BUKOWSKY
[BUKOWSKY]
VIP
#440: (16.05.2008. 10:05) report bad post
Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?
...da l' da obetyam da tyu se smirit' i da netyu vishe za'ebavat chmaroljuba, hydrogenija i ostale letache?...
BUKOWSKY (male, 46)
...sve je OK...postao sam android...
Ovako...prostachki bezobrazluk mogu da trpim jedan dan, a to je bilo juche. Uopshte necu da ulazim u komplekse koji drug android ima kada je moja malenkost u pitanju (za to se ipak placaju psihijatri), ni na njegovo potonje izvinjavanje na inbox poshto sam takvu prichu vec progutao dva puta (treci bi stvarno bilo previshe), hocu da javno zamolim gospodina RC da uradi neshto po njegovom pitanju. Ja razumem da je prostota neshto urodjeno shto se ne moze promeniti, ali je pozeljno bar pokushati da se prikrije na javnim mestima kao shto je ovo.
U suprotnom, uopshte mi nece biti problem da mu odgovorim, ali niko ne moze da ochekuje od mene da cu imati bilo kakvu granicu ni obzir.
Toliko, ovo pishem da ne bih ispao najgori od sve dece, bezobrazan, nevaspitan itd. i sl. U stvari, ne volim da ostajem duzan...ni na koji nachin. A i RC je ponovo pocheo da mi se svidja, mislim da nije u redu da ponovo od njega pravimo ono zbog chega je gomila chlanova pochela da ga izbegava.