Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 57547, replies: 995
total: 995, displayed: 10, page: first page previous page ... 55 56 57 58 59 60 61 62  63  64 ... next page last page of 100
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (male, 38)
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right.
page: 63
#621: (2008-05-16 21:28)
Predlozi članova
@ Pegi

osvrt na novootvorene teme sam i sama napravila na nekoj tamo temi
ali,ne postavljaju nove teme stari clanovi koji su ponovo tu (a sticem utisak da im se niste bas obradovali) nego neki novi,koji bi hteli da preko noci dospu u centar svega

ali,Bogu hvala,mislim da se ovi stari clanovi bar nece dozivati na kafice ,cokoladice,poljupcice,i tako to....

a volim sto se nekAko resismo i onih strasnih tema o poeziji....i dalje mislim da je besmisleno imati stopedesettema o poeziji koje su sustinski iste,a ne podeljene recimo na pesnike

najvise me je strah onih tema Kako se u ovom trenutku
a) osecate
b)ne osecate
c)o cemu mislite
d) a ocemu jok
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
pegi_64

VIP
#622: (2008-05-16 22:21)
Predlozi članova
@divlja.......
Divlja u srcu
#621: (16.05.2008. 21:2 Predlozi članova
@ Pegi

osvrt na novootvorene teme sam i sama napravila na nekoj tamo temi
ali,ne postavljaju nove teme stari clanovi koji su ponovo tu (a sticem utisak da im se niste bas obradovali) nego neki novi,koji bi hteli da preko noci dospu u centar svega.......

Nigde nisam izvršio podvajanje, na stare- nove niti vršim podele takve vrste, već sam rekao na koga mislim!O vašem utisku zaista ne bih,tako neka to ostane samo na utisku.....ili su pobude navođenja vašeg utiska sasvim druge prirode......eeeeeeeeee ako je to, onda bi već mogli da proglavimo koju.....

pegi_64: Jedno pitajnje:

Postoji li mogućnost, obuzdati R.C.-ov leteći cirkus u sopstvenom self-marketingu?? Dakle, način postoji.... ili nema potrebe za tim, zbog harajućeg oduševljenja sajta, inventivnošću letača.

p.s.sa izuzetkom B.R. iz aktuelnog''cirkusa''

Updated 1 time(s), Last update (pegi_64) 2008-05-16 22:27

pegi_64 (male, 71)
ne bih ovaj put o tome
#623: (2008-05-16 22:38)
Predlog za nedelju na adi
...riblja chorba...
BUKOWSKY (male, 46)
... running to nowhere...
#624: (2008-05-17 03:49)
Predlozi članova

buki, perkelt bi vise odgovarao, nema onih koscica + ne gleda me iz corbe saranovo levo oko.....
mike-leo (male, 50)
world on a palm .... yes, she's right.
ekranka
#625: (2008-05-17 11:48)
Predlozi članova
Stari ,novi?!
Haaa ,koje licemjerje ..pa najbolje da na sajtu postoji stara ekipa uhodanih igraca ,jer citajuci vase upise na tome se iinzistira jer to je kavliteta ,hah..
Snobovska posla proslih sistema .
Osudjute a osudjeni ste odavno ,bash Vi koji pisete o kavlitetnim temama i kvalitetnom sajtu
Ma ,odakle vam pravo da sabotirate i ocjenjuete neciju kvalitetu i primate odnosno neprimate trece lice u krug izabranih.
Jer vi birate ,a tko ste vi?!
Dvostruki arsini rekla bih!
Nema veze ,sto drug odabrani buba nekvalitetne postove ,pa vas je zar ne..njemu i slicnima se gleda kroz prste ,no nekog drugog ste u stratu spremni pokopati i okarakterizirati kao osobu koja se ne uklapa u vase standarde.
Dosta bre ,jednom vise klanovanja ,ovo je forum..pravo na misljenje i iznosenje istoga bez vaseg moralisanja i prozivki jer na to nemate prava ,nemate shvacate..
Zasto clanovi koji citaju ova teska moralisanja kvalitetnih sranja ,nemaju volje da se upuste u dijalog sa kvalitetnim forumasima?!
Pitate li se?!
Ma , ljudima netreba ,gubljenje vremena sa kvalitetom koja gubi na vrijednosti stalnim prozivanjem na isto..
Cekate ko vampiri da sisete krvcu..hranite se..a gladni ste ..ijuu ..stvarno ste gladni..sline vam cure..jaci ste ,da , da..znate da uzvratite ,tu ste vrlo dobri ,kad treba da nekoga popljujte ,ocrnite ,okarakterizirate moralno i duhovno!
Stani malo covjece!
Zapitaj se jesi li ti kvaliteta za ovaj sajt ?!

I ne osudjuj ,jer si i sam osudjen !
ekranka is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#626: (2008-05-17 11:49)
Predlozi članova
I dalje mi nije jasno shta je Pegi hteo.

Da se ne otvaraju teme?

Svashta...

Svaka tema ima svoj vek trajanja... Ima svoje chlanove, pobornike, simpatizere etc...

Postavljali smo, svako od nas, sharolike , ozbiljne, manje ozbiljne , potpuno neozbiljne ... teme ... i poenta svake je bila ili igra ili razmena iskustava , misli, zapazzanja etc...

Ne, ne smeta mi ... Dozzivljavam ovo kao i odabir TV stanice... ako mi se ne dopada , klik , predjem na drugu....

Savetovao bih i drugima isto... Mnogo se lakshe podnosi ....

O promovisanju .... neee, ne bih da tupim ... Pisanje na forumu je vetj promovisanje u hiljadu varijacija... Dakle , ko misli da to nije .... neka stavi prst na chelo pa .... neka krene od pochetka.

Dream Raider (male, 46)
no comment
samsasvimsam
#627: (2008-05-17 11:56)
Predlozi članova
samo opusteno.zasto se uzbudjivati
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
fer

VIP
#628: (2008-05-17 12:04)
Predlozi članova
Eto ... a ja sam recimo - protiv opushtenosti.
Opushtenost je nekako ... mlohava ...

Sa uzbudjivanjem je mnogo uzbudljivije !

samsasvimsam
#629: (2008-05-17 12:08)
Predlozi članova
pricam za forum ferka nemojmo o drugim stvarima
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
fer

VIP
#630: (2008-05-17 12:20)
Predlozi članova
sorry ... a forum je za tebe neshtA like manastir .. kapelica ...
bezgreshna ispovedaonica ...

shta ... ? ... ...

_________
i ja sam mislila na forum

fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
total: 995, displayed: 10, page: first page previous page ... 55 56 57 58 59 60 61 62  63  64 ... next page last page of 100
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis