Romance Cafe forums

All forums

Budzenje kola??  

views: 6348, replies: 52
total: 52, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 next page last page of 6
#1: (2004-10-24 20:59)
Budzenje kola???
Da li neko zna gde kod nas ima dobar servis za budzenje automobila??? Znaci da nije preterano skupo, a da moze da se nabudze brooka stvari....
3AIIITO (male, 18)
Kad sam bio mali, komsija me tuk'ooo..... lupao samare, i usi mi vuk'ooo...... :-)))))))
Koenigsegg
#2: (2004-11-11 16:38)
Budzenje kola???
Ti bi da se *ebes a da ti ne udje... Ne ide to tako, svako budzenje ce da te kosta. Sta te zanima, tuning ili styling (ili oba)?
Koenigsegg is no longer member of Romance Cafe
#3: (2004-11-19 03:41)
Budzenje kola???
Zašto za početak ne uradiš nešto sam?
To je najjeftinije.
Bemeer (male, 27)
Volim život i želim da je pozitivan i kvalitetan
#4: (2005-01-29 03:31)
Budzenje kola???
Bemeer: Zašto za početak ne uradiš nešto sam?
To je najjeftinije.

Imas smarttunng, oni ti rade chip tuning
helios (male, 26)
#5: (2005-02-07 01:04)
Budzenje kola???
Zna li neko nesto oko odigravanja trka na crno svake Subote u 17 na cesti ka mostu kod Makisha?
Cuo sam da tamo ima jedan Jugu kome niko ne moze nista. Do sada je sve sredjivao cak i one ljute masine od po 200 i kusur konjica.
HerojUlice2 (male, 40)
Originali mi zavide, bolje se prodajem od njih...
Please note: VIP members do not see advertising
misa
#6: (2005-06-12 22:22)
Budzenje kola???
Gospodine HerojUlice2, mozda su 200 konja u vase vreme bili ljute masine, danas svaka druga kola imaju 200 konja pa cak i ona najmanja kao sto su "Clio, 206, Golf, Stilo".........................
Sto se Juga tice to su samo price jer svi znamo kakva nam je automobilska industrija. JUGO. HAHAHAHAHA!
misa is no longer member of Romance Cafe
Delphy
#7: (2005-06-17 01:30)
Budzenje kola???
HerojUlice2: Zna li neko nesto oko odigravanja trka na crno svake Subote u 17 na cesti ka mostu kod Makisha?
Cuo sam da tamo ima jedan Jugu kome niko ne moze nista. Do sada je sve sredjivao cak i one ljute masine od po 200 i kusur konjica.

BRAVO za Yugo, steta samo sto ne taje dugo ? Da nema dvoglavog ritma pod haubom ?!

eee... kad se setim, to mi je bio prvi auto

Updated 1 time(s), Last update (Delphy) 2005-06-17 01:56

Delphy is no longer member of Romance Cafe
#8: (2005-06-17 01:54)
Budzenje kola???
3AIIITO: Da li neko zna gde kod nas ima dobar servis za budzenje automobila??? Znaci da nije preterano skupo, a da moze da se nabudze brooka stvari....

MISLIM DA MOZES I SAM TO DA URADIS I DA BUDE SUPER.MOJ BRAT TO SAM RADI I KOLA SU MU FENOMENALNA.
MAJA021 (female, 19)
VOLI ME IZ INATA VOLI ME BEZ OSTATKA VOLI ME BILO GDE SAM BAS TAKVU KAKVA JESAM..............
#9: (2005-09-24 22:00)
Budzenje kola???
Nije to tesko da se izvede i samostalno. Treba jarane da ti mu*a otpadnu, li ako radis za svoju dusu nije tesko. Oko tuninga motora, mora ti neko strucan pomoci, ali styling radi sam, sta god da uradis nemozes da pogrijesis. Evo ja sam upravo rasklopio ljutu masinu, golfa dizela, ali se nadam da ce po zavrsetku radova biti extra. Ako trazis dobre a ne bas skupe spojlere imas onog lika iza sajma kad se produzi prema obrenovcu pa sa desne strane, pravi covjek sta pomislis
Ostalo je stvar maste, i kreativnosti. Treba ti i ponesto od alata, ali i to se moze improvizovati
Samo trud i vrijeme.
A vjerujte da sam vidio YUGA koji jede malu djecu, covjek ubacio od Lancie motor, ima preko 200 ks, sto iako nije cifra za juga je nesto vauuuu. Ide ko zmaj, ali nazalost varenje kompletne sasije mu se radi jednom mjesecno, raskanta se sav
dandy (male, 25)
Ne trazim nista, samo se zezam....
#10: (2005-11-14 21:03)
Budzenje kola???
Ima li ovdje ljubitelja Alfi,samo da vidite koji stajling radim mom ljubimcu,ljutoj masini Alfi 33.Pozdrav svim alfistima.Alfe su zakom.
alfalabud (male, 24)
zivot je kao trka
total: 52, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 next page last page of 6
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Osvojite sedmicu na na loto-u
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis