Romance Cafe forums

All forums

Kako ulepšati dan?  

views: 24530, replies: 749
total: 749, displayed: 10, page: first page previous page ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74  75  last page last page of 75
Post #1, page: 1
#1: 2007-08-21 20:28
Kako ulepšati dan?
...vas recept?

..da li smisleno posezete za nekim stvarima da bi sebi poboljsali raspolozenje?

...da cujem koje su,mozda mogu da pomognu i drugima...

black raven (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
page: 75
maski

VIP
#741: (2008-08-18 21:40)
Kako ulepšati dan?
...sachekati da djuvegija nasapunja lice...tiho uci u kupatilo...provuchi glavu kroz zavesu....primachi se do njegovog nosa, razrogachiti ochi i chekati da on opere penu s ochiju i otvori ih.

...vrisak je jeziv i ispunjavajuchi.
maski (male, 83)
posle kraste ide gnoj
NENA412
#742: (2008-08-18 21:45)
Kako ulepšati dan?

koja si ti lujka !! upishkicu se qq
NENA412 is no longer member of Romance Cafe
#743: (2008-10-16 22:03)
Kako ulepšati dan?
Kroki: Ja da se pitam ja bih zabranio normalan sex!Ako se pitate zašto,reći ću vam!Zato što je demode.Ceo svet se krka u ljubicu,a mi glumimo balkance!!!Fircanje u bulju se uvuklo u sve pore društva u svetu,samo mi glumimo i dalje tradicionaliste.Samo, od kako pratim ovu vrlo zanimljivu buljašku temu,nije mi jasno da li se dotična pere pre paranormalnog odnosa ili ide svojim prirodnim tokom(ono pranje samo o crveno slovo i za veliki državni praznik? ).Prema tome s guzom u svet,napred.

Kad god ovo pročitam setim se zašto volim RC... ...ili za one koji nisu bili tada: pogledajte šta ste propustili...ili kako je nekad bilo lepo...
NeronChe (male, 44)
J M B 2 9 0 2 9 6 4 7 7 2 0 6 2
JEJICA

VIP
#744: (2008-10-16 23:40)
Kako ulepšati dan?
skuvati madjarski gulas za 6oro ljudi i troje dece, najesti se kao stoka i onda kad je sve raspremljeno, sudovi sredjeni,, gosti otisli svojoj kuci, sesti ispred kompa sa soljom kafe i citati forum na rc...
JEJICA (female, 27)
BIG MAMA
Please note: VIP members do not see advertising
#745: (2008-10-17 06:14)
Kako ulepšati dan?
... njam... trebao bih da proverim recept za taj gulash...
... napravio 20ak Gb prostora u kompu... natovario 10 Gb R&R...

... Let's dance...
BUKOWSKY (male, 46)
... TRUST ME, I KNOW WHAT I'M DOIN'...
#746: (2008-10-17 11:37)
Kako ulepšati dan?
Stigle mi fotke iz Skoplja... Setih se koja sam ja budala,pa sedim ovde i za šta sve oni mene plaćaju... Mada ova Magdalena je '77. rođena,a meni teško da putujem na tuđi račun... Još imam spiku za makedonke,služio sam u Velesu JNA i ima'o i curicu Valentinicu... Kapetan mi se zvao Atanas Atanasovski...jbt koje ime i kako je lik izgledao ako je živ mora da je general sad tamo kod njih...

NeronChe (male, 44)
Vronsky

VIP
#747: (2008-10-17 12:33)
Kako ulepšati dan?
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
#748: (2008-11-01 16:49)
Kako ulepšati dan?
...prichama koje onako, u sebi, nazivam okrepljujucim razgovorima ...znate ono, kad imate nekog s kim mozete do mile volje da budete ono shto jeste (pol i medjusobni odnos totalno nebitan)... ...obozavam taj osecaj...
Nightingale (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
#749: (2008-11-01 17:11)
Kako ulepšati dan?
Bogami meni je pol bitan... jbg opredelio sam se ili je to u genima,pa sam rođenjem slučajno već opredeljen bio...

Nego svašta mi je danas ulepšalo dan...

Evo maločas sam nekog dragog toliko napušio preko ovog ozloglašenog što se inboxom naziva,da sam morao da nazovem telefonom pa kad mi kaže MOLIM rekoh Moliš Boga za oproštaj...a sve sa spoznajom da mi ljudi umemo da pokvarimo i nekvarljivu robu,ili se ne razumemo ili nema zareza ili što ona reč i tako unedogled...treba tri reči da se sve drugačije vidi i sve lepo objasni...ovako stvarno nekada nema čovek izbora do da povredi,uvredi ili otera u tri lepe...ponekad se upitam ko kojim jezikom priča...

I lepo se objasnimo da vuk sit i ovce na broju svima,a ne da jedemo govna kada možemo kuvani kupus,pršutu ili odemo negde,pa ne jedemo ništa već popijemo nešto...

Teško se odlučim ja da zovem ikoga,ali kada odlučim onda se i završi kako treba...Toliko o ulepšavanju...trebalo bi posle 19 da sebi ulepšam još više subotu...

A da ne zaboravim...neozbiljni dečače od nepoznate osobe uslovno rečeno ume nekada i mene starca Foču od sotinak ljeta da nasmeje i obraduje...pomislim kako eto ipak ima onih koji znaju da i mi možemo nekada sebi da priuštimo snošaj ovako stari... ili je to za temu nema skoka bez riboka...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-11-01 17:12

NeronChe (male, 44)
total: 749, displayed: 10, page: first page previous page ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74  75  last page last page of 75
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis