Romance Cafe forums

All forums

Koju muziku volite i zašto?  

views: 22970, replies: 404
total: 404, displayed: 10, page: first page previous page ... 20 21 22 23 24 25 26 27  28  29 ... next page last page of 41
Post #1, page: 1
mike-leo

VIP
#1: 2007-05-25 23:26
posto je zakatancena tema koja je prema mom skromnom misljenju uspevala sve do skora da odoli raznim devijantnim uticajima i da u dobroj meri priblizi clanove rc jedne drugima ,preko ljubavi za muziku, a po preporuci moderatora otvaram novu [staru] temu o muzici jer mislim, da nije vredela ne bi "prezivela" skoro 5000 postova
bilo bi lepo kada bi se na ovoj temi diskutovalo o muzici malo sire ,bez prostog nabrajanja sta se sve slusa, jer muzika kao umetnicka kategorija pruza zaista pravi izazov za tako nesto
razmenjivanje iskustava, preporuke, kritike, licna misljenja, novi sajtovi...sve je dobrodoslo, osim stvaranja jos jedne "pesmarice" kako je to mod. plasticno i istina za volju korektno objasnio
znaci...sta.?...pa,.....turn your music ON...................

&good luck

Updated 2 time(s), Last update (mike-leo) 2007-05-25 23:31

mike-leo (male, 50)
i like the way you tell a story
page: 28
#271: (2008-01-12 16:58)
John Parish posle 100 godina snima album sa Polly Jean-evo,piše joj na MySpace
Harvey zvuk sa njjim ili bez njega je dobar i pomera bar korak napred .Nije čovek gubio vreme,sa Tracy Chapman je radio Let it rain,pa smo uživali ne samo u revolucionarnoj negRo i u
"...Let it rain
As I walk these streets unknown
To no one named
Not even myself
When I'm low..."

ko voli,šurof
Drina (female, 73)
#272: (2008-01-12 17:49)

Prvi put čula ovog mladića kako peva u emisiji Opre Vinfri, dopalo mi se, skinula par pesama sa neta- opet mi se dopalo tako da ovih dana uglavnom slušam njega.
Cruela (female, 31)
Vidim more ljubavi, ali ne i splav da ga preplovim..
#273: (2008-01-12 22:43)
kad god me nanese vetar na ovu temu obavezno oslusnem klip na postu 204 i dobro se osecam posle te terapije.....

mumonkan wherever you are.

Updated 2 time(s), Last update (mike-leo) 2008-01-12 22:50

mike-leo (male, 50)
#274: (2008-01-14 01:28)
klasicnu muziku. zato sto mi se sve smucilo vise...
koliko god mi se nesto svidja posle odredjenog vremena mi bude dosta.
tako sam Boba Dilana slusao zadnjih nekoliko mjeseci i onda
jednostavno prestao.
garay (male, 22)
au.
#275: (2008-02-10 01:02)
kakav bre crni MitAar??? On dolazi u obzir samo ak me sacmarom privolite...hehehehe. Dakle, volim, volim...ma sve osim grand shita...( i bets music-a, i vip-a i sli...) Da, da ne zaboravim Renome...
black_one (female, 22)
Zhene nemaju dlake na jeziku, ne postoji tako dugachka dlaka! :)
Please note: VIP members do not see advertising
#276: (2008-03-20 13:31)
cek, cek....pu,pu,pu......

da oduvam prasinu sa teme za eventualne ljubitelje muzike, kojih je sve manje....

da.....partybrejkersi put za jug
mike-leo (male, 50)
Partybrejker
#277: (2008-03-20 13:39)
... dadaaa... nastavljamo sa "spiskovima" omiljene nam muzike ... josh ako su c/p (kopipasterizovani) sa nekog drugog foruma, da ne zamaramo sopstveni procesor, eto nama sretje
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
pegi_64

VIP
#278: (2008-03-20 14:23)
na zapadu agejn: vangelis: heaven & hell

zashto ? iz razloga shto obozavam njegovu ambijetalnu muziku. bash deluje kao sredstvo protiv popodnevnog umora..

Ako već nisi u šta sumnjam,preslušaj Deep Forest,Vanesa Mae, norm.Enigmu,mozda keltsku Blackmore's night
pegi_64 (male, 71)
ne bih ovaj put o tome
#279: (2008-03-20 14:48)
vangelis i predlozene alternative su ipak u prevelikom raskoraku, sve zavisi sta slusalac ocekuje i voli od tzv ambijentalne muzike. licno preferiram enigmu , koja ume da relaxira slusaoca

btw .pa ja mislio da je kachenje kao neophodna dnevna fiskultura rezervisano za teme o politici....ono.....

cohiba
mike-leo (male, 50)
Partybrejker
#280: (2008-03-20 15:10)
... vidish, pogreshno si mislio ... po tudjem dvorishtu je merak ***, al` zapevate kad` se u vashe dirne ... keep walkin`

...
Alan Silvestri (b. March 26, 1950, New York City) is an acclaimed American Academy Award nominated film score composer. He studied film scoring at the Berklee College of Music in Boston. Silvestri is best known for his numerous collaborations with director Robert Zemeckis, having scored Romancing the Stone (1984), the Back to the Future trilogy (1985, 1989, 1990), Forrest Gump (1994), Contact (1997), Cast Away (2000) and The Polar Express (2004). He received Oscar nominations for Best Original Score for Forrest Gump, a Best Song for "Believe" on The Polar Express Soundtrack, and two Grammy Awards for the music from Cast Away and the song "Believe" from The Polar Express. Aside from his collaborations with Zemeckis, Silvestri is known for his work in Predator (1987) and Predator 2 (1990), both of which are considered to be preeminent examples of action/sci-fi film scores.

... takodje, muzika za "Beowulf", "Van Helsing", "Identity", "Something Gotta Give", "Povratak Mumije", "Bodygard", "Lilo & Stitch", "Stuart Little", "Father Of The Bride", "Ko Je Smestio Zeki Rodzheru", "What Women Want".......
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
total: 404, displayed: 10, page: first page previous page ... 20 21 22 23 24 25 26 27  28  29 ... next page last page of 41
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis