PROBLEM sa pravdanjem gratis VIP-a
Stvarno smo cudne zverke mada necu da tvrdim da smo stoka...
Evo gledam sta se radi zadnjih dana oko te podele VIP-a i iskreno receno usudila bih se da potpisem da takav nacin prihvatanja "poklona" ne postoji nigde u svetu.
Dodje covek i daruje nesto po sopstvenu ekonomsku stetu, izadje takoreci u susret konzumentima jer je neko treci zeznuo tamo neku od pay-opcija. I ajde da ne ispadne da on sam odlucuje 'nako totalisticki, deleguje odluku o listi konkretnih clanova administraciji. Oni izaberu (po kojim god kriterijima) deset clanova.
I sta se desi??? Desi se pljuvacinaaaaaaa i to kakva! I ocekuje se naravno uz pozivanje na demokratska prava da se covek pravda sa sve administracija kako je, zasto je i uopste odakle mu (im) pravo da izdvajaju tamo neke clanove. OdmaH je rec o protekciji, mitjenju, ulizivanju, ravnopravnosti, terorizmu i diskriminaciji drugih! E vala znate sta, JA da sam vlasnik, ovo bi vam bilo first&last time zusammen! Da li je vama jasno da taj covek MOZE da deli VIP ili sta vec kome god hoce bez da je duzan bilo kakvog pravdanja bilo kome!!! Ej, alo, pa to je njegov novac koji deli, pa taman da ga deli i nekim masHinama sistema! Toliko o realizmu i shvatanju kompletnih tockica koji pokrecu ovu masineriju!
Dodacu jos nesto: ako cemo realno naskroUz, ja nisam trebala da se nalazim na toj listi, posto moja SMS-pay-tranksakcija funkcionise, ali nije moje da odredjujem kriterijume po kojima se je delio VIP, prema tome, mogu da kazem "Fala lepo za lep gest" u sopstvenu licnu ekonomsku korist. A rekla bih u sebi i "Fala lepo za lep gest" i kada ja licno ne bi bila na toj listi.
I da, ajd' sad slobodno pisite kako se ulizujem vlasniku i administraciji - demokratska prava to podrazumevaju!- mada demokratska prava podrazumevaju i shvatanje osnovnih ekonomskih pravila kapitalizma, ali to je vec prica kojom se bavimo samo i iskljucivo kada je rec o sopstvenoj koristi...
Updated 2 time(s), Last update
(triViALna) 2007-03-31 09:31
triViALna is no longer member of Romance Cafe