Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 57243, replies: 998
total: 998, displayed: 10, page: first page previous page ... 54 55 56 57 58 59 60 61  62  63 ... next page last page of 100
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (male, 38)
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right.
page: 62
#611: (2008-05-16 14:16)
Predlozi članova
Pegi , mozzesh li ti to shto si napisao da nam objasnish, pa da i mi razumemo shta si hteo da kazzesh...?
Mozzda prozborimo i mi koju na tu temu ?

Dream Raider (male, 46)
no comment
#612: (2008-05-16 14:23)
Predlozi članova
Da li da inventivnost inventarišemo po gastrointestinalnom traktu ili da nagađamo? A i šta te briga šta je ko hteo da kaže... nekada je bolje kada te niko ne razume... em ispadneš pametniji,em ne inventarišu kako već spomenuh...

Nego g-dine RC imam predlog da pokušate da naplaćujete i sa VIP mreže...
Nebojsa044 (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
#613: (2008-05-16 14:28)
Predlozi članova
Ako te shvitjnen jedared pa tje se okrenesh u mestu ...

Dakle, ko je inventivan ne budi mu drug .. ok ....

Dalje tjemo na PVT ... kao i obichno u tak`im situlacijama ....
Dream Raider (male, 46)
no comment
pegi_64

VIP
#614: (2008-05-16 14:58)
Predlozi članova
Dream Raider: Pegi , mozzesh li ti to shto si napisao da nam objasnish, pa da i mi razumemo shta si hteo da kazzesh...?
Mozzda prozborimo i mi koju na tu temu ?

Mozda preciznije odrednice za članstvo ''letećeg cirkusa''ili........

Updated 1 time(s), Last update (pegi_64) 2008-05-16 15:01

pegi_64 (male, 71)
ne bih ovaj put o tome
fer

VIP
#615: (2008-05-16 15:50)
Komentari članova
Kako mi se (jako) dopalo ovo :
npr.
PREDLOZI CHLANOVA .................617 (vaše: 34)

Ne znam shta mi znachi ... al' mi znachi !

fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
Please note: VIP members do not see advertising
romance-cafe

moderator
#616: (2008-05-16 16:51)
Predlozi članova
Vi kada krenete offtpic, ni zoljom ne mogu da vas zaustavim

Nisam ni ja pegi siguran da sam razumeo to za zaustavljanje samopromocije... a ako sam dobro razumeo vi predlažete da nekima onemogućim da pišu (iz nekog razloga)? Kriterijum je i dalje ono "šta" piše a ne "ko" piše tako da sve što ne treba da bude tu - biće sklonjeno bez obzira ko piše. Ja sam poslednjih dana obrisao i par poruka sa kojima se slažem ali kojima nije mesto tu gde jeste (uglavnom političke poruke) tako da je to jedino merilo. E sad, može da mi promakne nešto... ne kažem da sam bezgrešan, ali trudim se da obiđem sve i sklonim samo ono što baš mora da se skloni.

A na kraju, zar nije svaki posto samopromocija...
romance-cafe (male, 38)
#617: (2008-05-16 16:57)
Predlozi članova
Dobro ste to primetili da oni koji u svemu vide samopromociju najviše na istoj rade,ali dok im ne kaže neko pametniji ili na funkciji kao vi,ne mogu da shvate za ozbiljno... Jesam u pravu...e daj čokoladu onda...

p.s. ili forum služi za promociju poštara,konduktera,komšija ili švalera ne daj Bože...svašta
Nebojsa044 (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
romance-cafe

moderator
#618: (2008-05-16 17:00)
Predlozi članova
A da... vi ste pitali ono za VIP mrezu... bice uskoro nekih vecih promena oko samog SMS-a, najverovatnije ce se menjati i broj a na svim mrezama ce biti isto... tako da bice nesto... valjda
romance-cafe (male, 38)
#619: (2008-05-16 17:24)
Predlozi članova
BUKOWSKY
[BUKOWSKY]
VIP
#440: (16.05.2008. 10:05) report bad post
Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?
...da l' da obetyam da tyu se smirit' i da netyu vishe za'ebavat chmaroljuba, hydrogenija i ostale letache?...
BUKOWSKY (male, 46)
...sve je OK...postao sam android...

Ovako...prostachki bezobrazluk mogu da trpim jedan dan, a to je bilo juche. Uopshte necu da ulazim u komplekse koji drug android ima kada je moja malenkost u pitanju (za to se ipak placaju psihijatri), ni na njegovo potonje izvinjavanje na inbox poshto sam takvu prichu vec progutao dva puta (treci bi stvarno bilo previshe), hocu da javno zamolim gospodina RC da uradi neshto po njegovom pitanju. Ja razumem da je prostota neshto urodjeno shto se ne moze promeniti, ali je pozeljno bar pokushati da se prikrije na javnim mestima kao shto je ovo.

U suprotnom, uopshte mi nece biti problem da mu odgovorim, ali niko ne moze da ochekuje od mene da cu imati bilo kakvu granicu ni obzir.

Toliko, ovo pishem da ne bih ispao najgori od sve dece, bezobrazan, nevaspitan itd. i sl. U stvari, ne volim da ostajem duzan...ni na koji nachin. A i RC je ponovo pocheo da mi se svidja, mislim da nije u redu da ponovo od njega pravimo ono zbog chega je gomila chlanova pochela da ga izbegava.
black raven (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
pegi_64

VIP
#620: (2008-05-16 20:44)
Predlozi članova
romance-cafe: Vi kada krenete offtpic, ni zoljom ne mogu da vas zaustavim

Nisam ni ja pegi siguran da sam razumeo to za zaustavljanje samopromocije... a ako sam dobro razumeo vi predlažete da nekima onemogućim da pišu (iz nekog razloga)? Kriterijum je i dalje ono "šta" piše a ne "ko" piše tako da sve što ne treba da bude tu - biće sklonjeno bez obzira ko piše. Ja sam poslednjih dana obrisao i par poruka sa kojima se slažem ali kojima nije mesto tu gde jeste (uglavnom političke poruke) tako da je to jedino merilo. E sad, može da mi promakne nešto... ne kažem da sam bezgrešan, ali trudim se da obiđem sve i sklonim samo ono što baš mora da se skloni
A na kraju, zar nije svaki posto samopromocija...

Samo sam nastavio.....po istom pitanju, a mišljenja sam da postaje alarmantno!
Reč je o bespomučnom otvaranju tema.
pegi_64

VIP#568: (30.04.2008. 15:48.) Predlozi članova

Pogledati....otvaraju se teme...k'o na takmičenju!

Mozda tako treba.....(u ostalom neće ni meni više smetati)
pegi_64 (male, 71)
ne bih ovaj put o tome
total: 998, displayed: 10, page: first page previous page ... 54 55 56 57 58 59 60 61  62  63 ... next page last page of 100
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis