Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 54356, replies: 986
total: 986, displayed: 10, page: first page previous page ... 48 49 50 51 52 53 54 55  56  57 ... next page last page of 99
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (male, 38)
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right.
page: 56
#551: (2008-04-30 09:27)
Predlozi članova
Sto jes ,jes ...nestala citava strana Kurira.

I kako sad da ponovim pitanje?

Sta ce RC da preduzme?Rece napravio mnogo gresaka.

I jos sto sta ,pa ja lepo pitam kako ce te greske da ispravi?

Eto pita ona sto broji novac,sentimentalna sekretarica sto soli pamet.....
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
#552: (2008-04-30 10:48)
Предлог, него шта!
Мој савет је да као прави '' реакционари'' збијемо редове и да што мање таласамо.
Нека се духови смире, а после ћемо видети како се ситуација развија, па ако затребају '' мртве страже'', распоредићемо се.

П.С. Само ви мене слушајте... еее, преживела сам ја већ 2 револуције... верујте ми на реч!
Живео нам Р.Ц... Дјевушку за пре'седника!

Немој да ово моје јутарње размишљање пре 1. мај неко заплави, ја сам само срећна и распевана... к'о што и вама желим!

Updated 1 time(s), Last update (DJEVUSKA) 2008-04-30 10:50

DJEVUSKA (female, 45)
'' Ништа битно, један атом на путу ка непознатом!''
#553: (2008-04-30 11:26)
Predlozi članova
...neshto se pitam a kako su ove osobe znale da im je skinut ban i odmah doshle ???...
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
#554: (2008-04-30 11:28)
Predlozi članova
...da i moj tje post sada misteriozno nestati....i javlja mi se(vau kao baba Vanga sam) da sam ja sledetja na spisku za odstrel
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
romance-cafe

moderator
#555: (2008-04-30 12:43)
Predlozi članova
drjelena: ...nestade i moj post u kom sam lepo zamolila da se obriše višak u naslovu teme Yugonostalgija ... i dala objašnjenje.

Tema NIJE politička i nemojte od nje praviti ono što jeste, zato što vama tako odgovara.

Tema nije zamišljena kao politička ali se pretvorila u političku, tako da je manje "zlo" da se promeni naslov teme nego da se briše 30 strana poruka. A to što "meni tako odgovara" je samo pretpostavka, meni uopšte ne odgovara politika ovde, ali nije reagovano na vreme... kada se priča o SFRJ, po samom konceptu ne može da se izbegne priča o hrvatima, srbima, muslimanima, četnicima, ustašama, partizanima... i to onda vodi ka dnevno političkim temama... vi je možda niste zamislili kao političku ali ste mogli da procenite da će da se pretvori u takvu.

Dakle, naslov ostaje ovakav kakav jeste.

p.s. ja sam vam i prošli put odogovrio, ali je "nestao" i moj odgovor zajedno sa vašim pitanjem, vi očigledno niste bili tu da pročitate, dakle nema potrebe da vičete.

Updated 1 time(s), Last update (romance-cafe) 2008-04-30 12:45

romance-cafe (male, 38)
Please note: VIP members do not see advertising
romance-cafe

moderator
#556: (2008-04-30 12:49)
Predlozi članova
Malena_Kv: ...da i moj tje post sada misteriozno nestati....i javlja mi se(vau kao baba Vanga sam) da sam ja sledetja na spisku za odstrel

Draga gospođice, da nema ovih vaših poruka gde se vi sami poturate za odstrel, ja vas ne bih ni primetio... ne znam zašto sebi pridajete toliko značaja?
romance-cafe (male, 38)
romance-cafe

moderator
#557: (2008-04-30 12:56)
Предлог, него шта!
DJEVUSKA: ...
П.С. Само ви мене слушајте... еее, преживела сам ја већ 2 револуције... верујте ми на реч!
Живео нам Р.Ц... Дјевушку за пре'седника!

Evo gospođice, htedoh i vama da odgovorim, da ne bude da vas ignorišem...Kao što su neki primetili (i slali mi interesante privatne poruke) vrlo je čudno vaše ponašanje (i još par članova), ali ja ne bih sada o tome.

I nije bilo 2 revolucije, već bar 5... ako se ne varam, bar jedno 5 puta ste demonstrativno odlazili i vraćali se... Eto vidite da lažu oni koji kažu da "revolucija jede svoju decu"

BTW, ako niste upoznati sa konceptom web sajta, to je privatna svojina, dakle isto treba da se tretira kao bilo kakva druga privatna svojina gde važe pravila koje je vlasnik doneo. Ako nekome ne odgovaraju ta pravila, to nije nikakav problem - ignorišete taj sajt, sledite svetle primere prethodnih revolucionara koji su otišli na neke druge sajtove da tamo proturaju svoja pravila i načela. I niko neće da se ljuti, ja sigurno ne.

Dizanje "revolucije" na nekom sajtu zato što se vama nešto ne sviđa je isto kao kada bih ja tražio da se vama oduzme stan jer su vam ružne zavese... Totalno glupo, zar ne?
romance-cafe (male, 38)
romance-cafe

moderator
#558: (2008-04-30 13:01)
Predlozi članova
Malena_Kv: ...neshto se pitam a kako su ove osobe znale da im je skinut ban i odmah doshle ???...

A na ovo već znate odgovor... mnogi koji su "otišli" zapravo nikada nisu otišli već su "transformersi", tako da prate low profile šta se dešava i reaguju po potrebi.

Naravno ima nekih koji su stvarno otišli, ali su to uglavnom drugi razlozi... baš pre neki dan sam dobio mail od jedne bivše članice kojoj sam sasvim slučajno obrisao profil čim se registrovala jer je ličio na spamerski... pa je morala ponovo da se registruje... elem, piše da je sada srećno udata i zahvaljuje se. Primetih da je to što sam joj obrisao profil po registraciji možda bila njena talija... nikad se ne zna, to što se trenutno dešava, kako god da izlgleda... ko zna zašto je to dobro
romance-cafe (male, 38)
#559: (2008-04-30 13:02)
Predlozi članova
E bar mi drago sto nisam nikada odlazio i pravio pateticne scene povodom toga...

Udjem u tudji stan i skinem zavese,ugradim venecijanere,sve iz najbolje namere,a onda se vlasnik vrati s mora i naravno istera me ,jer em sam pijan na poslu,em sam tudji stan poceo da uredjujem po svojim estetskim porivima koji ne odgovaraju svakom sto je i normalno...

Sme li se otvoriti tema: Bregovic lik i delo ?

Updated 1 time(s), Last update (Nebojsa044) 2008-04-30 13:03

Nebojsa044 (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
#560: (2008-04-30 13:04)
Predlozi članova
romance-cafe:
A to što "meni tako odgovara" je samo pretpostavka, meni uopšte ne odgovara politika ovde, ali nije reagovano na vreme...

Dakle, naslov ostaje ovakav kakav jeste.

p.s. ja sam vam i prošli put odogovrio, ali je "nestao" i moj odgovor zajedno sa vašim pitanjem, vi očigledno niste bili tu da pročitate, dakle nema potrebe da vičete.

Dakle, na žalost ili na sreću, Gazda Od Kafanu se našao prozvanim iako ga nisam direktno prozvala.

U ovom slučaju je bila množina a ne persiranje
( piše: vama a ne Vama )

Ako nisam bila dovoljno jasna, izvinjavam se.
Odnosilo se na sve članove koji su želeli da učestvuju u njoj ... a ne na Vas lično.
Ali sad kad ste se prozvali, ajd' ...

I dalje tvrdim da nije politička .... jer bratstvo i jedinstvo, prvomajski uranci i tome slično mene ne asociraju na politiku, već na SFRJ, nostalgiju, prošlo vreme, žal...
a provokatora će uvek biti ...

Toliko o tome...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
total: 986, displayed: 10, page: first page previous page ... 48 49 50 51 52 53 54 55  56  57 ... next page last page of 99
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info
Osvojite sedmicu na na loto-u
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis