romance-cafe:
Malena_Kv: ...da i moj tje post sada misteriozno nestati....i javlja mi se(vau kao baba Vanga sam) da sam ja sledetja na spisku za odstrel
Draga gospođice, da nema ovih vaših poruka gde se vi sami poturate za odstrel, ja vas ne bih ni primetio... ne znam zašto sebi pridajete toliko značaja?
..mislim prvo hvala za ovo gospodjice

...
...elem,kapiram vi ste bigi,ok...ali banovati nekoga na tako dug period ne kontam...
...znam da sam niko...ali nekom sam neko...
...a zashto pridajem znachaj??...pa zar nije ochigledno...narcis sam

..
....ajd da se uozbiljim,da pitam neshto konkretno,da mi konkretno odgovorite??...
..mozze??
....kako to da ste sa nekim super...date mu sva mogutja ovlashtjenja,pa nakon tga taj neko ili neki ispadaju najgori ovde????...
...opet moje omiljeno izvlachenje..blond sam....ali ne kapiram to...
Malena_Kv: ...neshto se pitam a kako su ove osobe znale da im je skinut ban i odmah doshle ???...
A na ovo već znate odgovor... mnogi koji su "otišli" zapravo nikada nisu otišli već su "transformersi", tako da prate low profile šta se dešava i reaguju po potrebi.
Naravno ima nekih koji su stvarno otišli, ali su to uglavnom drugi razlozi... baš pre neki dan sam dobio mail od jedne bivše članice kojoj sam sasvim slučajno obrisao profil čim se registrovala jer je ličio na spamerski... pa je morala ponovo da se registruje... elem, piše da je sada srećno udata i zahvaljuje se. Primetih da je to što sam joj obrisao profil po registraciji možda bila njena talija... nikad se ne zna, to što se trenutno dešava, kako god da izlgleda... ko zna zašto je to dobro
....ako je tako,zashto i ostalima nije skinut ban...kroki...dream,a verujem da ih ima josh

???