Bogami meni je pol bitan...

jbg opredelio sam se ili je to u genima,pa sam rođenjem slučajno već opredeljen bio...
Nego svašta mi je danas ulepšalo dan...
Evo maločas sam nekog dragog toliko napušio preko ovog ozloglašenog što se inboxom naziva,da sam morao da nazovem telefonom pa kad mi kaže MOLIM rekoh Moliš Boga za oproštaj...a sve sa spoznajom da mi ljudi umemo da pokvarimo i nekvarljivu robu,ili se ne razumemo ili nema zareza ili što ona reč i tako unedogled...treba tri reči da se sve drugačije vidi i sve lepo objasni...ovako stvarno nekada nema čovek izbora do da povredi,uvredi ili otera u tri lepe...ponekad se upitam ko kojim jezikom priča...
I lepo se objasnimo da vuk sit i ovce na broju svima,a ne da jedemo govna kada možemo kuvani kupus,pršutu ili odemo negde,pa ne jedemo ništa već popijemo nešto...
Teško se odlučim ja da zovem ikoga,ali kada odlučim onda se i završi kako treba...Toliko o ulepšavanju...trebalo bi posle 19 da sebi ulepšam još više subotu...
A da ne zaboravim...
neozbiljni dečače od nepoznate osobe uslovno rečeno ume nekada i mene starca Foču od sotinak ljeta da nasmeje i obraduje...pomislim kako eto ipak ima onih koji znaju da i mi možemo nekada sebi da priuštimo snošaj ovako stari...
ili je to za temu nema skoka bez riboka...