Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 57738, replies: 995
total: 995, displayed: 10, page: first page previous page ... 40 41 42 43 44 45 46 47  48  49 ... next page last page of 100
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (male, 38)
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right.
page: 48
luna

VIP
#471: (2008-04-22 11:43)
Predlozi članova
Plava ptica:
Primedba na vase obracanje clanovima sjata.Krajnje neprimereno.

.

.

...Vasa primedba nije na mestu, gresite . RC je osoba veoma tolerantna, i u obracanju sa ckanovima je primeren i korektan.
luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
#472: (2008-04-22 12:07)
Predlozi članova
Izvinjavam se ,ispravka.Pod neprimerenim smatram ovo:
romance-cafe:
A onda dođu novi ljudi na sajt i vide "hajku" protiv jednog čoveka, pa se pridruže, jer je to psihologija mase, a onda i oni dobiju "odgovor" koji je često "prokemerna upotreba sile" i nastradaju kao kolateralna šteta.

Ja vam odgovorno tvrdim da su svi "problemi" vezani za sujetu, čim to naučite da obuzdate, moći ćete normalno i da funkcionišete.

A opet, da ne bude zabune, ako budem još jednom video da neko spominje majku, sestru, devojku, dete... muža... kanarinca... zabraniću mu pisanje istog trenutka bez obzira na razlog i da li je isprovociran ili nije (svi imaju neke "jako dobre" razloge i uvek je neko drugi kriv). Odluka je operativna odmah. Pošto se dosta vas, na moje zaprepašćenje ponaša kao deca, ako treba kao deca da pričamo, mogu i to: ... tri... četiri ... SAD!

Primedbe i pitanja ne bih nazvala "solite mi pamet".Sentimentalnost u poslu nije pozeljna.
Toliko.
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
romance-cafe

moderator
#473: (2008-04-22 13:09)
Predlozi članova
Znate kako, ta poruka i jeste namenjena samo nekima - onima koji su se osetili prozvani.

Ako sam dobro razumeo vi tvrdite da ste manager, pomozite mi vi da rešim problem onih koje molim i upozoravam 1000 puta i dalje se ponašaju infantilno... eto, dajte neki stručni savet kako bi vi to rešili. Hajde da vam udovoljim pošto vidim da volite da savetujete.

Da ih izbacim sa sajta? Onda sam "tiranin"
Da im dozvolim da rade šta hoće? Onda sam budala
Da se pravim da ne vidim? Onda se ostali s' pravom bune
Da ne komentarišem? Onda dođe neko kao vi i pita "gde je ovde moderator?"
Da ih posle 1000 puta zamolim još 1001. put, pa 1002...? Onda bolje da idem da prodajem semenke na stadionu
romance-cafe (male, 38)
mirkic
#474: (2008-04-22 13:10)
Predlozi članova
luna:
Plava ptica:
Primedba na vase obracanje clanovima sjata.Krajnje neprimereno.

.

.

...Vasa primedba nije na mestu, gresite . RC je osoba veoma tolerantna, i u obracanju sa ckanovima je primeren i korektan.

potpuno se slazem po pitanju tolerancije...to pojedinci najbolje znaju zar ne ?
mirkic is no longer member of Romance Cafe
gagic

VIP
#475: (2008-04-22 13:19)
Predlozi članova
Gazda radi smirivanja situacije mogao bi da organizuješ jednu žurku...

gagic (male, 35)
you can't always get what you want
Please note: VIP members do not see advertising
romance-cafe

moderator
#476: (2008-04-22 13:30)
Predlozi članova
Situacija je mirna, zar ne?
romance-cafe (male, 38)
#477: (2008-04-22 13:30)
Predlozi članova
NIje meni upućeno, ali osećam potrebu da kažem

Da ih izbacim sa sajta? Onda sam "tiranin"
Da im dozvolim da rade šta hoće? Onda sam budala
Da se pravim da ne vidim? Onda se ostali s' pravom bune
Da ne komentarišem? Onda dođe neko kao vi i pita "gde je ovde moderator?"
Da ih posle 1000 puta zamolim još 1001. put, pa 1002...? Onda bolje da idem da prodajem semenke na stadionu

Ništa od toga gospodine RC, već upravo ono što radite zadnjih nekoliko dana. Da uđete malo u Cafe. Da se izmešate s narodom. Sednete za naš sto.Osetila sam da ljudi to vole. Da pišete, sada ako kažem da to jako dobro radite, optužiće me za šlihtanje.
Mislim da ste izabrali put.
Samo da potraje.

Davno sam naučila da se lepim, tihim, smirenim načinom u životu mnogo postiže.
Ja bar tako umem.
Tiha voda. Istina.
Inat, svađa, ničemu ne vode. Opasno je i stavljati se na nečiju stranu. Navučete neka nova nezadovoljstva.
Dakle, diplomatija.
Umete Vi to.

Bona fides (female, 77)
Neka ti je i kiseo odgovor, ja šećer nosim u džepu mojih misli
gagic

VIP
#478: (2008-04-22 13:31)
Predlozi članova
jao bre ala si stipsa

evo zovem te kod mene da dodjes na useljenje
gagic (male, 35)
you can't always get what you want
romance-cafe

moderator
#479: (2008-04-22 13:50)
Predlozi članova
@gagic: nisam stipsa već sam još pre 2 godine doneo odluku da se tu ne mešam jer sam onomad pokušavao nešto pa su me optuživali kako hoću da "otmem pare" ili ko zna šta, zbog čega sam odlučio da vama prepustim organizaciju offline druženja a ja ću vam dati tehničku podršku.

@bona fides: ja sam i ranije pokušavao da se "izmešam sa narodom" kako vi kažete, međutim prestao sam to da radim kada su počeli komentari "šta ovaj sad hoće...", " e ovo je prvi sajt gde vlasnik piše na forumu...strašno", "daj pusti nas da pišemo šta se ti mešaš stalno... " i slično, pa sam odlučio da samo gledam.
romance-cafe (male, 38)
#480: (2008-04-22 13:56)
Predlozi članova
anyway...ne poznajem Vas,ne zovem Vas ni na druzenje ni na chat,nemam ni neko specijalno misljenje o Vama....al je okej od kad ste tu,malo su se strasti stisale a pljuvacine se naziru jos samo u tragovima....dakle,napredak.....
sto je u redu,jel...
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
total: 995, displayed: 10, page: first page previous page ... 40 41 42 43 44 45 46 47  48  49 ... next page last page of 100
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Osvojite sedmicu na na loto-u
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis