-"Pa dobro bre,chchovechche...Pa gde si ti...Jebem ti tatka da ti jebem..."
-"E da mi je neko pricao ne bih mu verovao..." Smejem se...
Zagrljaj starih prijatelja...Tapse me po ledjima...Sve jace...
-"Dobro je,batice,ubi me...Znam da se dugo nismo videli ali nemoj da preterujes...."
-"HAHAHAHA...Jes` i to sto kazes...Ovo je moj brat...Ako se moz` setis." Pokazuje rukom....
Gledam coveka...Zbog toga mi se i lik ucinio poznat...Mladji 6 godina...Bio jos dete kad su se oni odselili iz kraja...Vukli smo ga sa nama kao prikolicu...Morali smo...Njemu pruzam ruku...Neverovatno...Ne mogu da mu se setim imena...Mnogo vremena proslo...On se mene setio...Cuvao sam ga...Branio od druge dece...Stoji ispred mene...Vislji za pola glave...
Sedam na stolicu...Vreme...Negde oko 9 i 15...
Konobar cekao da sednem...Kez...Niska crnih bisera...Vidi se da mu je laknulo sto sedim na uobicajenom mestu...
-"S koje da vi posluzim...Koje ce popijete...Za tebe kava...Oces li jos nesto?..." Nagnuo se...Ruke na dupetu...
-"Necu nista,samo kafa meni..." Smejem se...
-"KOJEEE...SAMO KAFA...NECU TE CHCHUJEM...KOJE PIJES...Da popijemo..." Kako dreknu,iz baste napolju se ljudi pocese okretati da vide ko je prebacio malo vise od 0 db...
-"E...Imam dosta posla danas...Znas sta radim...Rekao sam ti...Ne smem nikakav alkohol....Mogu jedan djus da popijem za dobro jutro..."
-"Pa koj vika alkohol...HAHAHAHA...Popij neku rakiju,nesto,nesmo se videli odavno..."
Vidim da nema ubedjivanja...Proleti mi misao kroz glavu...Jedna rakija...Jebiga...
-"Stomakliju...I veliku kiselu..."
-"Za nas ponovi ovija vinjaci..."
Konobar ode a prica krenu...O svemu i svacemu...Nepovezano...Kako si,sta radis,porodica,cuo da mi se rodio jos jedan sin...Pijemo pice...Samo kratko:"Ziveli"....................
-"DAJ DA POPIJEMO JOS PO JEDNU...DETEEE..." Zatrese se kafana od njegovog glasa...
-"E...Slusaj me...Imam dosta posla...Vec trebam da krenem...Cekace me covek...Odlazem odlazak vec 3 dana...Trebam da mu zavrsim to sto sam mu obecao..."
-"DRZI TELEFON...ZOVI GA....NEKA SACHCHEKA JOS MALO...Nismo se videli odavno...Ko zna kad ce se opet vidimo...I ja imam rabotu...Evo sace mali da ide da zavrsava...Mi mora da popijemo jos po jednu..."
Bio je u pravu...Odvojio sam se od mnogih od kako sam se ozenio...Sa mnogima se vise i ne vidjam...I ne cujem...Malo mi je pravih prijatelja ostalo...On mi je bio cak i kao brat...Vadim telefon iz dzepa...Javljam da necu doci ni danas...Mislim da se cula galama iz kafane...Osecam razocarenje u glasu ovog koji me je cekao...Jebiga...Mali ustaje...Popio vinjak,dobio instrukcije sta da radi...Pruza ruku...Odlazi...
-"DAJ,DETE,DA SE POPIJE OVDE NESTO...NISTA NE POPIMO U PICHCHKU MATERINU...I DA ZAMEZIMO...URNEBES JEDAN NEK ISTRLJA TAJ TAMO...NEK ISTRLJA JEDNU DZINKU PECENU...LJUTA DA JE...GDE SI BE...KONOBAR...KONOBAAAARR..."
Nastavice se...