DOSTAVITI LITCHNO partibreaitcheroo na ruke !!!HITNO
Nije zgoreg ,radi opshteg dobra.!!!!!!!!!!!
Nesklad izmedju tvog nicka PARTYbrejker (gde si umixovao Inglis i Voocka Karadzitcha) doveo je do velike zabune,jer tek nedavno(znam da netchesh zaboraviti taj trenutak) primetih

kojeg stavljas na kraj svojih izlaganja.....kao svoj litchni petchat.Da sam to primetila na vreme,sve bi bili sasvim drugatchije.
Zato ti se OPET ....ono sto sam ti vec rekla.....(tu rec makar i u zezanju izgovaram samo jednom)........
E sada mozemo da se oooopustimo i lepo protchaskamo.....
Pa kude si bre Parti ,kuco stara....sorry kutcho....kakvo bre rabotish.Pa ti bre kuco....shta mi je bre s'ovuj tastarturu..kutcho.....e takoj sg je dobre,imas li ti neshto pametnije da rabotis ,nego da se ovdeka po cel dan isglupirujes i ispluvljujes.Stvarno si oduvek bija mlogo nezgodan tip.Setcham se ja ,niko na livadu nije smel s'tebe da se obaruje ....a ti najjatchi,nema zbor da se rekne..Samo nikom netche pritchamo onoj kad te ona luciferka-takoj li se bese zvase ona sto te setchas se jegnom prefrlji preko rame pa ti ooooops...u blatishte.Jedva si se opraja ,ako si se opraja.
To ti je bil mlogo veliki blam ...jel'da Care.
Nego,zaboravili ljudi ,davno bese....kad ono..pre pet-sest satovi....bolje da te nisam podsetcaja.....osusija mi se ovaj brzi jeziik.
A i ti bi bre brate mogo malo da si smiris tij hormoni....mlogu ti nezgodni tij hormoni tche ti stradaju onej ganglije ....valjda il tako nekako...
Ovdeka u selo je sve po staro,ich se ne brigaj.
Sg samo tchekamo da nam se ispovracujes ovdena .....tchuvamo ti i kutchu i okutchnicu...i volovi i samo smo jednu kravu prodali....na se ljuti....
A ja videja od tebe,pa i ja se ovde ko iti prishljamtchi samo ja sam uzeja mlogu gadan lik..znas onaj mangup sa opasni zubi i rogovi...onaj bre strashan ...tche primetish kako tche gatche da gi se ustresu od njeg.....
tche zajedno glumimo mlogo opasne frajertchine......zhiva tebra...jel se takoj kaze na tvoj frajerski jezik.
Ej,jaoooo ja se ovdeka raspritchao a volovi sto vuku zaprege se rastrchashe po frum leleeeee......aj sou long...shta kazhes kako sam i ja nautchija taj ameritchki ...od teb sa,
m videja......aj' baj...i znaj bash si KRALJ....
Nema ni trag od onaj ljakse........mafijashe nijedan...ti li ...ti li.......
Obozhavam te....da mi umru i baba i prababa
i tche zapamtish ki vetch jednom onaj pozdrav po nashki
MIR BRADR MIIIIIIIR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
za tatchnost prepisa odgovoran glavom i bradom litchno