Romance Cafe forums

All forums

NAJAVA & RECENZIJA  

views: 4951, replies: 69
total: 69, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  last page last page of 7
Post #1, page: 1
#1: 2007-03-02 10:47
NAJAVA & RECENZIJA
Smanjila se ova nasha zemlja i po shirini i po duzzini (valjda takav materijal) ali ima to i dobrih strana.
Sada smo usmereniji jedno ka drugom, nekako blizzi...

Imate neku zanimljivost u vashem mestu boravka, najavljuje se dobar koncert na koji bi mozzda neki chlanovi doshli, neki performance ....

Evo mesta za takvu najavu ...

Updated 2 time(s), Last update (Storm Rider) 2007-03-02 18:17

Storm Rider (male, 99)
So many idiots... so little bullets.
page: 7
#61: (2008-05-28 16:39)
NAJAVA & RECENZIJA
Полако се комплетира списак учесника овогодишњег "Егзита", који ће бити одржан од 10. до 13. јула на Петроварадинској тврђави. На главној бини отварање фестивала обележиће концерти америчког хипхоп-рок састава N.E.R.D. и панк-рок соул бенда "Белрејс". N.E.R.D, односно "No one ever really Dies", бенд основан 2001. године, чине Фарел Вилијамс, Чед Хјуго и Шај Хејли. Вилијамс и Хјуго, који стварају и под именом "The Neptunes", један су од најцењенијих продуцентских тандема у популарној музици који су радили на албумима Џастина Тимберлејка, Снупа Дога, Џеја Зија, Гвен Стефани, Бритни Спирс, Келис, Басте Рајмса…

Деби албум "In Search of…" обележили су синглови "Lapdance" и "Rock Star". Веома запажен био је и њихов други албум "Fly or Die", а на "Егзит" долазе само месец дана после објављивања новог компакт диска "Seeing Sounds".

"Белрејс", калифорнијски састав који предводи Лиза Кекаула, иза себе имају осам албума, а последњу плочу објавили су пре два месеца.

Позната су и нова имена која ће наступити на Фјужн бини Петроварадинске тврђаве. Првога дана свираће бендови "Presets", Jinx, "Zdob si Zdub", "Бед копи", "Човек без слуха", Зостер и Мумин. У петак, 11. јула, наступиће реге певач Џентлмен, затим "Far East Band", као и хрватски састави "Лет 3" и "Ватра".

Најављено је да ће на главној бини два часа иза поноћи, после свирки великих светских звезда, публику забављати drum and bass ди-џејеви. Последњег дана "Егзита", у недељу, 13. јула, у програму који носи назив "After 2" наступиће енглески Dillinja и MC Jakes, потом чувени ди-џеј Shy FX, као и Линколн Барет.
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#62: (2008-07-19 10:50)
NAJAVA & RECENZIJA
NAJEKSKLUZIVNIJA KOLEKCIJA DIJAMANATA IKADA VIĐENA U BEOGRADU…..

U subotu 19. juna 2008. nakon održanog "Diamonds International.Corporation golf turnira" koji će startovati u 12h, predsednik ove korporacije koja je inače i deoničar najpoznatije dijamantske berze iz Antwerpena, gospodin Luboš Riha će zajedno sa jednim od najvećih poznavalaca iz ove oblasti u Evropi gospodinom Premislom Synjekom održati jedno kraće upoznavanje sa dijamantima u 18h.
Nakon ovoga očekuje nas revija na kojoj će biti prikazani eksluzivni, ručno rađeni komadi nakita koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim kao i veoma veliki i vredni investicioni dijamanti koje retko koja kompanija može da ponudi.

To subotnje veče će neko sigurno pamtiti do kraja života jer će se IZNENAĐENJE kriti u šampanjcu koji će biti poslužen svim prisutnima.

s poštovanjem,
Ggolf Club Belgrade

Jbg kad postaneš brend niš'a ne mož' bez mene da prođe... A sad b'eži Nebojša na pos'o i jesam bio na ispaši 2 meseca,umal' da 'mrem čerez depresije... Što reče koleginica da se i ja po'valim malo...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-07-19 10:51

NeronChe (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
#63: (2008-07-19 10:59)
NAJAVA & RECENZIJA
Uzmi i za nas, bar po jedan svakom

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#64: (2008-07-19 11:11)
NAJAVA & RECENZIJA
Razmišljah da mi je to jedinstvena prilika da odem na Kubu zauvek,al' se setih foruma... (šta će selo kad' nestane mene),a i nisu naivni pa dovode svoje obezbeđenje...
NeronChe (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
#65: (2008-08-14 21:18)
NAJAVA & RECENZIJA
"Дани пива", иначе 23. по реду, одржаће се на више локација у граду од 27. до 31. августа. Организатори, Скупштина града Зрењанина и Туристичка организација општине Зрењанин, најављују богат програм на четири ударна места у граду.

Главна бина и највећа посета биће у центру, на Житном тргу. Ту нас у среду, 27. августа, након свечаног отварања уз ватромет, очекује концерт "Црвене јабуке". Дан касније, на истом месту наступа "Дел арно бенд", а у петак 29. мајстори за живу свирку - "Неверне бебе". У суботу ће вероватно бити највеселије уз "Психомодо поп". Последњег дана забављаће нас сјајно "Атомско склониште" и Дадо Топић са својим бендом. На Житном тргу нас, поред концерта, очекује такмичење у испијању пива, а дан се окончава уз обавезну ди џеј журку.

Следећа локација је на Тргу Републике, где ћемо присуствовати дводневном Међународном фестивалу фолклора, као и фестивалу тамбураша. Од концерата имамо феноменалне "Ortodox Celts", затим "Darkwood Dub", као и занимљиву групу "Кал". И овде крај дана чекамо уз ди џеј журку. У главној градској улици код зграде Водоторња одржаће се 9. интернационални фестивал забавне музике "Sunflower". У склопу финалне вечери, у четвртак, 28. августа, концерт ће одржати Масимо Савић. У петак гледамо Нена Белана, а у суботу тамбурашко-забављачке оркестре "Его" и "Апсолутно романтично", као и "Гарави сокак". Последњег дана, у недељу, слушаћемо мало другачији звук уз Екстра Нену и Мирослава Илића, па ко воли - нек изволи.

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#66: (2008-08-14 21:41)
NAJAVA & RECENZIJA
...kad smo kod Adolfa...slusao sam ga pre par nedelja u Vrscu...matora dzukela i dalje dobro przi...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#67: (2008-08-14 22:04)
NAJAVA & RECENZIJA
Koliko znam Vronski se najavio vetj .. a ti vidi
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#68: (2008-08-14 22:22)
NAJAVA & RECENZIJA
oce biti tu nekog sexa il ne
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
NEDOVOLJNO DOBAR
#69: (2008-08-16 16:23)
NAJAVA & RECENZIJA

neki kazu da dolaze na prolece.koncert na otvorenom
NEDOVOLJNO DOBAR is no longer member of Romance Cafe
total: 69, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  last page last page of 7
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis