Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 54362, replies: 986
total: 986, displayed: 10, page: first page previous page ... 45 46 47 48 49 50 51 52  53  54 ... next page last page of 99
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (male, 38)
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right.
page: 53
Flashback
#521: (2008-04-25 20:58)
Predlozi članova
Mislim da Raven treba da bude banovan na duze vreme...Ili da mu se obrise profil...Vredja ljude i pise gluposti...

Tri tacke...
Flashback is no longer member of Romance Cafe
Big Fish
#522: (2008-04-25 20:58)
Predlozi članova
If Johny has 3 apples, and Mary has 4 apples....?

Why don't they just shut up and eat it ???

...n(i)dao Bog da pochnete da marite...
Big Fish is no longer member of Romance Cafe
fer

VIP
#523: (2008-04-25 21:01)
Predlozi članova
romance-cafe: Pa valjda ste do sada primetili da ja pokušavam sve samo da izbegnem bilo kakvo kažnjavanje....

A da li ja bolje znam? Ne znam da li znam bolje, ali znam da radim najbolje što znam.

Naravno da bolje znate. I "sreća" da je tako.
Tačno. Bilo je upozorenja ... i više nego što treba.

Ali, ja ... (female k'o female) ... umem da donesem i pogrešnu, ishitrenu, neosnovanu,
... samo "emocijom" vođenu odluku ili zaključak,
što će reći - logika i razum na off.

Ja sam dakle samo reagovala, onako kako sam u tom trenutku osetila ...
expresno-reflexno.

fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
#524: (2008-04-25 21:17)
Predlozi članova
Predlazzem (uh izvinte, zaboravio sam ono drugovi i drugarice)...daklem, predlazzem da RC nikako ne dozvoljava registrovanje duplih likova...osim naravno ako se neko sluchajno provuche....
Party Animal (male, 46)
Let me show you the good times!
#525: (2008-04-25 21:29)
Predlozi članova
Kako god...sve ovo mi se jako ne dopada.

Nisam ni sudija,ni tuzilac,ni advokat, ni optuzena....

I potpuno sam sigurna u svoje prve utiske koje sam iznela i otvorila temu...

Saznala sam tada mnogo vise nego sto mozete da predpostavite.

Sami ste mi dali odgovore pisanjem,predlozima,pitanjima,vredjanjem ,cutanjem...

Losa atmosfera i to u dane praznika koji nas samo podseca da se uvek preispitamo,razmisllimo,oprostimo sebi i drugima....
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
NENA412

VIP
#526: (2008-04-25 21:36)
Predlozi članova
ja predlazhem da svi koji imaju samo jedan nik budu obelezzeni
NENA412 (female, 36)
i krv mi je crno-bela :))...007
#527: (2008-04-25 21:52)
Predlozi članova
...priznajem da sam pogreshio...otishao sam da se samokaznim...odgledatyu ceo film "Licem u lice" od Ingmara Bergmana...
BUKOWSKY (male, 46)
Slow motion
#528: (2008-04-25 21:55)
Predlozi članova
fAlshback: Mislim da Raven treba da bude banovan na duze vreme...Ili da mu se obrise profil...Vredja ljude i pise gluposti...

Tri tacke...

A ja predlazem da drug chlan argumentuje svoje tvrdnje (dodushe, danas su mu glavni argumenti bili nicanje umnjaka i ostale blablabla priche) onako, svojim rechima ili neka prestane da zamara javnost svojim privatnim frustracijama vezanim za moju ljuPku lichnosT...
black raven (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
romance-cafe

moderator
#529: (2008-04-26 00:44)
Predlozi članova
E pa, ovako: zanima me koliko puta nekome treba da se kaze da prestane sa direktnim uvredama, da li to varira od chlana do chlana (recimo, Partibrejkera treba upozoriti jedno 100 puta pre nego shto se preduzme neshto, a, na primer, Insomnia ili Obichna budu banovane a da ja i dalje ne znam zbog chega i ne znam da li su do danas odBanovane) i shta je potrebno da neko uradi pa da ne bude sazaljivih komentara i pokushaja da se odbrani neodbranjivo? Chovek je sam trazio, eto mu.

@black raven: Eto i mene sada mrzi da tražim postove, ali ako baš bude došlo do toga da se "dokazuje" i pomenuti su opominjani bar 50 puta... pa su po 5 puta dobijali ban i za dan-dva sam im skidao ban u nadi da su se smirili, ne samo da se nisu smirili nego su nastavili još gore. Vi sada možete da pričate ovo-ono, ipak je prilično davno bilo pa je malo "izlapelo" iz memorije... ali možemo vrlo lako da se prisetimo svega, svi znaju za ono po forumu, a u privatnoj prepisci je bilo bar 100 molbi istima.

Ne znam šta vam nije jasno kada pitate "zašto neke moliš više" odnosno "zašto nekima tolerišeš više"? Naravno da je subjektivno i naravno da ne mogu da se ponašam isto prema nekome ko je od juče ovde kao prema nekome ko je od 2003. 4, 5... ovima drugima tolerišem daleko više - jednostavno tako stvari funkcionišu. A kada smo kod tolerisanja, i vam sam već istolerisao mnogo više nego nekim drugim likovima.

I zašto uopšte potežete pitanje za druge, da je njima stalo - ili bi pitali sami, ili bi bar na neki način stavili do znanja da žele da pišu. I da je njima stalo ne bi ni pravili frku zbog koje su bili kažnjeni. I kad ve pitate, oni odavno nemaju ban, da im je stalo - mogli su bar da pokušaju da pišu pa da provere da li mogu ili ne.

Ja u principu nikada ne držim ban dugo, osim u 2-3 slučaja. Ne bi ni partybrejker bio banovan duže od 24 časa ali on mi je privatnom porukom obećao da će čim bude skinut ban opet uraditi ono isto zbog čega je i dobio ban. Ok, i to je na neki način pošteno, ali mislim da ne vodi nikuda.
romance-cafe (male, 38)
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right.
Flashback
#530: (2008-04-26 06:45)
Predlozi članova
black raven:
fAlshback: Mislim da Raven treba da bude banovan na duze vreme...Ili da mu se obrise profil...Vredja ljude i pise gluposti...

Tri tacke...

A ja predlazem da drug chlan argumentuje svoje tvrdnje (dodushe, danas su mu glavni argumenti bili nicanje umnjaka i ostale blablabla priche) onako, svojim rechima ili neka prestane da zamara javnost svojim privatnim frustracijama vezanim za moju ljuPku lichnosT...

Za tebe sam Flashback, i nikako drugacije.

Pitam se Dali RC zna da si vec par puta bio napushen, sto javno, sto na inbox, od strane drugih clanova. Nije bio tu a moderatori brisali.

Ako nisu kutnjaci onda je definitivno ono drugo tvoj problem. Onda i mogu da te razumem.

Javno, poslednji put, te opominjem da me se klonis, napushicu te.

Nadam se da nisam zamorio javnos` mojim frustracijama.
Flashback is no longer member of Romance Cafe
total: 986, displayed: 10, page: first page previous page ... 45 46 47 48 49 50 51 52  53  54 ... next page last page of 99
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis