Romance Cafe forums

All forums

NAJAVA & RECENZIJA  

views: 4910, replies: 69
total: 69, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  last page last page of 7
Post #1, page: 1
#1: 2007-03-02 10:47
NAJAVA & RECENZIJA
Smanjila se ova nasha zemlja i po shirini i po duzzini (valjda takav materijal) ali ima to i dobrih strana.
Sada smo usmereniji jedno ka drugom, nekako blizzi...

Imate neku zanimljivost u vashem mestu boravka, najavljuje se dobar koncert na koji bi mozzda neki chlanovi doshli, neki performance ....

Evo mesta za takvu najavu ...

Updated 2 time(s), Last update (Storm Rider) 2007-03-02 18:17

Storm Rider (male, 99)
So many idiots... so little bullets.
page: 7
#61: (2008-05-28 16:39)
NAJAVA & RECENZIJA
Полако се комплетира списак учесника овогодишњег "Егзита", који ће бити одржан од 10. до 13. јула на Петроварадинској тврђави. На главној бини отварање фестивала обележиће концерти америчког хипхоп-рок састава N.E.R.D. и панк-рок соул бенда "Белрејс". N.E.R.D, односно "No one ever really Dies", бенд основан 2001. године, чине Фарел Вилијамс, Чед Хјуго и Шај Хејли. Вилијамс и Хјуго, који стварају и под именом "The Neptunes", један су од најцењенијих продуцентских тандема у популарној музици који су радили на албумима Џастина Тимберлејка, Снупа Дога, Џеја Зија, Гвен Стефани, Бритни Спирс, Келис, Басте Рајмса…

Деби албум "In Search of…" обележили су синглови "Lapdance" и "Rock Star". Веома запажен био је и њихов други албум "Fly or Die", а на "Егзит" долазе само месец дана после објављивања новог компакт диска "Seeing Sounds".

"Белрејс", калифорнијски састав који предводи Лиза Кекаула, иза себе имају осам албума, а последњу плочу објавили су пре два месеца.

Позната су и нова имена која ће наступити на Фјужн бини Петроварадинске тврђаве. Првога дана свираће бендови "Presets", Jinx, "Zdob si Zdub", "Бед копи", "Човек без слуха", Зостер и Мумин. У петак, 11. јула, наступиће реге певач Џентлмен, затим "Far East Band", као и хрватски састави "Лет 3" и "Ватра".

Најављено је да ће на главној бини два часа иза поноћи, после свирки великих светских звезда, публику забављати drum and bass ди-џејеви. Последњег дана "Егзита", у недељу, 13. јула, у програму који носи назив "After 2" наступиће енглески Dillinja и MC Jakes, потом чувени ди-џеј Shy FX, као и Линколн Барет.
Dream Raider (male, 46)
no comment
#62: (2008-07-19 10:50)
NAJAVA & RECENZIJA
NAJEKSKLUZIVNIJA KOLEKCIJA DIJAMANATA IKADA VIĐENA U BEOGRADU…..

U subotu 19. juna 2008. nakon održanog "Diamonds International.Corporation golf turnira" koji će startovati u 12h, predsednik ove korporacije koja je inače i deoničar najpoznatije dijamantske berze iz Antwerpena, gospodin Luboš Riha će zajedno sa jednim od najvećih poznavalaca iz ove oblasti u Evropi gospodinom Premislom Synjekom održati jedno kraće upoznavanje sa dijamantima u 18h.
Nakon ovoga očekuje nas revija na kojoj će biti prikazani eksluzivni, ručno rađeni komadi nakita koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim kao i veoma veliki i vredni investicioni dijamanti koje retko koja kompanija može da ponudi.

To subotnje veče će neko sigurno pamtiti do kraja života jer će se IZNENAĐENJE kriti u šampanjcu koji će biti poslužen svim prisutnima.

s poštovanjem,
Ggolf Club Belgrade

Jbg kad postaneš brend niš'a ne mož' bez mene da prođe... A sad b'eži Nebojša na pos'o i jesam bio na ispaši 2 meseca,umal' da 'mrem čerez depresije... Što reče koleginica da se i ja po'valim malo...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-07-19 10:51

NeronChe (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
#63: (2008-07-19 10:59)
NAJAVA & RECENZIJA
Uzmi i za nas, bar po jedan svakom

Dream Raider (male, 46)
no comment
#64: (2008-07-19 11:11)
NAJAVA & RECENZIJA
Razmišljah da mi je to jedinstvena prilika da odem na Kubu zauvek,al' se setih foruma... (šta će selo kad' nestane mene),a i nisu naivni pa dovode svoje obezbeđenje...
NeronChe (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
Please note: VIP members do not see advertising
#65: (2008-08-14 21:18)
NAJAVA & RECENZIJA
"Дани пива", иначе 23. по реду, одржаће се на више локација у граду од 27. до 31. августа. Организатори, Скупштина града Зрењанина и Туристичка организација општине Зрењанин, најављују богат програм на четири ударна места у граду.

Главна бина и највећа посета биће у центру, на Житном тргу. Ту нас у среду, 27. августа, након свечаног отварања уз ватромет, очекује концерт "Црвене јабуке". Дан касније, на истом месту наступа "Дел арно бенд", а у петак 29. мајстори за живу свирку - "Неверне бебе". У суботу ће вероватно бити највеселије уз "Психомодо поп". Последњег дана забављаће нас сјајно "Атомско склониште" и Дадо Топић са својим бендом. На Житном тргу нас, поред концерта, очекује такмичење у испијању пива, а дан се окончава уз обавезну ди џеј журку.

Следећа локација је на Тргу Републике, где ћемо присуствовати дводневном Међународном фестивалу фолклора, као и фестивалу тамбураша. Од концерата имамо феноменалне "Ortodox Celts", затим "Darkwood Dub", као и занимљиву групу "Кал". И овде крај дана чекамо уз ди џеј журку. У главној градској улици код зграде Водоторња одржаће се 9. интернационални фестивал забавне музике "Sunflower". У склопу финалне вечери, у четвртак, 28. августа, концерт ће одржати Масимо Савић. У петак гледамо Нена Белана, а у суботу тамбурашко-забављачке оркестре "Его" и "Апсолутно романтично", као и "Гарави сокак". Последњег дана, у недељу, слушаћемо мало другачији звук уз Екстра Нену и Мирослава Илића, па ко воли - нек изволи.

Dream Raider (male, 46)
no comment
#66: (2008-08-14 21:41)
NAJAVA & RECENZIJA
...kad smo kod Adolfa...slusao sam ga pre par nedelja u Vrscu...matora dzukela i dalje dobro przi...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#67: (2008-08-14 22:04)
NAJAVA & RECENZIJA
Koliko znam Vronski se najavio vetj .. a ti vidi
Dream Raider (male, 46)
no comment
#68: (2008-08-14 22:22)
NAJAVA & RECENZIJA
oce biti tu nekog sexa il ne
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
NEDOVOLJNO DOBAR
#69: (2008-08-16 16:23)
NAJAVA & RECENZIJA

neki kazu da dolaze na prolece.koncert na otvorenom
NEDOVOLJNO DOBAR is no longer member of Romance Cafe
total: 69, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  last page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info
Osvojite sedmicu na na loto-u
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis