Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 54758, replies: 987
total: 987, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 99
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (male, 38)
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right.
page: 4
#31: (2007-09-21 09:09)
Predlozi članova
romance-cafe: Slike? Može, ali ćemo morati da smislimo nešto da ne napravimo od ovoga "image upload site". Znate na šta mislim...

Kick-ban pa nešto između? Plašim se da ne kapiram... Ban na forumu mogu samo ja da stavim, ne mogu moderatori. Brisanje profila takođe. Šta bi bilo to između? Možda ban na 24h (dok se ne o'ladi) ?

Naravno , dok se ne o`ladi kako da ne.

A rukovodioc CiciBana onda opali 24/7 ....

Nichim izazvano, teledirigovano, narucheno, opunomotjeno, iz miloshte odradjeno CiciBanovanje.

To mu dodje k`o onaj :Milosrdni andjeo koji bi da bude etalon svih mera-a svi znamo da nije, a mera mu u PM otishla centripetalno.

I na kraju dobijemo; 56 nickova po glavi chlana RC-a.
Dream Raider (male, 46)
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
#32: (2007-09-21 10:14)
Predlozi članova
Kad bolje razmislim ovaj ban i nije tako los

Svega ovoga ne bi bilo da me Drug RC nije banovao ...

hvala mu na tome

...ako ce kod svih koga banuje desiti isto ...trebalo bi da se clanovi cesce

...i tako.... to je moj predlog ipak je ovo Romance Cafe

INSOMNIE 32 (female, 33)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
romance-cafe

moderator
#33: (2007-09-21 13:11)
Predlozi članova
Dream Raider: tesko uspevam da razumem sta pokusavate da kazete, sve sto ja vidim je opet neka teorija zavere. Sta "naruceno"? Sta "teledirigovano"? Nemojte bre da me nervirate vise

Ban niko nije dobio ko nije zasluzio, a banujem samo ja, sta je tu jos nejasno? Ko se ponasa iole normalno, ne treba da se buni protiv banovanja, naprotiv, ban je opcija zastite normalnih clanova.

Na kraju, od 37000 ljudi koliko je proslo ovim sajtom, samo desetak je banovano za ove 3.5 godine (ne moze cak ni procentima da se iskaze... 0.27 promila ), pa cak i oni privremeno... doduse, neki su banovani nekoliko puta Poslednji je banovan pre vise od pola godine, trenutno niko nema ban vec mesecima... vi o tome i danas trubite ... ne kapiram, stvarno.
romance-cafe (male, 38)
mirkic
#34: (2007-09-21 13:29)
Predlozi članova
gandalfe usao si u istoriju

mirkic is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#35: (2007-09-21 13:32)
Predlozi članova
Molim vas procitajte sta pise u naslovu: "Predlozi članova - predlozi i pitanja"

Ja u vasem postu ne vidim ni predlog ni pitanje, a za zajebanciju ima 10 000 drugih tema, molim vas da postujete i mene i druge koji imaju pitanje ili predlog, ili bar nase vreme ako ne mozete nas da postujete

p.s. Samo oštro, a? ... Nema vise cile-mile
romance-cafe (male, 38)
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
#36: (2007-09-21 13:36)
Predlozi članova
PREDLAZEm...da svaki svilen gajtan i cvrsta ruka imaju na kraju taj nevini,prijateljski osmeh...( )
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
mirkic
#37: (2007-09-21 13:48)
Predlozi članova
a da ubacis jedan profil po mail adresi?
primer neko ukuca adresu koju je vec registrovao na rc-u i izbaci mu neko je vec registrovan sa tom adresom ili slicno..

e da i super je fora slati muziku (youtube) na mailbox

aj pa tako
mirkic is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#38: (2007-09-21 14:35)
Predlozi članova
i shto sam se ja sad muchio i trudio dzhabe

...
nego, za apload - mozhda ogranichiti broj aploada po profilu /24h
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#39: (2007-09-21 14:39)
Predlozi članova
Smisliću nešto, prvo što moram da uradim je da onemogućim hot-linking, da na drugim sajtovima prikažu fotku sa romance-cafe, da se ne bi dešavalo da ovde uploaduju fotke da bi ih koristili na drugim sajtovima.

Gde bi vi koristili te fotke? Na forumu? Ili još negde?
romance-cafe (male, 38)
#40: (2007-09-21 14:43)
Predlozi članova
romance-cafe: Dream Raider: tesko uspevam da razumem sta pokusavate da kazete, sve sto ja vidim je opet neka teorija zavere. Sta "naruceno"? Sta "teledirigovano"? Nemojte bre da me nervirate vise

Ban niko nije dobio ko nije zasluzio, a banujem samo ja, sta je tu jos nejasno? Ko se ponasa iole normalno, ne treba da se buni protiv banovanja, naprotiv, ban je opcija zastite normalnih clanova.

Na kraju, od 37000 ljudi koliko je proslo ovim sajtom, samo desetak je banovano za ove 3.5 godine (ne moze cak ni procentima da se iskaze... 0.27 promila ), pa cak i oni privremeno... doduse, neki su banovani nekoliko puta Poslednji je banovan pre vise od pola godine, trenutno niko nema ban vec mesecima... vi o tome i danas trubite ... ne kapiram, stvarno.

Vidim da se nismo razumeli. Nema teorije zavere a o naruchenom, teledirigovanom etc. tju na inbox.

Pretili se ovde pre dva dana , i to javno, banom i na normalno ponashanje ... ili ako vam je drazze ; iole normalno ponashanje...

Stoga je cela pricha oko bana i kicka opravdana. Te sam zato istakao da je taj rad neprimereno dati ikom sa RC-a.

Sasvim je glupo praviti prezumpciju da se neko plashi bana... svashta.. nit se ovde lebom ranim , nit mi zzivot od ovog zavisi (zato sam i rekao, kada mi je pretjeno banom od 7 dana, da je 7 malo i ako mozze bar duplo ) ...

Predlog je da se proshiri prostor za ostavljanje slika u privatnom albumu kao i proshirenje karaktera kada se kachi link slike.. SLIKE BI SE KORISTILE SAMO NA FORUMU

Updated 1 time(s), Last update (Dream Raider) 2007-09-21 14:44

Dream Raider (male, 46)
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
total: 987, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 99
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Osvojite sedmicu na na loto-u
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis