romance-cafe: A da,... a ti "drugi" sajtovi... pa da sam se ja ugledao na njih, nikada ne bi Romance Cafe postao ono što je postao danas. Ne pada mi na pamet to da radim, i tako držim već skoro 4 godine. Drugi sajtovi jure za lakom kintom, dopuštaju svašta zarad 5 ekstra dinara, spremni su da se šlihtaju članovima da se neko slučajno ne naljuti ako im obrišu poruku i ode sa sajta jer će izgubiti "lebac koji ih hrani"... ne želim to da radim i tako će biti dok god je sajt u mojim rukama. Pa čak i da živim od Romance Cafe, pre bih crkao od gladi nego da dozvolim neke stvari.
A to što kopiraju odavde, mora da govori nešto drugo, ne verujem da bi kopirali da je ovde ništa ne valja kako vi kažete. I ne samo to, kopiraju i stil rada. Pa eto i neki koji su se zaklinjali u demokratiju i "vox populi", uveli su moderatore i sada, s oproštenjem, kenjaju po svemu onome šta su pričali. Uvode sada masovno odobravanje fotografija, privatne galerije, privatne liste... sve ono što mi imamo već 4 godine, zašto? Mora da je zato što je to loša ideja? Ili zato što su dozvolili sve i svašta da se slučajno ne bi neko naljutio i otišao, a kada je nastala papazjanija, pokušavaju da zakrpe rupe da "podignu sajt na neki veći nivo"
Sorry, mislili vi šta god želite, Romance Cafe je za druge popularne sajtove, naročito sajtove za upoznavanje, ipak postavio neki standard i nivo koji drugi mogu samo da požele, bilo da je reč o forumima, porukama, fotografijama... sve. To je ono što sam hteo od prvog dana, da ovo bude nešto mnogo više od "mače, dođi dedi, deda će tebe da sredi..." i od toga neću odstupiti nikada.

da li smem da napishem neshto??
.....elem,svaka chast(ne mogu da verujem da sam ovo rekla)
...opet tje mi uvali Bana ili kako vetj