RECENZIJA
MEDJUNARODNI SAJAM NAUTIKE ODRZACE SE OD 8.-11.MARTA U HALI 2 BEOGRADSKOG SAJMA.

VIshe od 60 domacih i inostranih firmi izlozice plovila razlichitih vrsta i dimenzija,od luksuznih jahti,preko glisera i jedrilica do malih brodova za dnevne izlete.

Ovo je prvi Sajam nautike koji Beogradski sajam organizuje samostalno.

Osim chuvenih svetskih kompanija"Mire","Montereja","For vinsa","Mek Gregora"i td i td,na sajmu ce biti predstavljene i shkole jedrenja i firme koje iznajmljuju plovila....

Cena karte je 300 din,a na dan otvaranja ce za zene ulaz biti slobodan
PurpleGlance is no longer member of Romance Cafe
Neboojsa
#34: (2007-03-06 23:24)
NAJAVA & RECENZIJA
Pa 'ladno mozemo da saradjujemo...s tim da ja dobijam uvek dve propusnice tj magnetne kartice za automobile i nekoliko za ulaz u halu...moj i klijentov...nekad je vise klijenata,pa zamisli onda koliko je propusnica...

SAJAM KOZMETIKE JE BIO NESTO STO NIKO OD MUSKIH NIJE TREBAO DA PROPUSTI,NAJVISE ZBOG LIKOVA KOJI SU GA OBILAZILI DVA DANA..Svaka koja misli ili je zaista neko je morala da se pojavi....Ne znam kako sam izdrzao..i ovako imam problema
Neboojsa is no longer member of Romance Cafe
#35: (2007-03-07 12:49)
NAJAVA & RECENZIJA
Chris & Carla

Chris And Carla su Chris Eckman i Carla Thorgennson, kreativno jezgro rodonačelnika amerikana zvuka - The Walkabouts, grupe poreklom iz Seattlea. Chris and Carla su zapravo ekskluzivan program u kome ovaj par nastupa kao akustični duo, izvodeći pesme kako The Walkaboutsa, tako i mnoge obrade po kojima su postali legendarno poznati - od The Smithsa, preko Nick Cavea, do Johnny Casha i tradicionala iz folk i country tradicije.

Mesto: Dom omladine, Beograd
Vreme: 21. mart
vatra i led (female, 35)
Ja sam najbolja "stvar" koja ti se nikad nije dogodila, a ti si najbolja "stvar" koju sam ikad imala
Please note: VIP members do not see advertising
Monsieur Da
#36: (2007-03-07 20:27)
NAJAVA & RECENZIJA
Cetvrtak 8 mart 19:30
Srpski kulturni centar u Parizu...
Promocija knjige Moji Izumi, autobiografija Nikole Tesle
Monsieur Da is no longer member of Romance Cafe
#37: (2007-03-11 03:07)
NAJAVA & RECENZIJA
U MUZEJU SAVREMENE UMETNOSTI U BEOGRADU 24.3. OTVARA SE IZLOŽBA SAVREMENIH BRITANSKIH AUTORA NAZVANA "BREAKING STEP" (U RASKORAKU)

U vezi sa tim Muzej savremene umetnosti u Beogradu i British Council organizovali su akciju sakupljanja starih cipela za rad britanskog umetnika Adama Chodskog koji će biti predstavljen u okviru ove izložbe.

Akcija sakupljanja održaće se u Beogradu, a svi zainteresovani mogu svoje cipele, bez obzira na veličinu i stanje, muške, ženske ili dečije, doneti u Salon Muzeja savremene umetnosti svakog cetvrtka od 1. do 15. marta, između 12 i 20 časova.

Svi posetioci izložbe "Breaking Step / U raskoraku" u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu biće pozvani da se tokom obilaska preobuju u par polovnih cipela. Postavlja se pitanje da li u tudjim cipelama imamo drugačiji doživljaj umetnosti i stvarnosti uopšte.

Izbor starih cipela koje budu darovane neposredno će uticati na hod posetilaca izložbe i omogućiće drugačiji pogled na umetnost.

Nakon završetka izložbe, sve darovane cipele biće dostavljene Crvenom krstu.

Izložba „U raskoraku“ (Breaking Step), koja će dovesti u Beograd nove radove petnaest značajnih predstavnika britanske umetničke scene, označava vrhunac četvorogodišnje saradnje ko-organizatora: British Council-a i Muzeja savremene umetnosti.

Dobitnici Tarnerove nagrade Džeremi Deler (Jeremy Deller) i Džilijan Vering (Gillian Wearing), kao i umetnici visokog međunarodnog ugleda kao što su Majk Nelson (Mike Nelson), Fil Kolins (Phil Collins) i Džim Lembi (Jim Lambie) učestvaće na ovoj izložbi koja će biti prikazana samo u Beogradu. Nekoliko umetnika će svoje nove radove kreirati upravo u Beogradu, uspostavljajući direktnu vezu sa gradom i širim društvenim okruženjem.

Na izložbi će biti predstavljena dela nastala u različitim medijima: od skulpture, slika i instalacija do filma, fotografije i performansa, ujedinjene upotrebom humora. U dijalektičkom smislu, izložba ukazuje na dve strane medalje, izazivajući naša očekivanja: zabavnu ali i jetku, saosećajnu ali i odvažnu, blisku ali ne i zaštitničku. Rukovođena idejom uspostavljanja potpunijeg uvida u radove, izložba je zamišljena kao niz individualnih prezentacija, sa primerima iz različitih oblasti ili faza individualnih umetničkih praksi.
vatra i led (female, 35)
Ja sam najbolja "stvar" koja ti se nikad nije dogodila, a ti si najbolja "stvar" koju sam ikad imala
#38: (2007-03-16 10:24)
NAJAVA & RECENZIJA
Orthodox Celts
Kao i svake godine grupa pravi žurku povodom Irskog nacionalnog praznika, Dana Sv Patrika,ali će ovaj koncert biti i svojevrsna promocija njihovog novog albuma "One, Two, Five", koji će se uskoro pojaviti u prodaji.
Mesto: SKC, Beograd
Vreme: 17. mart
vatra i led (female, 35)
Gandalf
#39: (2007-03-17 20:07)
NAJAVA & RECENZIJA
Dolaze rok veterani

"ZZ top" 21. juna sviraju u "Areni"
Najpoznatije rokenrol bradonje, američki bluz-rok bend "ZZ top" ipak dolazi u Srbiju, a Bil Gibons i ekipa će će 21. juna nastupiti u "Beogradskoj areni".

- Ugovor sa bendom je potpisan i veliko mi je zadovoljstvo što će sjajni muzičari iz grupe "ZZ top" 21. juna svirati u "Areni" - rekao je za "Blic" Đorđe Milutinović, direktor "Beogradske arene", koja organizuje gostovanje američkih rokera. Po njegovim rečima, ulaznice će biti puštene u prodaju u narednih desetak dana.

Da podsetimo, "Taj mali stari bend iz Teksasa", kako ih fanovi zovu, 1969. godine su u Hjustonu osnovali Bili Gibons, Dasti Hil i Frenk Bird. Osim po velikim hitovima kao što su "Gimme All Your Lovin", "Chep Sunglasses", "Stages", "Give it Up" i fenomenalnim spotovima, članovi grupe su poznati i po svom zaštitnom znaku - dugačkim bradama koje brižljivo neguju Gibons i Hil, koje ni na jednoj fotografiji nećete videti bez naočara za sunce. Zanimljivo je da jedino Bird, čije prezime u prevodu znaci brada, gaji samo - brkove. Priča se da je 1984. godine kompanija "Žilet" ponudila Gibonsu i Hilu po milion dolara da obriju bradu u reklami za ovu firmu, ali oni su tu ponudu odbili.

Članovi grupe "ZZ top" su 2004. godine primljeni u "Rokenrol kuću slavnih", a njihovu muziku karakteriše reski zvuk gitare Bilija Gibonsa (smatraju ga za jednog od najboljih američkih bluz gitarista) i upečatljiva ritam sekcija koju čine basista Dasti Hil i bubnjar Frenk Bird.

.... ... ....
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
#40: (2007-04-16 10:49)
NAJAVA & RECENZIJA
...Manifestacija DANI Beograda pod parolom "Pazi, Beograd" održaće se od 16. do 19. aprila...Tema ovogodišnje proslave je "Beograd, grad budućnosti"...

DOŽIVLJAJ - 16.4.
ART - 17.4.
NAUKA - 18.4.
ISTORIJA - 19.4.
vatra i led (female, 35)
total: 71, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 next page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis