Romance Cafe forums

All forums

Da li ste ubili?  

views: 3707, replies: 60
total: 60, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 next page last page of 6
Post #1, page: 1
#1: 2007-03-05 08:54
Da li ste ubili?
Neki sociolozi nazivaju PREZIR “simboličkim činom ubijanja čoveka”. PREZIROM stavljate nekom do znanja da je za vas on potpuno bezvredan, da ne postoji ta empatija koja može da vrati neko pozitivno osećanje prema njemu.
Ja znam da sam u mladostu “ubio” na taj način par ljudi… a sada kada se osvrnem i vidim da je sve prekriveno peskom vremena, shvatam da za tim nije bilo potrebe i da su izbledeli razlozi koji su do toga doveli. Takođe znam da kada se prezir jednom “uvuče” u brak da je to kraj. Jer i ja sam bio u prilici da na taj način budem “ubijen”. Sad znam kako je prezirati i biti prezren… јоš samo kad bih sa tim znanjem postao malo mudriji…
A vi? “Ubijate” li?
Srki_Lee (male, 43)
Svrha života je život sa svrhom
page: 3
Ali
#21: (2007-03-06 16:36)
Da li ste ubili?
A jel se vazi ako si nekog skratio za glavu zaista? Naravno iz opravdanih razloga? Aaa?
Ali is no longer member of Romance Cafe
ledobermann
#22: (2007-03-06 16:37)
Da li ste ubili?
ej ti mala..luciferka...nemoj drinu da mi diras...ona je super osoba...malo je skakljivo promovisanje,satane itd....pa ako nije promocija neke sekte popusti malo...nemoj da me ljutis...

Updated 1 time(s), Last update (ledobermann) 2007-03-06 16:39

ledobermann is no longer member of Romance Cafe
#23: (2007-03-06 16:46)
Da li ste ubili?
TI SI OBICHAN IZDAJNIK !
A ako ti je Drina vec toliko draga,sto joj ne objasnish,TI odlichno znash da li tu ima mesta takvoj prichi....i takvim pitanjima.
Ako ni zbog cheg drugo ,trebao si to da uchinish kao starosedeoc koji je PRVI upoznao moju personu,kao Vash PODMLADAK...
.........................aj' sad...progovori !
................CHUVENI SVIREPI UBICA ferlucifer
ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
ledobermann
#24: (2007-03-06 17:00)
Da li ste ubili?
ovde imas klanove i gangove...ja ih nazivam sekta...sve je ok...samo pazi da se ne zakacis sa pravim i dobrim osobama...a ko su lose...videces kroz pricu na ovom forumu...
drina
kolibri
gandalf
devojcica73
to su ti ok
a ostali...su ubijeni mojim prezirom...izvinite ako sam nekog zaboravio da stavim na ovaj spisak...
Gandalf
#25: (2007-03-06 17:08)
Da li ste ubili?
...cool deco...citajte izmedju redova...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
Partybrejker
#26: (2007-03-06 22:38)
Da li ste ubili?
interesantno - nazvati sebe djavolom i rekom za neke je isto??

i josh se (oni) chude??
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
devojchica73
#27: (2007-03-06 22:50)
Da li ste ubili?
ma mozda je devojka mislila na reku bez povratka, ko zna kakve su joj asocijacJe (eto, da postoji tema, mogli smo to i saznati iz prve ruke )...

Nego...
Odgovor na temu...

Ne znam da ubijam prezirom... ne znam i ne mogu...
I, znam da zvuchi suludo, ali...u crkvu sam ishla i molila se da mi se da mogucnost da osetim tu ljudsku osobinu, tu manjkavost ljudskog roda,takav prezir, pa i sposobnost da ubijem u sebi nekoga ko mi mnogo boli naneo...no, nisam uspela...
Danas...zahvalna sam i srecna zbog toga...
Razumem...opravdam ili ne...oprostim ili ne... ali... spoznam, razumem...i idem dalje...
devojchica73 is no longer member of Romance Cafe
#28: (2007-03-06 22:53)
Da li ste ubili?
ni ovde nisam na spisku
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
#29: (2007-03-06 23:34)
PONAVLJAM !!!
DOSTAVITI LITCHNO partibreaitcheroo na ruke !!!HITNO

Nije zgoreg ,radi opshteg dobra.!!!!!!!!!!!
Nesklad izmedju tvog nicka PARTYbrejker (gde si umixovao Inglis i Voocka Karadzitcha) doveo je do velike zabune,jer tek nedavno(znam da netchesh zaboraviti taj trenutak) primetih kojeg stavljas na kraj svojih izlaganja.....kao svoj litchni petchat.Da sam to primetila na vreme,sve bi bili sasvim drugatchije.
Zato ti se OPET ....ono sto sam ti vec rekla.....(tu rec makar i u zezanju izgovaram samo jednom)........
E sada mozemo da se oooopustimo i lepo protchaskamo.....
Pa kude si bre Parti ,kuco stara....sorry kutcho....kakvo bre rabotish.Pa ti bre kuco....shta mi je bre s'ovuj tastarturu..kutcho.....e takoj sg je dobre,imas li ti neshto pametnije da rabotis ,nego da se ovdeka po cel dan isglupirujes i ispluvljujes.Stvarno si oduvek bija mlogo nezgodan tip.Setcham se ja ,niko na livadu nije smel s'tebe da se obaruje ....a ti najjatchi,nema zbor da se rekne..Samo nikom netche pritchamo onoj kad te ona luciferka-takoj li se bese zvase ona sto te setchas se jegnom prefrlji preko rame pa ti ooooops...u blatishte.Jedva si se opraja ,ako si se opraja.
To ti je bil mlogo veliki blam ...jel'da Care.
Nego,zaboravili ljudi ,davno bese....kad ono..pre pet-sest satovi....bolje da te nisam podsetcaja.....osusija mi se ovaj brzi jeziik.
A i ti bi bre brate mogo malo da si smiris tij hormoni....mlogu ti nezgodni tij hormoni tche ti stradaju onej ganglije ....valjda il tako nekako...
Ovdeka u selo je sve po staro,ich se ne brigaj.
Sg samo tchekamo da nam se ispovracujes ovdena .....tchuvamo ti i kutchu i okutchnicu...i volovi i samo smo jednu kravu prodali....na se ljuti....
A ja videja od tebe,pa i ja se ovde ko iti prishljamtchi samo ja sam uzeja mlogu gadan lik..znas onaj mangup sa opasni zubi i rogovi...onaj bre strashan ...tche primetish kako tche gatche da gi se ustresu od njeg.....
tche zajedno glumimo mlogo opasne frajertchine......zhiva tebra...jel se takoj kaze na tvoj frajerski jezik.
Ej,jaoooo ja se ovdeka raspritchao a volovi sto vuku zaprege se rastrchashe po frum leleeeee......aj sou long...shta kazhes kako sam i ja nautchija taj ameritchki ...od teb sa,
m videja......aj' baj...i znaj bash si KRALJ....
Nema ni trag od onaj ljakse........mafijashe nijedan...ti li ...ti li.......
Obozhavam te....da mi umru i baba i prababa
i tche zapamtish ki vetch jednom onaj pozdrav po nashki
MIR BRADR MIIIIIIIR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
za tatchnost prepisa odgovoran glavom i bradom litchno
ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
ledobermann
#30: (2007-03-06 23:35)
Da li ste ubili?

izvini sto sam te zaboravio ali moze nesto preko veze da se zavrsi
total: 60, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 next page last page of 6
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis