Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 54722, replies: 987
total: 987, displayed: 10, page: first page previous page ... 52 53 54 55 56 57 58 59  60  61 ... next page last page of 99
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (male, 38)
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right.
page: 60
#591: (2008-04-30 21:29)
Predlozi članova
bilo bi lepo da se poveca broj emotikona na chatu
mozda josh par njih... odabranih...
black_one (female, 22)
"Of all the things I've lost I miss my mind the most" :)
romance-cafe

moderator
#592: (2008-04-30 22:18)
Predlozi članova
fer: Djevushka, a kako se slike mogu zaštititi ? Evo sada npr, sliku može da ti "skine" ko poželi ...

Pa u tome i jeste fora, neki klinac dosao na sajt i sacuvao par slika, onda napravio svoj neki sajtic i ispod svake slike napisao "Cao, ja sam xxxxxx yyyyy i volim da se .... za pare.... " i slične nebuloze.

Gospođo djevuška, nije moguće da vi meni u stvari prigovarate što nije "zaštićeno" pa da niko ne može da sačuva sliku? Ako je to, onda predlažem da se malo edukujete, tu zaštita ne postoji.. koju god sliku vidite na bilo kom sajtu - možete da sačuvate na svoj računar.

A za ovog klinca neka potvrde i ostali koji su bili "na tapetu", ja sam sredio stvar za POLA SATA od trenutka kada mi je javljeno da to postoji. Ako ste se vi gledali na tom sajtu danima i niste se nikome žalili - to je vaša privatna stvar. Ali ne možete mene da okrivite za to.... u stvari, za šta tačno vi mene okrivljujete tu? Sram vas bilo.
romance-cafe (male, 38)
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right.
zare03

VIP
#593: (2008-04-30 22:28)
Predlozi članova
...ja predlazem da sve posalju meni slobodnije slike, barem sa plaze....a ja cu to proslediti samo clanovima od poverenja i sve ce ostati na ovom sajtu....na onima ima mnogo virusa a ne umem da radim u fotoshopu....molim vas bez grupnih slika, samo solo... na zare03@........com
zare03 (male, 42)
Ko prvi devojci njegova devojka. Ko zadnji devojci njegova zena!
#594: (2008-04-30 22:42)
Predlozi članova
black_one: bilo bi lepo da se poveca broj emotikona na chatu
mozda josh par njih... odabranih...

.... ..

......apsolutno saglasan sa zahtevom.... .......

Updated 1 time(s), Last update (ca blues) 2008-04-30 22:43

ca blues (male, 35)
fer

VIP
#595: (2008-04-30 23:22)
Predlozi članova
Ovo sa "Beračima Zvezda" Vam je bio potez : ŠAH-MAT !

fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
#596: (2008-05-05 18:55)
Predlozi članova
romance-cafe: Gledam pegi, jednu sam i obrisao pošto je duplikat, a što se tiče drugih - rešenje je da označite poruku, ili kao vi zovete "oplavite" ako mislite da je tema duplikat ili neprimerena... A što se tiče novih tema, možda i nije loše da se neka tema posle 300-400... pa i 1000 strana osveži novim početkom.

...jednu ste obrisali ...ostalo je josh sam 99 ....
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
#597: (2008-05-05 21:12)
Predlozi članova
Boze Malena....kad covek cita tvoje najnovije postove ne moze a da ne stekne sliku da si vanserijski kriticar, strasni borac protiv svake vrste kica,kopipejstovanja i ostalih svtvari koje ruze ovaj forum.....mrzi me da se zamlacujem i da iznesem gomile tvojih bezveznih postova koji su bili slika i prilika onoge cega se sad grozis.....ta ostrina,taj stav,taj podsmeh,....jednostavno ti ne pristaju, bejbe.....ti si prosto jedna od osoba koja je ucestvovala u upropascivanju ovog foruma,jos od dana kad se pojavila.....sto postovima,sto podilazenjem koje ,istina,nije bilo uvek kontinuirano,niti je u pitanju bila ista osoba.....
no,svejedno.....
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
#598: (2008-05-05 21:42)
Predlozi članova
.....i kako prećutati....

....devojke samo vi nastavite.... ....

.......i došli smo do zaključka da je kopipejstvovanje svega i svačega smrt za forum.... ....
....ok.....ima par takvih temica ....te stih te citat te ovo mi te ono mi...i zaustaviti se na tome....

.. ..iskoristiću priliku da primetim povratak lix na forum....majstor kratke forme.... lix.....

Updated 1 time(s), Last update (ca blues) 2008-05-05 21:43

ca blues (male, 35)
#599: (2008-05-12 09:12)
Predlozi članova
romance-cafe: ........u sve one koji su banovani,.......

Iz quote-a nepotrebno izostavljeno

Prisutan, ponovo...

Predlog: Proshiriti listu sa ``50 poslednjih tema`` na 100..

Ako mozze.

Lakshe mi je da skrolijem no da ih trazzim...
Dream Raider (male, 46)
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
ferlajt

VIP
#600: (2008-05-12 09:55)
Predlozi članova
Ako mozze.

Lakshe mi je da skrolijem no da ih trazzim...
Dream Raider (male, 45)

.. lenshtino!
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan ...
total: 987, displayed: 10, page: first page previous page ... 52 53 54 55 56 57 58 59  60  61 ... next page last page of 99
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis