Vreme: 16.03.2007. 23:32
Ljubim te za sve ono sto pishesh zato sto se vidi da tako zzivish (cak i ako nije delatnost uvek, takvo razmisljanje JESTE zzivljenje). I znam ja zasto sam se pronasla u tvom pisanju oma.
I jesi li videla kako su se i neki muski pronasli, kako ih je zzacnulo bas, kako nisu mogli da ocute
A za onu nepopijenu kafu ces mi platiti jos
(...)
Znas, i sada ne govorim ni o sebi ni o tebi, strasno je kad shvatis da si trivijalan. Sam sobom, za sebe, pred sobom. Jer, pred sobom to ne mozes sakriti. I kada shvatis da zzivish toliko ispod zaboravljenih mogucnosti sopstvenog bica. Mislim da nema gore stvari.
I da, zato smo obe tako daleko od trivijalnosti.
Obozzavam vino.
PS: Nakon svega sto smo napisale o plejerima, i njihovoj nedodirljivosti... postoji jedna grupa ultimativnih plejera, o kojima nisam pisala. I ja bih tu stavila tebe, mozzda, ako bih postala uorazzena, i sebe. Druga je stvar sto takvi plejeri najebu. Ali ultimativni jesu. From: triViALna Subject: Re:
To: Zelda
Vreme: 16.03.2007. 23:56
(…)
Znas, rekla sam pre neki dan *** tacno to : sa samim sobom i prema samom sebi ne mozes biti ni frajer ni player, za sebe si samo jedno meko meso JA.
A sto se tice ultimativnih playera, ako sam to ja onda su to oni koji se najvise igraju sa sopstvenom glavom na tacni. Zato i najebu redovno. Mada...(…)
I da, ultimativni playeri neiscrpivo traze sebe u sebi, kroz druge i u drugima. I onda si to TI bila i pre nego sto ti je palo na pamet da postoje ultimativni...ovi playeri. _______________________________
Greenisgoodforeyes SMRT........????
(01.06.2006. 22:12 )
1) Užasno je se bojim.
2) Bdela bih, znam, nad...
Boze mili koja tema!!! (ukradeno iz prethodnog posta) Greenisgoodforeyes SMRT........????
(02.06.2006. 15:17)
On mi je rek'o da će da umre i ja sam znala da ću da ostanem. OndaK je on odlučio da ne ostane. Da li će sa nekim umreti, kada (sa sobom samim hoće sigurno, kao i ja sa sobom), šta li će tada misliti, pojma nemam. Više.
Znam samo da sam ja znala da ću da ostanem. Greenisgoodforey Samoubistvo...hrabrost ili kukavičluk
(22.02.2006. 08:17)
Nije kukavičluk!
I mislim da je Amon Ra u pravu.(...)
Komentar by me: Amon Ra tj. ca blues je pisao o
casnom odlasku...
Zelda Vaša iskustva sa drugim korisnicima Romance Cafea
(01.12.2006. 09:42)
(...)
Ja gledam drame, mračne, teške.
Ti bi komedije.
Ja kažem (dok sedimo u onom, kako ti kažeš, fensi restoranu iznad "Radeckog") "ako budem imala klince".
Ti kažeš "kad budem imao klince, kad budeš imala klince". ________________________________
________________________________ Znam da sam onomad kada je autor ove
teme i jos nekih onako naizgled morbidnih (zna on ko)...rekla njemu licno da oni koji pisu o smrti, koji je maze i paze, miluju i grle, prizivaju i sanjaju...da su oni najstrastvenije zaljubljeni u zivot...
Kako je svaki smisao samo jedna varljiva fatamorgana besmisla...
Kako NIKADA NISTA i NIKO nije u sustini ono na sta lici.
Kako svi beze/bezimo od mracnih tipova i tamnih provalija.
Kako su oni sa blistavim osmehom na licu najmracniji.
Kako je svaka komedija u stvari melanholija.
Kako je eufemizam najgorciji cinizam.
Kako je sve u stvari upravo obrnuto.
Kako su reci u sustini "prljava igra"... I kako sam actually besna sto to znam.
Znam, al' sta mi vredi!???
Razmisljam nesto zadnjih dana kako je to ebeno vreme zilav igrac. Najveci i jedini pravi neprijatelj ...u svemu. Razmisljam kako i zasto u sustini sve jasno vidim kada nista vise nije potrebno videti. Kako me uvek izigra...I kako je jedina virtuoznost (ako uopste postoji ikakva) u tome "provaliti" momenat u kom je neko stigao na onaj stepen na kome je sve sto se je izvrnuti moglo izvrnjeno, sve sto se je ofucati moglo ofucano, sve sto se je slagati moglo slagano, sve sto se je parodirati moglo izparodirano, sve sto je mamilo smeh oplakano, sve sto se je oplakati moglo ismejano, sve sto se je reci moglo precutano i sve sto se je precutati moglo receno – tad, i samo tad preostaje samo jedna jedina moguca svrha reci, naime: koristiti ih u izvornom smislu...
Znam da si ih volela...te reci lepe, te filigrane, krhke lego kockice koje se slazu nevidljivo i koje su dinamicne samo kada su slozene u celini umetnicki staticno. Samo i samo tada vibriraju...i samo tada vibrira sve sto ne moze da stane u reci...
Volim ih i ja, mada sve cesce pozelim da sam gluvo-nema i analfabeta u isto vreme...
Tvoje cvrsto meso je Tvoje meko meso – that's why You don't play on the safe side (of life)… If You don't risk anything You risk even more… You've risked everything…
Bye, baby bye bye…