Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 49500, replies: 919
total: 919, displayed: 10, page: first page previous page ... 53 54 55 56 57 58 59 60  61  62 ... next page last page of 92
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (male, 38)
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right.
page: 61
#601: (2008-05-12 11:11)
Predlozi članova
taki sam

Vishe molba no predlog:

Molim da se vrati ORIGINALNI naziv teme:

``Fotografija ili rech izgovorena okom``

Ne bih da duzzim, takodje ne bih ni da raspirujem.... dovoljno je bilo.

No, originalni naziv teme , koja je imala skoro 70.000 poseta (sada preko 80.000), izmenjan je samo sa jednim ciljem, samo sa jednom namerom.

Obzirom da je to jedina tema kojoj je posle vishe od godinu dana egzistiranja promenjen naslov, bilo bi lepo kada bi se originalni vratio.

Tema se bavi iskljuchivo fotografijom, nikada na njoj problema bilo nije, cenim da netje ni biti.

Hvala
Dream Raider (male, 46)
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
romance-cafe

moderator
#602: (2008-05-12 21:07)
Predlozi članova
Promeniću jer ste autor te teme, ne znam ko je menjao kada i zašto, ali čisto da se zna da se slažem sa tim ko je menjao, meni ovo "Fotografija ili rech izgovorena okom" nema smisla čak ni kao stilska figura.
romance-cafe (male, 38)
#603: (2008-05-12 21:12)
Predlozi članova
Hvala...

A shta bi sa 100 poslednjih tema , namesto 50 ?

Mozze li to tehnichki ?
Dream Raider (male, 46)
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
#604: (2008-05-12 22:15)
Predlozi članova
romance-cafe: Promeniću jer ste autor te teme, ne znam ko je menjao kada i zašto, ali čisto da se zna da se slažem sa tim ko je menjao, meni ovo "Fotografija ili rech izgovorena okom" nema smisla čak ni kao stilska figura.

...
BUKOWSKY (male, 46)
Da ne bude sve crno, gledajte belo
romance-cafe

moderator
#605: (2008-05-12 23:58)
Predlozi članova
Dream Raider: Hvala...

A shta bi sa 100 poslednjih tema , namesto 50 ?

Mozze li to tehnichki ?

Može ali ostaje kako jeste... tehnički
romance-cafe (male, 38)
Please note: VIP members do not see advertising
#606: (2008-05-13 00:14)
Predlozi članova
RC izvinjavam se ,a sta bi sa mojim pitanjem,jel da ga

ponovim?
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
romance-cafe

moderator
#607: (2008-05-13 00:27)
Predlozi članova
Ne morate da ponavljate, vidite da vas ignorišem
romance-cafe (male, 38)
#608: (2008-05-13 00:30)
Predlozi članova
Kako sada ovo da prebolim......
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
#609: (2008-05-13 15:36)
Predlozi članova
Predlažem da ako je ikako moguće i mene svi ignorišu,ma šta napisao u afektu...

p.s. s tim da se brkaju pojmovi brisanje i ignorisanje...
Nebojsa044 (male, 44)
Promoter kiča,droge,alkohola,razvrata i folka...
pegi_64

VIP
#610: (2008-05-16 13:34)
Predlozi članova
Jedno pitajnje:

Postoji li mogućnost, obuzdati R.C.-ov leteći cirkus u sopstvenom self-marketingu?? Dakle, način postoji.... ili nema potrebe za tim, zbog harajućeg oduševljenja sajta, inventivnošću letača.
pegi_64 (male, 71)
ne bih ovaj put o tome
total: 919, displayed: 10, page: first page previous page ... 53 54 55 56 57 58 59 60  61  62 ... next page last page of 92
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info
Osvojite sedmicu na na loto-u
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis