Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 54780, replies: 987
total: 987, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 ... next page last page of 99
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (male, 38)
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right.
page: 7
kisna glista
#61: (2007-09-30 21:00)
Predlozi članova
A pa ne bih ja da ga ubijem totalno... Samo da mogu da ga ugasim kad iskoči ono da je besplatni član potrošio sve instant messengere za tih 12 (ili koliko već) sati. Ovako, ja ga ugasim a i dalje mi stoji ono: imate poziv za chat i trube famfare svaki put kad otvorim novu stranu... E to me nervira.
kisna glista is no longer member of Romance Cafe
#62: (2007-09-30 21:12)
Predlozi članova
kisna glista: Imam problem.

Kada me neko od besplatnih članova pozove na instant messenger, a pri tom je potrosio besplatne meni i dalje klikče poziv. I bez obzira što isti otvorim i ugasim on i dalje blinka i zvoni.. i prosto me nervira. Da li može da se stavi neka opcija da to može da se ugasi ili je jedino rešenje da se izlogujem pa ponovo ulogujem?

isto....
i poludecu od "kliktanja" do besvesti...
tomicka (female, 34)
NESTALA...!!!!!!!!!!!
#63: (2007-09-30 21:17)
Predlozi članova
........ ........a ja i dalje ne umem da pogasim sve te tonove....a tako bih žarko želeo.... .....
ca blues (male, 35)
#64: (2007-09-30 21:18)
Predlozi članova
e nisi jedini...
uspela sam...
10. put...
tomicka (female, 34)
NESTALA...!!!!!!!!!!!
triViALna
#65: (2007-09-30 21:21)
Predlozi članova
Najefikasnije je kada iskljucite komplJetan ton u sistemu - tu ne pisHti niS vise garantovano!

triViALna is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#66: (2007-09-30 21:23)
Predlozi članova
........ ......... kako bre???????....šalji pismo na inbox oma....iz monumenta.... .....triv ne unosi zabunu u naše redove...će bude preki sud...

Updated 1 time(s), Last update (ca blues) 2007-09-30 21:25

ca blues (male, 35)
#67: (2007-09-30 21:29)
Predlozi članova
pojma nemam...
cim se pozalih ovde...iskljuci se!!!
hvala, GAZDA!!!

Updated 3 time(s), Last update (tomicka) 2007-09-30 21:35

tomicka (female, 34)
NESTALA...!!!!!!!!!!!
#68: (2007-09-30 21:36)
Predlozi članova
................a el tako.....evo žalim se i ja jope..

.....molim Vas....ukinite mi ove zvučne signale.....
ca blues (male, 35)
triViALna
#69: (2007-09-30 21:44)
Predlozi članova
Ja iskljucim lepo ton sveukupne "kutije" lepo na ikonicu windowsa koja mi se nalazi skroUz dole leFo, pardon desno i fajront. Al' ondaK nema mjuz, bye-bye i helloUUUUUUU kad gasite i palite kutiju.

Updated 1 time(s), Last update (triViALna) 2007-09-30 21:45

triViALna is no longer member of Romance Cafe
#70: (2007-09-30 21:48)
Predlozi članova
..............uh pametnice mudra....ljubim pametnu glavicu kupusa.... .......
ca blues (male, 35)
total: 987, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 ... next page last page of 99
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
Osvojite sedmicu na na loto-u
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis