Romance Cafe forums

All forums

Koju muziku volite i zašto?  

views: 24373, replies: 425
total: 425, displayed: 10, page: first page previous page ... 26 27 28 29 30 31 32 33  34  35 ... next page last page of 43
Post #1, page: 1
mike-leo

VIP
#1: 2007-05-25 23:26
posto je zakatancena tema koja je prema mom skromnom misljenju uspevala sve do skora da odoli raznim devijantnim uticajima i da u dobroj meri priblizi clanove rc jedne drugima ,preko ljubavi za muziku, a po preporuci moderatora otvaram novu [staru] temu o muzici jer mislim, da nije vredela ne bi "prezivela" skoro 5000 postova
bilo bi lepo kada bi se na ovoj temi diskutovalo o muzici malo sire ,bez prostog nabrajanja sta se sve slusa, jer muzika kao umetnicka kategorija pruza zaista pravi izazov za tako nesto
razmenjivanje iskustava, preporuke, kritike, licna misljenja, novi sajtovi...sve je dobrodoslo, osim stvaranja jos jedne "pesmarice" kako je to mod. plasticno i istina za volju korektno objasnio
znaci...sta.?...pa,.....turn your music ON...................

&good luck

Updated 2 time(s), Last update (mike-leo) 2007-05-25 23:31

mike-leo (male, 50)
skimaaaaaa, vrtji se...
page: 34
#331: (2008-06-27 21:53)
Drina: Ovo gore nije trebalo da napišem jer vas ne poznajem i ovo je previše intimiziranja sa moje strane, bez obzira što su mi namere bile čiste . To što sam raspoložena, trebalo je da zadržim za sebe.
sorry

P.S. Sad odoh na dodatno farbanje u plavo

cool beJbe

znas da ja tebe volim
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#332: (2008-06-30 08:25)
Posle nekoliko dana slushanja iste pesme, koja je dolazila iz sobe mog potomka, krenuo sam u googlanje da vidim ko, s kim , kako ...
Razlog: prvi put chujem da mi dete slusha Madonnu.
Mada se u polici nalaze svi Madonini albumi, sem poslednjeg (razlog je dobra produkcija and nothing more) nikada mi dete nije poseglo ni za jednim .

A onda, out of a blue, 200 puta na dan...

Da li sam postigao zzeljeno? Da shvati i CHUJE pesmu , ma koju pesmu, drugachije, u slojevima, da pronadje onaj deo koji te naprosto oduva, ponese, ushiti, nachini da se najezzish...

Na pitanje odakle sada Madonna , odgovorila je; pesma je uradjena do bola. Chudna ritmika, arhaichni etno zvuk, text koji ima dublji smisao od vetj tako vidjenog ....

Dobro rekoh - pusti da chujem...

Zaista , pesma Issac je krajnje neobichna, lepo neobichna....

Pogledao sam jutros live verziju i uochio devojku koja je fenomenalnom koreografijom pratila pesmu. Devojka je inache Nike-ovo lice godine i glavni akter jednog od najboljih sportskih reklama ever.

Sofia Boutella

Madonna je odavno ``odkochna daska`` mnogih u shou biznisu. Setjam se fantastichnog background vokala koji je kasnije oformio sastav Snap...

Sinotj chujem da za gostovanje u CG dobija 7 miliona $ ... malo li je na ovu skupotju... Nije malo... Vredi ona svake pare...

jedan od komentara:

``Isaac is the name of the song AND the guy singing. I went to the concert and this song was the sickest thing I've ever seen!``

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#333: (2008-06-30 11:47)
...malo zhivotinjske svirke ne meRRe shkodit...meshavina, swinga, izvornog R&R, jazza boogie woogija...uchesnici Voxtocka 2006. raspomamili su bluzere...deder zaprashi malo...

Eugen Grafvajer (male, 46)
... TRUST ME, I KNOW WHAT I'M DOIN'...
#334: (2008-06-30 13:51)
...Tommy Emmanuel u gipsy swing fazonu...zaostavshtina Django Reinhardta i Stephane Grappelija...sve je pochelo kada su cigani skapirali jazz...

Eugen Grafvajer (male, 46)
... TRUST ME, I KNOW WHAT I'M DOIN'...
#335: (2008-06-30 17:22)
jedan veeeeeeeliki muzichar....
mnoge pesme koJe se danas rado pevaJu su njegovo delo....

moJa omiljena....snimljena par dana pre njegove smrti....
ta chinjenica i sam tekst pesme....vrlo interesantno....

my respect
Otis Redding...(Sittin' On) The Dock of the Bay

pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
Please note: VIP members do not see advertising
#336: (2008-07-14 20:22)
Pre nedelju dana , zajedno sa filmovima razne fele, stiglo je i nekoliko DVD-a sa muzikom...

Prebacio sam jedno 70-tak albuma na hard, spremnih za burn , i sasvim sluchajno ugledam naziv grupe Racoon. Rekoh, daj da chujem ... Nisam se prevario . Sjajan bend sa neobichnim muzichkim opredeljenjem (neobichan zbog njihovih godina) ... Toplo ih preporuchujem.

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
krchmar
#337: (2008-07-14 21:51)
i niko ne slusa narodnjake narodnjaci su zakon
krchmar is no longer member of Romance Cafe
DANAI

VIP
#338: (2008-07-14 22:22)
@KRCHMAR

MISLIS, MILE KITIC IMA HITIC....I TE FORE... U NEKOM DRUGOM ZIVOTU...
DANAI (female, 38)
you are nobody untill somebody loves you...
#339: (2008-07-14 22:29)
krchmar: i niko ne slusa narodnjake narodnjaci su zakon

Nemoj dušu grešiti... Ne volim krompir samo...

NeronChe (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
fer

VIP
#340: (2008-07-15 11:37)
Neke se stvari dese same od sebe.
DOđu same ... u pravom trenutku, na pravo mesto i jednostavno zakucaju ...
na prava "vrata".
Ovaj baršunasti glasić je dao hrabrosti njegovoj vlasnici da uradi upravo to.
Javila im se ... nekako ... preko neta,
i rekla kako joj je životni san - da zapeva sa sa njima.
Sa Morcheebom.
To je sada istorija ... a ostalo je
m u z i k a ......... !

Morcheeba Enjoy The Ride
fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
total: 425, displayed: 10, page: first page previous page ... 26 27 28 29 30 31 32 33  34  35 ... next page last page of 43
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Osvojite sedmicu na na loto-u
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis