Posle nekoliko dana slushanja iste pesme, koja je dolazila iz sobe mog potomka, krenuo sam u googlanje da vidim ko, s kim , kako ...
Razlog: prvi put chujem da mi dete slusha Madonnu.
Mada se u polici nalaze svi Madonini albumi, sem poslednjeg (razlog je dobra produkcija and nothing more) nikada mi dete nije poseglo ni za jednim .
A onda, out of a blue, 200 puta na dan...
Da li sam postigao zzeljeno? Da shvati i CHUJE pesmu , ma koju pesmu, drugachije, u slojevima, da pronadje onaj deo koji te naprosto oduva, ponese, ushiti, nachini da se najezzish...
Na pitanje odakle sada Madonna , odgovorila je; pesma je uradjena do bola. Chudna ritmika, arhaichni etno zvuk, text koji ima dublji smisao od vetj tako vidjenog ....
Dobro rekoh - pusti da chujem...
Zaista , pesma Issac je krajnje neobichna, lepo neobichna....
Pogledao sam jutros live verziju i uochio devojku koja je fenomenalnom koreografijom pratila pesmu. Devojka je inache Nike-ovo lice godine i glavni akter jednog od najboljih sportskih reklama ever.
Sofia Boutella
Madonna je odavno ``odkochna daska`` mnogih u shou biznisu. Setjam se fantastichnog background vokala koji je kasnije oformio sastav Snap...
Sinotj chujem da za gostovanje u CG dobija 7 miliona $ ... malo li je na ovu skupotju... Nije malo... Vredi ona svake pare...
jedan od komentara:
``Isaac is the name of the song AND the guy singing.
I went to the concert and this song was the sickest thing I've ever seen!``