Romance Cafe forums

All forums

Sta se ocekuje tokom porodjaja?  

views: 6388, replies: 119
total: 119, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 12
Post #1, page: 1
#1: 2007-05-11 16:57
Sta se ocekuje tokom porodjaja? :)

osim bebcHeTa?

Sta zene ocekuju od muskarca
i
za sta se muskarci zalazu?

DakleN, bez opsirno razgradjenog i zagradjenog obima teme - izvol'te kaSti sto vam se na srcu "masti"!

Ko je za,a ko protiv zajednickog/"podeljenog" dozviljavanja, deljenja i prelivanja znoja/krvi i ostalih tecnosti pri ovom velicanstvenom dozivljaju?

Updated 1 time(s), Last update (triViALna) 2007-05-11 17:10

triViALna is no longer member of Romance Cafe
page: 8
#71: (2007-08-08 04:06)
..u avgustu sigurno

...bice to dogadjaj koji ce obeleziti 21.vek..

...JOS JEDNA MICA
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
Gandalf
#72: (2007-08-08 07:16)
Cruela: Ajde malo tebi da seku muda na živo i da ti puca kičma pa da vidim da li bi to i dalje bio "uzvišen i čist" čin ??

Sve je to kulturni čin i vrlo malo ima veze sa prirodom, pa zašto onda ne bi mogao postati i umetnički perfomans...Život je zanimljiv zato što pruža mnogo mogućnosti za igru..
A za "sveto", "čisto" i "uzvišeno" ič ne marim

...posto mi je omiljeni klub izbacen iz evropskog takmicenja...predlazem...da navatamo neku trudnjacu dok se poradja...mi cemo biti pored i iz sve snage navijati...obecavam i bakljadu,koje necemo,obecavam,bacati u teren,a doktori neka glume muriju da se malo poshibamo...kakav performans...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
#73: (2007-08-08 09:40)
uuuu ... kakav trip ...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
#74: (2007-08-08 13:16)
koen2: ako to pitaš mene oo matijina miljenice, onda to znači malu provokejšen.ali,ako ako.volem ja to.i za početak,samo za tebe,evo pričice:
davno,davno,živio jedan čika po imenu sokrat.taj je bio vrlo zeznut lik i sudili su mu što kvari toboš omladinu i takve stvari.ali,ne vampiram ga zbog toga, nego tek da pomenem da se isti koristio tzv.meeutičkom (babičkom) metodom poradjanja uma svojih sagovornika (što,ruku na srce,bi teško danas prošlo jer se nemade što poroditi)... i tako, ako išteš nastavak priče i znadeš gdje je uputstvo za upotrebu,reci ti meni prijatelje

Kad si se već uživeo u ulogu narodnodnog prosvetitelja ( voljeni se Dositelj u grobu prevrće) , onda upotrebi adekvatan termin za Sokratovu metodu, radi se o majeutici, koja se u kolokvijalnom govoru zove porodjajna metoda..
Pun mi je qrac tako "pametnih" muškaraca koji tupe na temu porodjaja , žena i sl..
Shvatam da je reč perfomans nova u tvom vokabularu, ali ne boj se - nije to tako strašno..
Ne znam samo šta sveti oci fashističko pravoslavne crkve misle o tome?

Prosvetli me Koen ( 1 ili 2? ko će vas sve popamtiti..)
Cruela (female, 31)
Vidim more ljubavi, ali ne i splav da ga preplovim..
koen
#75: (2007-08-08 14:20)
ne sporim da je u pitanju majeutička metoda sa sve slobodnjačkim prevodom i nemam namjeru da te etimološki vrtim oko grčkog jezika jer sa tim motivom nisam ni započeo priču, a vjerovatno bih i dodatno pojačao animozitet prema "pametnim" muškarcima. važno je da ostaje so svekolike naše komunikacije -ironija.dal sokratova dal tvoja il moja nije bitno.
što se tiče nekih nedostajućih riječi u mom vokabularu, u pravu si.stvarno se trudim da istu ne upotrebljavam a najviše zbog toga, jer sam bio u prilici da odlučujem o nekim programima i postavkama na kojima je tvoja omiljena vrsta "kreativnog" ispoljavanja sa sve rodbinom tzv."instalacijama" bila u ogromnim količinama zastupljena.vjeruj,još uvijek me progoni to vidjeno "silovanje" umjetnosti i očigledni deficit ideja tih pretežno mladih ljudi koji pokušavaju da se ostvare na instant način.
i na kraju,glede nickova.vidim da to smeta mnogima. prosto,pošto nisam vip,ograničen sam na 4 posta dnevno.da sam htio da se krijem moje dupliranje niko ne bi znao.nego,to nije moj stil cruelice.
ovo oko crkve preskačem.rekla si o sebi dovoljno.
koen is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
lily66

VIP
#76: (2007-08-08 15:11)
i sta posle neka mlada zena, il' trudnjaca da ocekuje od porodjaja kad procita sve ovo...

lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#77: (2007-08-08 16:12)
INSOMNIE 32: ..u avgustu sigurno

...JOS JEDNA MICA

da li ste Vi sigurni da zaista poznajete gospodju Milicu? mislim,to grljenje i ljubljenje ukazuje na to..a opet..sklona sam skepticizmu....

jer...ja jos uvek nemam tu slobodu...
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
maski

VIP
#78: (2007-08-08 16:14)
aj mani se ovijeh glupih tema i dodzi da se sigramo asocijacija
maski (male, 38)
#79: (2007-08-08 20:23)
A men' se bash svidja kako 'prinova' razmishlja.Ne samo na ovu temu, vetj generalno na temu mushko zzenskih odnosa, al' to je mozzda zato shto porodjaj nisam dozzivela kao cepanje lichnosti, kao Cruela.A mozzda jednostavno nisam dovoljno emanciPICIpovana.

Zapravo sam zgrozzena kolichinom gorchine i zzuchi koje su neke drage zzenice prosule na temu abortusa, trudnotje, porodjaja, epidural, idi mi, dodji mi... Prvo me zgrozilo to pozivanje, tachnije, 'lupanjeshakomosto' nekih dotichnih dama ovde o neotudjivom pravu zzene, skim tje, da li tje, kako tje i zbog chega roditi dete.Pa to busanje u prsa oko trudnotje, porodjaja, dojenja i ostalih mogutjih komplikacija.Pritom ne osporavam pravo zzene u velikom delu, vetj nachin na koja se ta prava trazze i eventualno ostvaruju.Ne osporavam krv, suze i znoj, vetj nachin njihove interpretacije, dozzivljaja i shvatanja.
Mozzda sam naopaka, al' ne razumem potrebu 'izigravanja' zzrtve, zbog koje se kasnije glavne junakinje najcheshtje pokaju, i popishmane, (umivanje) pa krenu djonom.

I biser nad biserima - performans.Shto bi rekao moj prijatelj :

DAJTE SVETLA REFLEKTORA NA MENE!!!

Da ne pricham o tim neprestanim potragama za, po svoju sujetu i ego, najbezbolnijim zzivotnim reshenjima, koja po pravilu nisu i najjednostavnija, ali daju shiroku komociju po pitanju izbegavanja sucheljavanja sa samim sobom i veliku slobodu po pitanju trazzenja krivca za svoje lichne promashaje.Al' to je sad vetj neka druga tema...

I chisto za zapisnik, i meni pucaju kaishevi na kuferu, no se ne osetjam opteretjena tezzinom istog, jer nisam umislila da sam najjacha riba u moru.
vrhunska riba (female, 25)
#80: (2007-08-08 20:38)
Divlja u srcu:
INSOMNIE 32: ..u avgustu sigurno

...JOS JEDNA MICA

da li ste Vi sigurni da zaista poznajete gospodju Milicu? mislim,to grljenje i ljubljenje ukazuje na to..a opet..sklona sam skepticizmu....

jer...ja jos uvek nemam tu slobodu...

...ne ..ne poznajem je...ali je prepoznajem....te stoga sebi dajem za pravo da je ljubim grlim i obozavam...bila je to ljubav na prvi post

MICO
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
total: 119, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 12
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis