Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 57244, replies: 998
total: 998, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 100
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (male, 38)
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right.
page: 3
romance-cafe

moderator
#21: (2007-09-14 16:30)
Predlozi članova
Dream Raider: Mislim da je losha ideja , pokazalo se da se vox populi na kraju uvek iznjedri u kontra zzeljeno.

Ovo nije sajt za edukovanje, jedan prozor je ok , ako neko ne mozze neka uzzme word for dummies

I posle ja oštar?

Iskreno ne znam ni čemu će veći box za poruku, ne pišete valjda romane na PM
romance-cafe (male, 38)
Sonya
#22: (2007-09-14 16:53)
Predlozi članova
Predlog:

... obzirom da je otvorena tema "mis romance" koja sada uz gazdin predlog za nagrade deluje posve ozbiljno smatram da bi pored ovoliko mushkih chlanova na RC-kafeu, bila diskriminatzija ne otvoriti temu "izbor za mistera romance".
Sonya is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#23: (2007-09-14 16:54)
Predlozi članova
Slažem se. Eto vi započnite, isti su uslovi...

1. dobija godinu dana VIP
2. 6 metara
3. 3
romance-cafe (male, 38)
#24: (2007-09-14 22:22)
Predlozi članova
romance-cafe:
Dream Raider: Mislim da je losha ideja , pokazalo se da se vox populi na kraju uvek iznjedri u kontra zzeljeno.

Ovo nije sajt za edukovanje, jedan prozor je ok , ako neko ne mozze neka uzzme word for dummies

I posle ja oštar?

Iskreno ne znam ni čemu će veći box za poruku, ne pišete valjda romane na PM

..pise romane

...a gde moze da se nadje taj word for dummies
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#25: (2007-09-14 22:25)
Predlozi članova

Samo da se prisetimo ...

Predlozi u vezi Romance Cafe (1142 poruka)

romance-cafe

(12.09.2007. 02:26)
...Bogu hvala, evo i prvi predlozi na 111. strani
Žao mi je, ali to su standardne stvari, nešto kao "opšta IT kultura", ovaj sajt nije razvijan sa ciljem i u smeru IT edukacije. Neka osnovna znanja se podrazumevaju. Zvuči grubo, ali zamislite da nasvakom sajtu koji ima forum postoje i "kratki kursevi"... na kraju, postoje sajtovi i za to....

I onda ja strog
Dream Raider (male, 46)
no comment
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
Partybrejker
#26: (2007-09-20 01:58)
Predlozi članova
... mozhe li dugmence za [youtube]?
... da se ne patimo :D))

&, ako nije tehnichki ili pravno formalno prezahtevno, mozhe li i neki lagani foto hosting?
mislim, umesto da koristimo fotobuket i slichne sajtove, da li je moguce napraviti/obezbediti direktan apload na forum sajta?

sorry ako je pitanje u domenu paradoxa

&, s`obzirom na ciklichno ponavljanje flejma na forumu, mozhe li se uvesti u praxu "neshto izmedju", neshto shto nije ni puko brisanje postova posle chega sledi spam nezadovoljnika po celom sajtu, ali nije ni brisanje profila i te munje, shto bi bilo prestrogo za takvo cimanje? neshto tipa cicK-i-ban?

inaChe, da me neko pogreshno ne shvati - ovo naravno nisu zamerke, daleko bilo, nego i dalje samo predlozi

so - best wishiZZ
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
#27: (2007-09-20 12:50)
Predlozi članova
Photo hosting , da , chak veoma pozzeljno OR povetjati broj slika koje se mogu ostaviti u privatnoj galeriji te iz nje ``kachiti`` na RC.

Kick & Ban (u narodu poznatiji kao CiciBan ), DA- ali takav alat ne bi trebao da ima niko od chlanova RC-a (chitaj - moderator iz reda chlanova)

Nismo mi za takvu vrstu akcije. Nismo, jer je lichni anemozitet & sujeta vetja od ratia & nepristrasnosti.

Koliko puta sam chuo: ``E taj , taj i taj... kao i taj , taj i taj, mogu da pishu ...kache... richu... kenjaju... i sve je OK ..... ali ovog, ovog & ovog bi bris`o po vidjenju ..........``

Daleko smo mi od objektivnosti i odsustva nepotizma (provereno ovde u praxi milion puta, ovih dana narochito)

U prilog gorenavedenom su i mnoge ``tesne veze`` koje vladaju medju chlanovima. Ne sumnjam da bi za veoma kratak vremenski period , a usled Kick&Ban date opcije, ovde nastao takav flame da bi nam trebala vatrogasna brigada za gashenje istog
Dream Raider (male, 46)
no comment
#28: (2007-09-20 13:26)
Predlozi članova
oFaj gazda,mogu li ja da dobijem te opcije za kick i ban samo na 48 h,da se malo igram
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
Partybrejker
#29: (2007-09-21 01:02)
Predlozi članova
bash bih voleo da vidim taj flejm

...
poenta je - jedan chovek = divizija

za sada, ni divizija ne mozhe da zaustavi pojedince

ili mozhe?
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#30: (2007-09-21 02:06)
Predlozi članova
Slike? Može, ali ćemo morati da smislimo nešto da ne napravimo od ovoga "image upload site". Znate na šta mislim...

Kick-ban pa nešto između? Plašim se da ne kapiram... Ban na forumu mogu samo ja da stavim, ne mogu moderatori. Brisanje profila takođe. Šta bi bilo to između? Možda ban na 24h (dok se ne o'ladi) ?
romance-cafe (male, 38)
total: 998, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 100
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis