Romance Cafe forums

All forums

Malo matematike...  

views: 10565, replies: 206
total: 206, displayed: 10, page: first page previous page ... 4 5 6 7 8 9 10 11  12  13 ... next page last page of 21
Post #1, page: 1
#1: 2007-03-30 10:29
Malo matematike...
Zanima me nesto...
Kada zenu pitaju sa koliko njih je spavala, ona ce reci ( slagati ?!) sa 4-5, dok se muskarci razbacuju ciframa poput 20.30...pa do besvesti.
Pa zaboga!
Koga oni to onda...hm...vole?

I koja je uopste normalna-prihvatljiva "cifra"???
Sta vi odgovarate na ovo pitanje i sta je istina??

Hocu cifre. Istinite.
plava (female, 32)
...love is a strange thing - just when u think u know how to use it it s gone...
page: 12
triViALna
#111: (2007-09-04 13:13)
Malo matematike...
E taman da dodam jos par nula i 12-o-cifrena sam!

triViALna is no longer member of Romance Cafe
Neeroon
#112: (2007-09-04 13:29)
Malo matematike...
Kako pre ne videh ovako inspirativnu temu...

Prvo da odgovorim autorki..PRIHVATLJIVA JE ONA CIFRA KOJU MOZZESH DA PRIHVATISH ILI KOLIKO MOZZESH DA IZDRZZISH .. malo je dvosmisleno , ali i cifre mogu da se odnose na svashta josh...

Broj muskaraca ili zzena nema nikakve veze sa prijatnoscu koja se dozzivljava....slichno kao u sportovima,samo shto je ovde 80% talenta,a 20% samo treninga tj minulog rada....

I zzene ne mogu da izbroje,a mushkarci skoro da uvek mogu.....zzene kazzu bilo ih je brdo,mushkarci uvek znaju cifru,pa ih sramota da kazzu...a i shta govoriti pri pomenu brda ili planine...
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
#113: (2007-09-04 13:31)
Malo matematike...
4-5 ?!

pa je l to malo?!
persej1 (male, 29)
only god can judge me
Neeroon
#114: (2007-09-04 13:40)
Malo matematike...
Ima tu zachkoljica..shta ko rachuna da je sex,odnos,snoshaj,obljuba...?!

Ako bih rachunao i ono shto je samo oralna higijena i sex kakav zzene vode koje su BI orijentacije..onda bih bio na trocifrenom broju...ovako,vezujem se,ne volim promuskuitet po svaku cenu i mislim da do kraja zzivota necu stici do trocifrenog broja..osim ako mi to ne bude jedini cilj u zzivotu....
triViALna
#115: (2007-09-04 13:49)
Malo matematike...
E ,ajd' kad vec racunamo, je l' se racuna i koliko puta sa jednim i istim, il' samo sa koliko razlicitih (inclusive sve Om- i promasHaje) ?

Mislim dajte koji poJen i kvalitetnoj kvantitativi sHo bi ga rekli ekonomisti...

Please note: VIP members do not see advertising
Neeroon
#116: (2007-09-04 14:00)
Malo matematike...
Eeee ovo ti je bilo tek reda radi...

Pa ako ni sa jednim muzzjakom ne opstajesh vishe od onoga shto svi nazivaju kresom,mozzemo da prihvatimo i da budesh privilegovana , pa izbrojish koliko si to puta radila....znachi chujemo se za 7 dana ili 70 ne zameri mi ne poznajem te dovoljno dobro,pa nagadjam..
triViALna
#117: (2007-09-04 14:07)
Malo matematike...
Znala sam da ces mi odgovoriti na pitanje sa direktnim pitanjem!

Dakle, moje nadasve konkr(ev)etno pitanje glasi : koja je razlika izmedju zene koja se je kresnula 200 puta sa jednim i istim i zenom koja se je kresnula 2 puta sa 100 njih m?

'Nako filoSofSki - sex je bRe sex - ni manje, ni visHe od toga! Sve ostalo su in- i imputirane interpretacije...

Auuuu al' sam pametna danasKe...

Neeroon
#118: (2007-09-04 14:21)
Malo matematike...
Volim Te shto si znala.....

Konkretno..ova mozze HIV da zaradi samo od jednog,a ova mozze isti da navuche i umre,a da ne zna ko je ubica.....Prva ce znati zashto i zbog koga ide od nas,a druga ce biti zzrtva SAVRSHENOG UBISTVA...

Kad je sex samo sex 3V zashto ne pochnesh svoje vreme da troshish i u humanitarne svrhe? rekao bih da nisi bez dushe,ali uchini korak , pa budi skroz dobrodushna....

Ne mislim de je dobrodushna sinonim za radodajka,znachi ne ubacuj mi u usta i shto se ne guta...tek da se ogradim od potencijalno pogreshnog razumevanja od strane Tebe..

E stvarno ti lepe noge...skloni fotku egzibicionisto..nije mi dobro bRe

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-09-04 14:23

#119: (2007-09-04 15:01)
Malo matematike...
poShto sAm skOnTala da od seXa pRvo raSte tiBa.....a oNda ispljuNesh iz sEbe nekoG eliJena....da ne prichAm o faktoru kiseliH kraStavaCa.....KoJiTuS jE mOJa ProShLosT....
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
#120: (2007-09-04 15:04)
Malo matematike...
ne valja ti to..
umesto da se sabiras..ti se oduzela..
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
total: 206, displayed: 10, page: first page previous page ... 4 5 6 7 8 9 10 11  12  13 ... next page last page of 21
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis