Romance Cafe forums

All forums

Kafana je moja sudbina...  

views: 7768, replies: 126
total: 126, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 13
Post #1, page: 1
#1: 2007-06-16 00:14
... ...
...moj prijatelj CVETKO...je u nemogucnosti da postavi ovu temu...jebe ga antena... ...pa to uradih ja...
...daklem...KAFANA...price,dogodovstine...verujem da ima dosta toga...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
page: 8
Flashback
#71: (2007-07-17 15:03)
-"Pa dobro bre,chchovechche...Pa gde si ti...Jebem ti tatka da ti jebem..."
-"E da mi je neko pricao ne bih mu verovao..." Smejem se...

Zagrljaj starih prijatelja...Tapse me po ledjima...Sve jace...

-"Dobro je,batice,ubi me...Znam da se dugo nismo videli ali nemoj da preterujes...."
-"HAHAHAHA...Jes` i to sto kazes...Ovo je moj brat...Ako se moz` setis." Pokazuje rukom....

Gledam coveka...Zbog toga mi se i lik ucinio poznat...Mladji 6 godina...Bio jos dete kad su se oni odselili iz kraja...Vukli smo ga sa nama kao prikolicu...Morali smo...Njemu pruzam ruku...Neverovatno...Ne mogu da mu se setim imena...Mnogo vremena proslo...On se mene setio...Cuvao sam ga...Branio od druge dece...Stoji ispred mene...Vislji za pola glave...
Sedam na stolicu...Vreme...Negde oko 9 i 15...
Konobar cekao da sednem...Kez...Niska crnih bisera...Vidi se da mu je laknulo sto sedim na uobicajenom mestu...

-"S koje da vi posluzim...Koje ce popijete...Za tebe kava...Oces li jos nesto?..." Nagnuo se...Ruke na dupetu...
-"Necu nista,samo kafa meni..." Smejem se...
-"KOJEEE...SAMO KAFA...NECU TE CHCHUJEM...KOJE PIJES...Da popijemo..." Kako dreknu,iz baste napolju se ljudi pocese okretati da vide ko je prebacio malo vise od 0 db...
-"E...Imam dosta posla danas...Znas sta radim...Rekao sam ti...Ne smem nikakav alkohol....Mogu jedan djus da popijem za dobro jutro..."
-"Pa koj vika alkohol...HAHAHAHA...Popij neku rakiju,nesto,nesmo se videli odavno..."

Vidim da nema ubedjivanja...Proleti mi misao kroz glavu...Jedna rakija...Jebiga...

-"Stomakliju...I veliku kiselu..."
-"Za nas ponovi ovija vinjaci..."

Konobar ode a prica krenu...O svemu i svacemu...Nepovezano...Kako si,sta radis,porodica,cuo da mi se rodio jos jedan sin...Pijemo pice...Samo kratko:"Ziveli"....................

-"DAJ DA POPIJEMO JOS PO JEDNU...DETEEE..." Zatrese se kafana od njegovog glasa...
-"E...Slusaj me...Imam dosta posla...Vec trebam da krenem...Cekace me covek...Odlazem odlazak vec 3 dana...Trebam da mu zavrsim to sto sam mu obecao..."
-"DRZI TELEFON...ZOVI GA....NEKA SACHCHEKA JOS MALO...Nismo se videli odavno...Ko zna kad ce se opet vidimo...I ja imam rabotu...Evo sace mali da ide da zavrsava...Mi mora da popijemo jos po jednu..."

Bio je u pravu...Odvojio sam se od mnogih od kako sam se ozenio...Sa mnogima se vise i ne vidjam...I ne cujem...Malo mi je pravih prijatelja ostalo...On mi je bio cak i kao brat...Vadim telefon iz dzepa...Javljam da necu doci ni danas...Mislim da se cula galama iz kafane...Osecam razocarenje u glasu ovog koji me je cekao...Jebiga...Mali ustaje...Popio vinjak,dobio instrukcije sta da radi...Pruza ruku...Odlazi...

-"DAJ,DETE,DA SE POPIJE OVDE NESTO...NISTA NE POPIMO U PICHCHKU MATERINU...I DA ZAMEZIMO...URNEBES JEDAN NEK ISTRLJA TAJ TAMO...NEK ISTRLJA JEDNU DZINKU PECENU...LJUTA DA JE...GDE SI BE...KONOBAR...KONOBAAAARR..."

Nastavice se...
Flashback is no longer member of Romance Cafe
#72: (2007-07-19 14:12)

dedeR nastavak...
men' zabranili da pishem, vele...mawa sam
betty blue II (female, 35)
Sreca je, medjutim, pogled na zivot iz nekog malo drugachijeg ugla.. :)
#73: (2007-07-19 22:54)
pfff...meni ne kazu nista... ali nema pitja - posle ne mogu ni da izgovorim sta je bilo ... a tek da napishem

Flashback:

-"DAJ,DETE,DA SE POPIJE OVDE NESTO...NISTA NE POPIMO U PICHCHKU MATERINU...I DA ZAMEZIMO...URNEBES JEDAN NEK ISTRLJA TAJ TAMO...NEK ISTRLJA JEDNU DZINKU PECENU...LJUTA DA JE...GDE SI BE...KONOBAR...KONOBAAAARR..."

Nastavice se...

i nastavak pls .
kolibri (female, 37)
Mnoge mrzimo bez ikakvih razloga, a da ih zavolimo, tražimo čvrste razloge
#74: (2007-07-20 08:12)
...i tako,opet udjem u kafanu,a tamo peva pevaljka...okrenem se i izadjem napolje.

black raven (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
#75: (2007-07-20 09:34)
el zna neko kako da doDZem do telefona Mitze TroFrtaljke..?
tela sam da mi uprilici jedno slavlje...

I da....nemo u kafani da pisete po zidovima...i daa donosite igracke cudnih namena..i da se obeznanjujete od mesavine alkoholnih pitja...i da se ponasata bahato ili bajato..
i da...ma i ovo je dosta..
razlog je prost...bitje vas blam da neko vreme svracate u omiljeTu kafanu..
e sve se menja ako ste to unapred najavili pa daa vam zaracunaju u cenu zakupa..
lily66 (female, 41)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
#76: (2007-07-20 12:01)
...pitaj Srdjana Dragojevica...

black raven (male, 35)
#77: (2007-07-20 12:15)
ili vidi u imeniku pod O, Ostojić Milica, mesto nepoznato. Ako to vi u pošti ne možete, ko može, KO?
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
#78: (2007-07-20 23:50)
eto...znala sam ja da sam pitala na pravom mestu..
lily66 (female, 41)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#79: (2007-07-21 02:26)
E,sad ce chika B. da vam malo pise o kafanchugama,ali onim pravim,odvratnim...bio sam u njima vise nego sto sam zeleo. Bio sam u njima vise nego sto je trebalo. Ali sta da radite kada ste klinac,nemate auto,nemate nesto preterano kinte,a imate gomilu ortaka sa kojima volite da pijete i samo jednu mogucnost za to: lokalnu kafanu? Otici cete u nju,naravno. Nisam ponosan kada se setim svega toga. U kafani sam se nagledao svega i svacega,a jako malo je bilo lepih stvari. Ako ih je uopste bilo. Video sam ljude kako zubima komadaju staklene case. Video sam kako razbijaju flase sebi o glavu. Interesantno je kako staklo sece coveka: kao na filmu,ne primetite nista,a onda im se na celu pojavi tanka brazda iz koje krene krv,i jako se tesko zaustavlja...video sam idiota koji je skinuo svoju smrdljivu patiku i,uz odobravanje celog stola za kojim je sedeo,sipao pivo u nju,i popio ga. Bljak! Da,izgledao je jako ponosno kada je obrisao usta od piva. Slusao sam razne magarchine kako se dernjaju narucujuci ture pica sto glasnije,verovatno da bi svi mogli da cuju koliko mogu da popiju. Sazaljevao devojcice od 17-18 godina koje su povracale svuda po kafani,mrtve pijane,ne znajuci vise gde se nalaze. Zgrazavao se na klince koji naruce gajbu piva i stanu na nju,srecni zbog toga sto su dobili svoj komad paznje. Tukao se u kafanama,grupno i pojedinacno...stid me i sram sto sam dopustao da me stoka spusti na svoj nivo,ali sta mozete da uradite kada vam limenka piva doleti sa strane i zakuca vas u glavu? Mozete da trazite bar izvinjenje,a ako ga ne dobijete,postajete stoka i krenete sa tuchom...uzasan je osecaj kada se vratite kuci pocepane majice na kojoj se mesaju vasa i tudja krv...trudim se da sto redje posecujem takva mesta...poslednji put sam bio na nekom splavu u Bgd-u,za srpsku novu godinu...znaci,goveda su goveda,bez obzira na podneblje. Svi oni matorci sa kajlama oko vrata i svalerkama koje mogu da im budu cerke. I udrogirani dJecaci koji smrchu belo bez da se kriju nesto posebno. Da li treba da pomenem da sam do jutra bio ispolivan alkoholom i smoren do krajnjih granica...plus,nismo mogli da odemo kuci jer se gospoda leshila jedno par sati (sa malim prekidima).

Kod mene u selu se ljudi koji lochu rakijchinu od ranog jutra zovu alkoholicari. Pijandzure. I nema nikakve romantike u tome. I kad nash Bora Stankovic u pokusaju proba da tako nesto uvali ovde,dobijem fizicki napad mucnine,verujte. Kafane takve vrste posecuju i zadrzavaju se u njima ljudi koji svoje promasene zivote pokusavaju da gledaju kroz prijatnu izmaglicu alkohola. I kraj. Ne pokusavajte da budete kao oni,to vam nece doneti nista dobro. Sto posto.

Updated 1 time(s), Last update (black raven) 2007-07-21 02:31

black raven (male, 35)
#80: (2007-07-21 04:07)
u koje kafane si ti to izlazio, decko
INSOMNIE 32 (female, 33)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
total: 126, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 13
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis