Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 57549, replies: 995
total: 995, displayed: 10, page: first page previous page ... 41 42 43 44 45 46 47 48  49  50 ... next page last page of 100
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (male, 38)
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right.
page: 49
gagic

VIP
#481: (2008-04-22 14:09)
Predlozi članova
romance-cafe: @gagic: nisam stipsa već sam još pre 2 godine doneo odluku da se tu ne mešam jer sam onomad pokušavao nešto pa su me optuživali kako hoću da "otmem pare" ili ko zna šta, zbog čega sam odlučio da vama prepustim organizaciju offline druženja a ja ću vam dati tehničku podršku.

ehhh

ma nema veze, mi se dogovaramo i za Adu za 5min...pozvani ste uvek, a ako ne zelite doci, Vasa stvar...ne mozemo nikoga naterati, a svi su pozvani...
gagic (male, 35)
you can't always get what you want
#482: (2008-04-22 17:29)
Predlozi članova
romance-cafe: Znate kako, ta poruka i jeste namenjena samo nekima - onima koji su se osetili prozvani.

Ako sam dobro razumeo vi tvrdite da ste manager, pomozite mi vi da rešim problem onih koje molim i upozoravam 1000 puta i dalje se ponašaju infantilno... eto, dajte neki stručni savet kako bi vi to rešili. Hajde da vam udovoljim pošto vidim da volite da savetujete.

Ja menager?Mozda sam samo sentimentalna sekretarica koja "soli pamet".Hvala sto mi udovoljavate da savetujem.
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
Partybrejker
#483: (2008-04-22 20:00)
Predlozi članova
Da ih izbacim sa sajta? Onda sam "tiranin"
Da im dozvolim da rade šta hoće? Onda sam budala
Da se pravim da ne vidim? Onda se ostali s' pravom bune
Da ne komentarišem? Onda dođe neko kao vi i pita "gde je ovde moderator?"
Da ih posle 1000 puta zamolim još 1001. put, pa 1002...? Onda bolje da idem da prodajem semenke na stadionu

... ovo cu reci samo hipotetichki, ti i ja znamo zashto - da odredish moderatore (nisi ovde permanentno) i da im dash pravi alat (ciciBan) kojim mogu da spreChe prosipanje smeca, a ne samo da chiste za cimachima ... jer, zashto bi neko respektovao moderatora koji ima mogucnost samo posledichnog delovanja?... neko spusti uvredu, degutantnost, shtagod, to odradi svoje, posle dodje mod i to pobrishe, a maligan time dobije novu priliku da sa tako chistim dosijeom nastavi istim tempom...

... ono shto trenutno zadrzhava nastavak cimanja i jeste tvoje uChestalije prisustvo (sa sve mogucnoshcu za ciciBan), ali to ima svoje posledice - uskoro ce poCheti da te iscimavaju, chim se sviknu na prisustvo autoriteta... a koliko vidim, vec su poCheli da "sumnjaju", da se pitaju, chude, pa im sve i posle objashnjenja od par `iljada strana i dalje neshto nije jasno... naravno, zamena teza, ali koga to briga kada ti jednostavno morash da udjesh u objashnjavanje (jer bi inaChe ispao "tiranin, budala, slep...") ...

... koliko vidim, sve su to iznudjeni potezi, i vec vidjene pozicije... i zato se vrzino kolo redovno nastavlja... iznova... i iznova ...
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
cacaa

VIP
#484: (2008-04-22 20:29)
Predlozi članova
e,idem da se zaplacem...
mislim da nisi kompetentan da savetujes nekoga sta treba da uradi po pitanju ovog sajta,mislim da ce on to sam i bez tvoje " pomoci " odraditi.....ili ti mislis da nece moci?
mrzim nametljivost....

Updated 1 time(s), Last update (cacaa) 2008-04-22 20:39

cacaa (female, 34)
...only happy when it rains....;-)
ekranka
#485: (2008-04-22 20:49)
Predlozi članova
I ne samo to , ovdje ne treba diskusije po meni nikako ,ovdje treba "moja je zadnja "..jer samo to pali ..nikakvo razmatranje ,diskusije ,pojasnjenja ,objasnjenja ..pa kakva je korist od toga .uzaludno ..
I moje osobno misljenje ,jest da moderator ,nazalost ovdje ne bi trebao izrazavati svoje misljenje ,vec samo djelovati i to ostro i na prvu i ilegala definitivno ,ovdje je zakon..inace si krkno dok si reko keks

p.s
ja se nadovezala na Party-a da se zna

Updated 1 time(s), Last update (ekranka) 2008-04-22 20:51

ekranka is no longer member of Romance Cafe
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
#486: (2008-04-22 20:58)
Predlozi članova
...it's me...moderator...
BUKOWSKY (male, 46)
... running to nowhere...
Partybrejker
#487: (2008-04-22 21:03)
Predlozi članova
... Eki -

...
shto se tiChe ove nekompetentne osobe koja bi da sudi o tudjoj kompetentnosti, a narochito nekome ko je godinama obavljao posao na koji se upravo odnosi ono shto je ona nazvala "savetima" (radi se o hipotetichkim predlozima, a ne o sugestiajama) - njoj samo "hop-hop", u laganim poskocima ...

ps - predlozi su "hipotetichki" iz jednostavnog razloga - trenutno su neupotrebljivi, zbog specifichnosti situacije, u koju je najvishe upucen sam RC
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
#488: (2008-04-22 21:52)
Predlozi članova
Hop-hop

Da se podsetimo sta pokrece svet?
Novac.

Svaki minut ovde nekome donosi dobit,a neko placa svojom voljom naravno.Tako da ove vase reprize od rasprava...ajde nismo deca.

Tik-tak
Plava ptica (female, 44)
#489: (2008-04-22 22:22)
Predlozi članova
Opa bato...nije ova bash naivna...
Party Animal (male, 46)
Let me show you the good times!
#490: (2008-04-22 22:58)
Predlozi članova
I dok placam
pisacu, pitacu sve u skladu sa pravilima.
Moze da vam se svidja ili ne....

Ako prekrsim pravila prihvatam kaznu.

Jasno?
Plava ptica (female, 44)
total: 995, displayed: 10, page: first page previous page ... 41 42 43 44 45 46 47 48  49  50 ... next page last page of 100
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis