Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 54781, replies: 987
total: 987, displayed: 10, page: first page previous page ... 47 48 49 50 51 52 53 54  55  56 ... next page last page of 99
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (male, 38)
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right.
page: 55
romance-cafe

moderator
#541: (2008-04-30 00:41)
Predlozi članova
Ne, ti si jednostavno bezobrazan, što me podseti da ti u stvari imaš ban... pa je red da ti obrišem ovde duple profile
romance-cafe (male, 38)
Lucky Strike
#542: (2008-04-30 00:42)
Predlozi članova
uh, sav sam se potresao
Lucky Strike is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#543: (2008-04-30 00:53)
Predlozi članova
Znam da jesi, ti znaš da jesi... prs'o bi sada... ali ćeš da glumataš još. Sad ću još da vratim i nebojšu u sve one koji su banovani, ti ćeš jedini imati ban.
romance-cafe (male, 38)
#544: (2008-04-30 00:59)
Predlozi članova

Bravo majstore...samo tako nastavi, ti bar nisi sujetan.
Snasha sa salasha (female, 31)
Ne mogu da zaspim...prichaju mi bajke :))
romance-cafe

moderator
#545: (2008-04-30 01:01)
Predlozi članova
Pa ... nisam, ali nisam ni budala da trpim maltretiranje...
romance-cafe (male, 38)
Please note: VIP members do not see advertising
#546: (2008-04-30 01:15)
Predlozi članova
Poštovani g-dine RC evo samo da se javim i požalim što me dugo nije bilo,ali treba od nečega i živeti,a i da pokažem da držite obećanja... Naravno opet se izvinjavam ako je kasno,ali kao da stigoh u pravi čas...
Nebojsa044 (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
romance-cafe

moderator
#547: (2008-04-30 01:21)
Predlozi članova
Molim vas samo bez nekog likovanja i slično, vama sam dozvolio pristup posle dugo vremena na insistiranje jedne članice i uz njene garancije... da ne bude zabune, gledaću pažljivo šta radite i budite sigurni da neću da se "nadmudrujem" ni sa vam ni sa bilo kim u slučaju i najmanjeg problema.
romance-cafe (male, 38)
#548: (2008-04-30 01:21)
Predlozi članova
Evo sav srećan ne znam ni kome da zahvalim za ovoliku milosrdnost,a naravno kolega dragi da ću morati krunom da se potpisujem kada već nisam neki carski ili kraljevski nik odabrao... Hvala Divlja...
Nebojsa044 (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
Flashback
#549: (2008-04-30 06:28)
Predlozi članova
romance-cafe: Znam da jesi, ti znaš da jesi... prs'o bi sada... ali ćeš da glumataš još. Sad ću još da vratim i nebojšu u sve one koji su banovani, ti ćeš jedini imati ban.

Znaci li to da cete da vratite i Ledobermana? Mudar potez, zaista...

Trezni vam pisu vece gluposti na forumima...Zasmetala vam moja nekoliko posta...Pa ste to okarakterisali kao povracanje...

Sad ce da bude soljenje pameti i rasipanje mudrosti kroz rukav....

Vas sajt, vasa stvar...
Flashback is no longer member of Romance Cafe
#550: (2008-04-30 07:44)
Predlozi članova
Mislim... šta reći ... u zanosu brisanja čitavih strana prepucavanja, nestade i moj post u kom sam lepo zamolila da se obriše višak u naslovu teme Yugonostalgija ... i dala objašnjenje.

Tema NIJE politička i nemojte od nje praviti ono što jeste, zato što vama tako odgovara.

Mislim da sam za ovaj forum uradila dovoljno da se moja želja ispoštuje. Ako se ne slažete, molim da obrazložite.

Još jednom, hvala

p.s. Treba li da pišem velikim slovima, da bih bila sigurna da će ovaj put neko od moderatora pročitati moju molbu?!?!
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
total: 987, displayed: 10, page: first page previous page ... 47 48 49 50 51 52 53 54  55  56 ... next page last page of 99
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info
Osvojite sedmicu na na loto-u
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis