Stifma: kazes: Ja sam mislila na opshte prihvatjeno, bukvalno shvatanje erotike koje jeste iskljuchivo vezano za sex.
1. Ne volim nista sto je opsteprihvatljivo.
2. Nista za mene nije
iskljucivo vezano za sex (sem kondoma)
3. upotrebila si rec culnost i energiju, e tu se slazemo... culnost je koren erotike a energija njeno pogonsko gorivo, i najvaznije, samo jaka licnost moze sebe da nosi na dlanu, a to je uslov za E od erotike. Igra svetlosti i senke je samo enviroment sivim celijama lajk a dodatni nadrazaj (veruj mi, meni je manipulacija svetloscu i senkom deo opisa radnog mesta)
Bilo bi lepo da pochnemo da chitamo ono shto pishe, Stifma.
U prvom postu, pitam ironichno da li je erotika ulepshavanje, 'prefinjena misao o sexu' – kao moj zakljuchak iz onoga shto sam chitala na samoj temi.
A u drugom objasnim da iz onoga shto sam prochitala na ovoj temi dobijam takav utisak – da je opshte prihvatjeno, bukvalno poimanje erotike vezano iskljuchivo za sex, a osvrt na igru svetla i senke se odnosio na fotke koje se smatraju erotichnim i kako izvesni ljudi svoj dozzivljaj erotike vezuju za neke fotke koje imaju u glavi, savrsheno izvajajanih tela, situacija i momenata koje ja vidim samo kao manje ili vishe kvalitetne i tehnichki dobro odradjene fotke.
Nadalje, nema potrebe da mi objashnjavash ono u chemu se 'u nachelu' slazzemo, osim stavke 2.
No, na kraju, nek' smo mi zzivi i zdravi, sas erotikom u 'ruci il' na grani'.
Za'valjujem na saradnji.