Romance Cafe forums

All forums

Veza na daljinu  

views: 4951, replies: 89
total: 89, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2007-09-04 23:50
Veza na daljinu
" Iza zastora noci pod svetlom zvezda opet nas deli milion gradova "
Veze na daljinu. Dali su odrzive? Koliko iskrene? Imate li iskustva i kakva?
Gavran (male, 35)
„...Svaki kraj je ujedno i novi pocetak. U tom trenutku toga nismo svesni
page: 3
ekranka
#21: (2007-09-05 22:44)
Veza na daljinu
Gavran: Nekad su ljudi bili medjusobno blizi. Nisu imali izbora - vatreno oruzije nije imalo toliki domet.

nisam spomenula ljubav...odgovorila sam na temu veza na daljinu..a ljubav nema nista s tim..nema...
veza na daljinu ne funkcionira ako nema blizine..to je zamajavanje samog sebe..al ok ,postujem one koji apstiniraju pa im ne treba svaki dan ,svaki tjedan..dodir,paznja ,seks..
koji su zadovoljni i ispunjeni osjecam ljubavi--
no ipak na kraju dodju do zasicenja jer je sasvim normalno i prokleto dobro da je netko blizu tebe i da te ispuni do kraja..
ekranka is no longer member of Romance Cafe
Neeroon
#22: (2007-09-05 23:02)
Veza na daljinu
Sta god da jurish necesh nikada stici...
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
#23: (2007-09-05 23:11)
Veza na daljinu
Vetj smo apsolvirali brdashce ovakvih tema, no, uchini mi se interesantan ekrankin post...
Veze na daljinu i ljubav nemaju veze jedno sa drugim...i josh kazze - veza na daljinu ne funkcionira ako nema blizine?
interesantno stanovishte
apstinencija?Piiiii.....

Ja mislim da ljubav, kao ljubav, veza kao veza, uslovno recheno - na daljinu il' blizinu - svejedno, traje jedno odredjeno vreme.I toJ ti je toJ.
Snasha sa salasha (female, 31)
Ne mogu da zaspim...prichaju mi bajke :))
triViALna
#24: (2007-09-05 23:13)
Veza na daljinu
Sho bi ga rekli - ako cak i nije mulj u prostoru, u vremenu je siguriCa budi m?

I ajmo Jopet u krug...

Updated 1 time(s), Last update (triViALna) 2007-09-05 23:14

triViALna is no longer member of Romance Cafe
ekranka
#25: (2007-09-05 23:24)
Veza na daljinu
Snasha sa salasha: Vetj smo apsolvirali brdashce ovakvih tema, no, uchini mi se interesantan ekrankin post...
Veze na daljinu i ljubav nemaju veze jedno sa drugim...i josh kazze - veza na daljinu ne funkcionira ako nema blizine?
interesantno stanovishte
apstinencija?Piiiii.....

Ja mislim da ljubav, kao ljubav, veza kao veza, uslovno recheno - na daljinu il' blizinu - svejedno, traje jedno odredjeno vreme.I toJ ti je toJ.

bila sam malo osobna sorry )
Please note: VIP members do not see advertising
koen
#26: (2007-09-05 23:31)
Veza na daljinu
a sta je to veza

-osim sto je obostrana iluzija o pripadanju, to je i savladana pochetna daljina izmedju dva bica. to je blizina za kojom se vapi.

a sta je to daljina?
-to je nepresusna potreba da uochavamo i mjerimo pomjeranje dva bica i razvlachimo blizinu.
Pobjeci negdje,sto dalje i dalje...

a sta je to blizina?
- to je sredstvo i cilj.

chesto blizina iritira.chesto daljina iritira.
chesto blizina trazi daljinu.chesto daljina trazi blizinu.
to su prostorne kategorije.
prava ljubav sa tim nema dodira.
veza ima. da bi se odrzala, chas se trazi jedno chas drugo.zato veze i pucaju na daljinu i na blizinu.na brzinu.
koen is no longer member of Romance Cafe
Neeroon
#27: (2007-09-05 23:34)
Veza na daljinu
veza...stanje svesti samo...kako zarobiti sebe bez preke potrebe , osim ako su ciljevi unapred zapisani u pametnim glavicama princezica..a i princhevi imaju svoje motive..ne porichem....
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
triViALna
#28: (2007-09-05 23:35)
Veza na daljinu

Men' se svidZa kako Vi to u komponentama razradjujete problemcHicH!

P.S. Bilo namenjeno koen-u, mada i Neeroon-u pripada naklon za filozofsko razmatranje...

Updated 1 time(s), Last update (triViALna) 2007-09-05 23:39

triViALna is no longer member of Romance Cafe
#29: (2007-09-05 23:54)
Veza na daljinu
ekranka:
Gavran: Nekad su ljudi bili medjusobno blizi. Nisu imali izbora - vatreno oruzije nije imalo toliki domet.

nisam spomenula ljubav...odgovorila sam na temu veza na daljinu..a ljubav nema nista s tim..nema...
veza na daljinu ne funkcionira ako nema blizine..to je zamajavanje samog sebe..al ok ,postujem one koji apstiniraju pa im ne treba svaki dan ,svaki tjedan..dodir,paznja ,seks..
koji su zadovoljni i ispunjeni osjecam ljubavi--
no ipak na kraju dodju do zasicenja jer je sasvim normalno i prokleto dobro da je netko blizu tebe i da te ispuni do kraja..

Pa sad zasto bi imao/la vezu na daljinu ako nekog ne volis? Koja je svrha toga? To nije apstinencija(bar ne voljna) to se kod men u selu zove vernost.Naravno sve nabrojano jeste deo ljubavi i ako ne svima bar vecini to treba. Mozda i dodje do zasicenja kako ti kazes. Nisam bas razume to oko punjenja do kraja?
Gavran (male, 35)
„...Svaki kraj je ujedno i novi pocetak. U tom trenutku toga nismo svesni
ekranka
#30: (2007-09-06 00:33)
Veza na daljinu
Ljubav ne postoji samo u vezama..postoje ljubavi i bez veza,ali kao sto rekoh otisla sam malo preosobno pa da se ne zamjeri..
Ja osobno ne vjerujem u nikakve veze na daljinu ,sto ne mora da bude i ispravno glediste.
Jednostavno tako ne funkcioniram,patiti si ne dozvoljavam ,jer nista drugo doli patnja to nije..
Kao sto rekoh..onaj tko moze nek proba ,covjek se uci dok je ziv i proba dok ne iskusa..i dodje na moje kad tad
Vjernost?!Koliko ces biti vjeran,mjesec ,tri,pet,godinu..koliko smtras da moze funkcionirati veza na daljinu pšitam te
Da li je ljubav dovoljna da te drzi u stanju romea..
osobna stvar vjerojatno..ja nisam julija.. a mislim i da je taj rod odavno izumro na nasoj planeti..
ne kontas sta je to kad te neko ispuni do kraja..hmm..a volis??
pa blizina je ono sto te ispuni do kraja..bezuvjetno predavanje u svakom pogledu..
a vidis ja ne mogu bez toga..
tebi skidam "kapu" ak uspijes a da ne budes pregazen..
i da ljubav nema nista s tim..opet kazem,njemu ,ne tebi
total: 89, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis