E pa, ovako: zanima me koliko puta nekome treba da se kaze da prestane sa direktnim uvredama, da li to varira od chlana do chlana (recimo, Partibrejkera treba upozoriti jedno 100 puta pre nego shto se preduzme neshto, a, na primer, Insomnia ili Obichna budu banovane a da ja i dalje ne znam zbog chega i ne znam da li su do danas odBanovane) i shta je potrebno da neko uradi pa da ne bude sazaljivih komentara i pokushaja da se odbrani neodbranjivo? Chovek je sam trazio, eto mu.
@black raven: Eto i mene sada mrzi da tražim postove, ali ako baš bude došlo do toga da se "dokazuje" i pomenuti su opominjani bar 50 puta... pa su po 5 puta dobijali ban i za dan-dva sam im skidao ban u nadi da su se smirili, ne samo da se nisu smirili nego su nastavili još gore. Vi sada možete da pričate ovo-ono, ipak je prilično davno bilo pa je malo "izlapelo" iz memorije... ali možemo vrlo lako da se prisetimo svega, svi znaju za ono po forumu, a u privatnoj prepisci je bilo bar 100 molbi istima.
Ne znam šta vam nije jasno kada pitate "zašto neke moliš više" odnosno "zašto nekima tolerišeš više"? Naravno da je subjektivno i naravno da ne mogu da se ponašam isto prema nekome ko je od juče ovde kao prema nekome ko je od 2003. 4, 5... ovima drugima tolerišem daleko više - jednostavno tako stvari funkcionišu. A kada smo kod tolerisanja, i vam sam već istolerisao mnogo više nego nekim drugim likovima.
I zašto uopšte potežete pitanje za druge, da je njima stalo - ili bi pitali sami, ili bi bar na neki način stavili do znanja da žele da pišu. I da je njima stalo ne bi ni pravili frku zbog koje su bili kažnjeni. I kad ve pitate, oni odavno nemaju ban, da im je stalo - mogli su bar da pokušaju da pišu pa da provere da li mogu ili ne.
Ja u principu nikada ne držim ban dugo, osim u 2-3 slučaja. Ne bi ni partybrejker bio banovan duže od 24 časa ali on mi je privatnom porukom obećao da će čim bude skinut ban opet uraditi ono isto zbog čega je i dobio ban. Ok, i to je na neki način pošteno, ali mislim da ne vodi nikuda.