Romance Cafe forums

All forums

PROBLEM sa produzenjem VIP  

views: 2935, replies: 40
total: 40, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  last page last page of 4
Post #1, page: 1
#1: 2007-03-23 10:39
Ne znam sta je 'gazda' menjao i zasto, ali sada uplata SMS-om ne radi...
za uplatu od mesec dana ide poruka
"Nepoznata komanda 250. Prva rec poruke je komanda iza koje sledi vas tekst prema uputstvu."

WHAT IS F....N GOIN ON!
Srki_Lee (male, 43)
Svrha života je život sa svrhom
page: 4
triViALna
#31: (2007-03-31 09:17)
PROBLEM sa pravdanjem gratis VIP-a
Stvarno smo cudne zverke mada necu da tvrdim da smo stoka...

Evo gledam sta se radi zadnjih dana oko te podele VIP-a i iskreno receno usudila bih se da potpisem da takav nacin prihvatanja "poklona" ne postoji nigde u svetu.

Dodje covek i daruje nesto po sopstvenu ekonomsku stetu, izadje takoreci u susret konzumentima jer je neko treci zeznuo tamo neku od pay-opcija. I ajde da ne ispadne da on sam odlucuje 'nako totalisticki, deleguje odluku o listi konkretnih clanova administraciji. Oni izaberu (po kojim god kriterijima) deset clanova.

I sta se desi??? Desi se pljuvacinaaaaaaa i to kakva! I ocekuje se naravno uz pozivanje na demokratska prava da se covek pravda sa sve administracija kako je, zasto je i uopste odakle mu (im) pravo da izdvajaju tamo neke clanove. OdmaH je rec o protekciji, mitjenju, ulizivanju, ravnopravnosti, terorizmu i diskriminaciji drugih! E vala znate sta, JA da sam vlasnik, ovo bi vam bilo first&last time zusammen! Da li je vama jasno da taj covek MOZE da deli VIP ili sta vec kome god hoce bez da je duzan bilo kakvog pravdanja bilo kome!!! Ej, alo, pa to je njegov novac koji deli, pa taman da ga deli i nekim masHinama sistema! Toliko o realizmu i shvatanju kompletnih tockica koji pokrecu ovu masineriju!

Dodacu jos nesto: ako cemo realno naskroUz, ja nisam trebala da se nalazim na toj listi, posto moja SMS-pay-tranksakcija funkcionise, ali nije moje da odredjujem kriterijume po kojima se je delio VIP, prema tome, mogu da kazem "Fala lepo za lep gest" u sopstvenu licnu ekonomsku korist. A rekla bih u sebi i "Fala lepo za lep gest" i kada ja licno ne bi bila na toj listi.

I da, ajd' sad slobodno pisite kako se ulizujem vlasniku i administraciji - demokratska prava to podrazumevaju!- mada demokratska prava podrazumevaju i shvatanje osnovnih ekonomskih pravila kapitalizma, ali to je vec prica kojom se bavimo samo i iskljucivo kada je rec o sopstvenoj koristi...

Updated 2 time(s), Last update (triViALna) 2007-03-31 09:31

triViALna is no longer member of Romance Cafe
maski

VIP
#32: (2007-03-31 09:37)
....ulizice...pampuru...

ja volim kad me tata voli vishe od druge dece!.. ... to je zato shto sam pametnija i lepsha od druge dece... i zzivotinja....
maski (female, 38)
jazzamor - travel in order not to arrive
ekranka
#33: (2007-03-31 11:31)
E ,neka si im rekla trivialna,u potpunosti se slazem s tobom
ekranka is no longer member of Romance Cafe
#34: (2007-03-31 14:52)
...volim Maski do testisa... znam da nema veze sa temom al' nisam mogao da izdrzhim...
BUKOWSKY (male, 47)
... TRUST ME, I KNOW WHAT I'M DOIN'...
SHARK69

VIP
#35: (2007-04-18 03:37)
In PTT NO PROBLEM sa produzenjem VIP
Vi imate VIP pristup na Romance Cafe koji ističe 25.03.2009. 23:59
- mesh'chini da wam pRRobllem u wOOgla, ya ga ne wiDm...

SHARK69 (male, 32)
Not 4 Every1...
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#36: (2007-04-18 08:09)
...'ebotepatak, 'de s' ti?...
BUKOWSKY (male, 47)
... TRUST ME, I KNOW WHAT I'M DOIN'...
Partybrejker
#37: (2007-04-18 13:05)
ovo mu dodje k`o Kusturichin "Andergraund" - zaboravio da izadje iz ilegale
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
#38: (2007-09-24 12:34)
ima' l shanse, podrazumevajuci jevropsku kandidaturu i poslovicnu efikasnost da se vip status produzi u roku od nedelje dana po uplati ?

msm , znam da to spada u domen SF, al' samo pitam ?

mike-leo (male, 99)
na jednom od sedam mostova
romance-cafe

moderator
#39: (2007-09-24 12:51)
Ne znam o čemu se radi, zašto spominjete nedelju dana, ali ako je u pitanju vaš SMS, danas je prošao u 11:53 (sad sam proverio) i produžena vam je pretplata. Generalno se nešto čudno događa sa SMS-om (telefon telefon) , znam provereno da neki SMS-ovi stižu i sa 2 dana zakašnjenja i to nema veze ni sa nama ni sa provajderom, mislim da telekom i telenor imaju neku frku.

Osim toga ovo je pitanje za kontakt formular, ali hajde, dobili ste sarkazmom svojih 5 minuta pažnje
romance-cafe (female, 34)
#40: (2007-09-24 13:04)
hvala nothing personal & no hard feelingzzzz
mike-leo (male, 99)
na jednom od sedam mostova
total: 40, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  last page last page of 4
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis