Romance Cafe forums

All forums

ZELDA  

views: 13550, replies: 144
total: 144, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 15
Post #1, page: 1
#1: 2007-04-05 12:09
ZELDA

Pochivaj u miru ...

Updated 5 time(s), Last update (Storm Rider) 2007-04-06 11:34

Storm Rider (male, 99)
So many idiots... so little bullets.
page: 3
#21: (2007-04-05 15:59)
ZELDA
Drina: Raspolazzem jako malim brojem informacija i za sada nisam u mogucnosti da osim novccanim putem uradim mnogo.Joss ovo mogu: ako neko od ljudi sa RC-a koji su bliski Suzani zzeli,a ne mozze zbog raznih ograniccenja da provodi sa njom i vreme van onog propisanog,da bude uz nju i nocu,danju,kadgod-neka mi se javi.
Sa Nikolom(direktor bolnice)sam se dogovorila,ali vazznije je ono ssto ni ja ni on ne znamo:da li Suzani to odgovara? Njenoj porodici?
Uhvatila me je neka drhtavica,ko zna ssta sam propustila da kazzem,ali evo,tu sam i necu iskljuccivati comp.Seticu se.Samo tren.

Zamolila bih te da preko direktora, koga srećom poznaješ, izdejstvuješ da se med. sestre možda malo više angažuju, mislim preko onog obaveznog, profesionalnog nivoa i da se nadju Suzani i njenoj mami onoliko koliko to njima treba u ovom trenutku. Preko Cileta dobijam informacije koje me baš rastužuju ali me ovde ujedno i fascinira želja da pomognemo, pa koliko ko može!
spasilda (female, 48)
#22: (2007-04-05 17:16)
ZELDA
aj lav ju zelda.....
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
lily66

VIP
#23: (2007-04-05 17:20)
ZELDA
ona je smestena u apartman..roditelji mogu da budu stalno s nom..

uplate preko western uniona nece moci da se realizuju u vreme praznika...dakle veceras do 19h i onda tek od utorka...

na ziro racun ce moci da se uplati u postama koje su dezurne....
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
VASILISA prekrasna
#24: (2007-04-05 21:02)
ZELDA
Samo da dodam: Sve uplate sa današnjim danom biće na računu tek u utorak.Nažalost, praznik je i platni promet pošinje sa radom u utorak, kad je i prvi radni dan sledeće sedmice.
Pošte u subotu rade od 8-15 h, kao i mnoge banke.
VASILISA prekrasna is no longer member of Romance Cafe
maski

VIP
#25: (2007-04-05 21:27)
ZELDA
Drina: vazznije je ono ssto ni ja ni on ne znamo:da li Suzani to odgovara? Njenoj porodici?

pitala sam zeleninu mamu da li mogu njeni prijatelji da dodju da se pozdrave s njom... da chemo biti umereni i diskretni... da nechemo praviti exkurzije... da bi smo dolazili jedan po jedan na po desetak petnaest minuta.... rekla je: "naravno da nema nikakvih problema".

Updated 1 time(s), Last update (maski) 2007-04-05 21:28

maski (male, 38)
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#26: (2007-04-05 21:42)
ZELDA
Za Luisa

Ne, netju dozvoliti da se od ovoga pravi cirkus.

Nema otvaranja novih tema vezanih za celu ovu situaciju.

Tebi kao choveku hvala, cenimo to.

Prochitaj pazljivo ima nekoliko uputstava ovde, sve je jasno da jasnije ne mozzze biti.

Pozdrav
Storm Rider (male, 99)
luiss
#27: (2007-04-05 21:47)
ZELDA
Storm Rider: Za Luisa

Ne, netju dozvoliti da se od ovoga pravi cirkus.

Nema otvaranja novih tema vezanih za celu ovu situaciju.

Tebi kao choveku hvala, cenimo to.

Prochitaj pazljivo ima nekoliko uputstava ovde, sve je jasno da jasnije ne mozzze biti.

Pozdrav

izvini vidim sad
luiss is no longer member of Romance Cafe
#28: (2007-04-05 21:48)
ZELDA
Ok je Luise , zaista je ok , znam da imash dobru nameru
Storm Rider (male, 99)
luiss
#29: (2007-04-05 21:51)
ZELDA
luiss is no longer member of Romance Cafe
#30: (2007-04-06 00:17)
ZELDA
Samo da podignem temu na vrh .....toliko.

Updated 1 time(s), Last update (moli) 2007-04-06 00:18

moli (female, 32)
Ja zivim tu,tako blizu sna – a tako daleko...
total: 144, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 15
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis