Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 57307, replies: 998
total: 998, displayed: 10, page: first page previous page ... 56 57 58 59 60 61 62 63  64  65 ... next page last page of 100
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (male, 38)
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right.
page: 64
#631: (2008-05-17 12:33)
Predlozi članova
black raven:
BUKOWSKY
[BUKOWSKY]
VIP
#440: (16.05.2008. 10:05) report bad post
Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?
...da l' da obetyam da tyu se smirit' i da netyu vishe za'ebavat chmaroljuba, hydrogenija i ostale letache?...
BUKOWSKY (male, 46)
...sve je OK...postao sam android...

Ovako...prostachki bezobrazluk mogu da trpim jedan dan, a to je bilo juche. Uopshte necu da ulazim u komplekse koji drug android ima kada je moja malenkost u pitanju (za to se ipak placaju psihijatri), ni na njegovo potonje izvinjavanje na inbox poshto sam takvu prichu vec progutao dva puta (treci bi stvarno bilo previshe), hocu da javno zamolim gospodina RC da uradi neshto po njegovom pitanju. Ja razumem da je prostota neshto urodjeno shto se ne moze promeniti, ali je pozeljno bar pokushati da se prikrije na javnim mestima kao shto je ovo.

U suprotnom, uopshte mi nece biti problem da mu odgovorim, ali niko ne moze da ochekuje od mene da cu imati bilo kakvu granicu ni obzir.

Toliko, ovo pishem da ne bih ispao najgori od sve dece, bezobrazan, nevaspitan itd. i sl. U stvari, ne volim da ostajem duzan...ni na koji nachin. A i RC je ponovo pocheo da mi se svidja, mislim da nije u redu da ponovo od njega pravimo ono zbog chega je gomila chlanova pochela da ga izbegava.

...hehehe...ne mogu da odolim a da ti ne odgovorim...shjor dotur mi je prepis'o bensedin, tako da sam pod nekom vrstom kontrole...ti si divan i briljantan chkode...ja ti se divim i ti me nadahnjujesh svojim kreacijama...moram ti priznati da starim i da me sve vishe zamara nasha sitna prepiska...pocheo sam i sa meditacijama, tako da u nekom narednom periodu netyesh biti meta mojih grubih i prostachkih rechi...menjam se na bolje, chak sam i komentar promenio, vidi (Erections, Ejaculations, Exhibitions and General Tales of Ordinary Madness)...pozdravljam te srdachno...izvini ako je redosled rechi i rechenica dibidus al' to je posledica terapije...
BUKOWSKY (male, 46)
I can only please, one person each day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.
#632: (2008-05-17 12:33)
Predlozi članova
hahaha...predlazzem da se ekranka cheshtje iznervira
Predlazzem da neki konachno steknu mishljenje, a ne da ga menjaju od stranice do stranice.
Snasha sa salasha (female, 31)
Ne mogu da zaspim...prichaju mi bajke :))
#633: (2008-05-17 13:02)
Predlozi članova
a od emotikona... ni E!
black_one (female, 23)
give a bite of mmm to me, and I give a bite of mmm to you...:P
#634: (2008-05-21 22:40)
Predlozi članova
predlazzem da ;
- pre no shto se, brzinom svetlosti, otvori nova tema, pogledati da li je ista vetj u opticaju ...

p.s. ne odnosi se na Gandalfovu temu i njegove babe ... takvu definitivno nismo imali...
Dream Raider (male, 46)
no comment
NENA412

VIP
#635: (2008-05-21 22:47)
Predlozi članova
na koju li se to temu odnosi onda

PS:kazu ne vredi gluvom prichati
NENA412 (female, 36)
Druzenje :)...
Please note: VIP members do not see advertising
pegi_64

VIP
#636: (2008-05-21 23:07)
Predlozi članova
Dream Raider: predlazzem da ;
- pre no shto se, brzinom svetlosti, otvori nova tema, pogledati da li je ista vetj u opticaju ...

p.s. ne odnosi se na Gandalfovu temu i njegove babe ... takvu definitivno nismo imali...

.Paz' jada iznenada,o'kle sad to,a pre par dana nisi razumeo??cccccccc .........

Updated 2 time(s), Last update (pegi_64) 2008-05-21 23:08

pegi_64 (male, 71)
ne bih ovaj put o tome
#637: (2008-05-21 23:13)
Predlozi članova
predlazem da se uvazenom clanu KAJTEZU dozvoli svega deset novih tema nedeljno.....izgibosmo...ko bi to mogao da postigne....
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
KAJTEZ

VIP
#638: (2008-05-21 23:22)
Predlozi članova
JA PREDLAZEM DA PROMENİS İME CAFEU. MODERATORU SVAKA Tİ CAS NA İDEJU CENİM İ POSTUJEM İDEALO Sİ OBRADİO İ ZAMİSLİO DİVİM SE, ALİ SAD VİDİM DA 70% OVDE LJUDİ NİJE İM DO ROMANTİKE NAZALOST.
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
KAJTEZ

VIP
#639: (2008-05-21 23:23)
Predlozi članova
Divlja u srcu: predlazem da se uvazenom clanu KAJTEZU dozvoli svega deset novih tema nedeljno.....izgibosmo...ko bi to mogao da postigne....

duso ova je bila zadnja izvini ako ti smeta
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
romance-cafe

moderator
#640: (2008-05-22 00:36)
Predlozi članova
Samo jedna napomena: svaki post napisan velikim slovima ubuduce ce se brisati bez najave i molbi. Nekima sam poslao privatne poruke, a ovo neka bude obavestenje za sve. Isto vazi i za one postove koji su totalno nejasni, koriste gomilu znakova interpunkcije bez potrebe, na primer: ..................., ili ,,,,...,, ili cak ////////////////////////////?

Neke sam vec zamolio da to ne rade, neki su me poslusali, neki jos nisu, pa cisto da stavim javno da ne bude posle nisam znao ili niko mi nije rekao. Hvala.
romance-cafe (male, 38)
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right.
total: 998, displayed: 10, page: first page previous page ... 56 57 58 59 60 61 62 63  64  65 ... next page last page of 100
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info
Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis