Da ih izbacim sa sajta? Onda sam "tiranin"
Da im dozvolim da rade šta hoće? Onda sam budala
Da se pravim da ne vidim? Onda se ostali s' pravom bune
Da ne komentarišem? Onda dođe neko kao vi i pita "gde je ovde moderator?"
Da ih posle 1000 puta zamolim još 1001. put, pa 1002...? Onda bolje da idem da prodajem semenke na stadionu
... ovo cu reci samo hipotetichki, ti i ja znamo zashto - da odredish moderatore (nisi ovde permanentno) i da im dash
pravi alat (ciciBan) kojim mogu da
spreChe prosipanje smeca, a ne samo da chiste za cimachima ... jer, zashto bi neko respektovao moderatora koji ima mogucnost samo posledichnog delovanja?... neko spusti uvredu, degutantnost, shtagod, to odradi svoje, posle dodje mod i to pobrishe, a maligan time dobije novu priliku da sa tako chistim dosijeom nastavi istim tempom...
... ono shto
trenutno zadrzhava nastavak cimanja i jeste tvoje uChestalije prisustvo (sa sve mogucnoshcu za ciciBan), ali to ima svoje posledice - uskoro ce poCheti da te iscimavaju, chim se sviknu na prisustvo autoriteta... a koliko vidim, vec su poCheli da "sumnjaju", da se pitaju, chude, pa im sve i posle objashnjenja od par `iljada strana i dalje neshto nije jasno... naravno, zamena teza, ali koga to briga kada ti jednostavno
morash da udjesh u objashnjavanje (jer bi inaChe ispao "tiranin, budala, slep...") ...
... koliko vidim, sve su to iznudjeni potezi, i vec vidjene pozicije... i zato se vrzino kolo redovno nastavlja... iznova... i iznova

...