Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 54191, replies: 983
total: 983, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 ... next page last page of 99
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (male, 38)
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right.
page: 6
maski

VIP
#51: (2007-09-27 12:53)
Predlozi članova
na jednom divnom forumu (koji je trenutno ugashen radi remonta ) videh foricu ---> slike se automaCki risajzuju na 500*500 (uz ochuvanje srazmere) i na vrhu ima gumbich - klikni za pregled slike u originalnoj velicini (na engleskom... nije potrebno toliko reci da se opishe komanda... )

Updated 1 time(s), Last update (maski) 2007-09-27 12:54

maski (female, 38)
ODJEBI ! ujedam!
#52: (2007-09-27 12:55)
Predlozi članova
cool

to ti zhemka
mike-leo (male, 50)
i like the way you tell a story
romance-cafe

moderator
#53: (2007-09-27 14:26)
Predlozi članova
maski, kada mi budemo dozvolili upload slika na forumu, naravno da ce se automatski smanjivati, ali sada, posto moze da se stavi bilo sta, moram da ogranicim maksimalnu sirinu na XXX px jer u slucaju nekih velikih slika, recimo 1600px, raspadne se strana ako se pokaze u punoj velicini.

Onaj scroll sada stoji tamo kao prelazno resenje, drugo resenje bi bilo da smanjim sliku u kodu, ali onda je nikada i ne mozete videti u punoj velicini.

To ce sve da se resi kada budemo napravili upload slika na forumu.
romance-cafe (male, 38)
Partybrejker
#54: (2007-09-27 14:32)
Predlozi članova
a dugmentze za [U-tube]? ))
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#55: (2007-09-27 14:36)
Predlozi članova
Iskreno, ideja mi je da sve one dugmice za pisanje postova na forumu, kao i privatne poruke, nekako drugacije osmislim, sredim... nesto... kada budem to radio, dodacu i youtube, mozda cu da dodam opciju da unesete kompletan url tipa www.yout... a da iz toga izvuce samo deo koji je potreban za prikaz videa. a?
romance-cafe (male, 38)
Please note: VIP members do not see advertising
maski

VIP
#56: (2007-09-27 14:48)
Predlozi članova
romance-cafe: maski, kada mi budemo dozvolili upload slika na forumu, ....

To ce sve da se resi kada budemo napravili upload slika na forumu.

fotke sam uploadovala s fotobuketa.... iskljucivo url upload.
maski (female, 38)
ODJEBI ! ujedam!
romance-cafe

moderator
#57: (2007-09-28 13:24)
Predlozi članova
Znam na šta mislite, ali to rešenje zahteva puno javascripta, na žalost ovde i dalje dolazi dosta članova koji imaju bajate operativne sisteme (još ih ima sa win9 i bajate browsere (recimo IE 5.5) gde te neke stvari ne bi funkcionisale, znači da takvi ne bi mogli da vide sliku. Nije to problem, ali neću sada da krpim, ako ćemo da napravimo da može upload - onda ćemo imati komplet rešenje.
romance-cafe (male, 38)
maski

VIP
#58: (2007-09-28 13:26)
Predlozi članova
maski (female, 38)
ODJEBI ! ujedam!
kisna glista
#59: (2007-09-30 18:02)
Predlozi članova
Imam problem.

Kada me neko od besplatnih članova pozove na instant messenger, a pri tom je potrosio besplatne meni i dalje klikče poziv. I bez obzira što isti otvorim i ugasim on i dalje blinka i zvoni.. i prosto me nervira. Da li može da se stavi neka opcija da to može da se ugasi ili je jedino rešenje da se izlogujem pa ponovo ulogujem?
kisna glista is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#60: (2007-09-30 18:22)
Predlozi članova
pa trebalo bi da imash mogucnost u dodatnim opcijama da iskljuchish chat... mada, nisam struchnjak kao (o)vi koje to nervira )))
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
total: 983, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 ... next page last page of 99
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis