Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 54342, replies: 986
total: 986, displayed: 10, page: first page previous page ... 63 64 65 66 67 68 69 70  71  72 ... next page last page of 99
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (male, 38)
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right.
page: 71
#701: (2008-05-27 18:18)
Predlozi članova
neka fala meni moj bas odgovara ..ne volim promene
msm zato i pisem ovde ..te gazda skinuo one slike sa zidova ,a ja se taman navikla..ne sme boldovano ,ne sme smajlic,velika slova..ni tackice, ni kose crte ...te ovo te ono

..nego oce li biti i otirac ispred vrata ..da ne prljamo kafance..baba sera..muzicki dinar ...cisto da se pripremim
INSOMNIE 32 (female, 33)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#702: (2008-05-27 18:25)
Predlozi članova
Biće Somni...kafance se restauira u restorance...možda pojedemo nesto
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
#703: (2008-05-28 21:48)
Predlozi članova
Oprostitjete mi na ovolikom fontu, ni ja nisam siguran da njegovom velichinom post dobija na tezzini , ali predlog koji imam zahtevao bi i vetji font.

Predlazzem:

Da se najstozzije KAZNI chlan koji u svom postu na ruzzan, maliciozan, cinichan , bezobrazan i uvredljiv nachin pominje chlanove porodice, narochito decu, mrtve roditelje ... i da ne nabrajam dalje.

Te osobe nisu chlanovi ovog sajta. Ne mogu da odgovore na prozivke i uvrede. No, to i nije toliko bitno shto nisu chlanovi, koliko je bitno da se to jednostavno ne sme dopustiti.

Ne postoji opravdanje za verbalni atak na decu.

Zashtitna mera: BRISANJE PROFILA.

Ne, u opshte me ne zanima ko je i u kojoj nameri to uradio.

Ne bude li sankcionisanja onda tje dalja vredjanja , gorepomenuta, prouzrokovati vredjanja back... Tada smo ga ugasili...

Molim gazdu da ovaj predlog uzme hitno u razmatranje , mada se delovi predloga nalaze vetj u pravilniku o ponashanju na forumu, i da reaguje odmah.

P.S. Da ne bude zabune, ni na koga sada ne mislim , ni na jedan nick... potaknut sam samo chitanjem nekoliko postova, od nekoliko chlanova, koji su decu pominjali u bezobrazno - cinichnom kontekstu...

P.S. 2 G. izvini za velichinu fonta
Dream Raider (male, 46)
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
#704: (2008-05-28 22:09)
Predlozi članova
BUKOWSKY:
black raven:
BUKOWSKY
[BUKOWSKY]
VIP
#440: (16.05.2008. 10:05) report bad post
Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?
...da l' da obetyam da tyu se smirit' i da netyu vishe za'ebavat chmaroljuba, hydrogenija i ostale letache?...
BUKOWSKY (male, 46)
...sve je OK...postao sam android...

Ovako...prostachki bezobrazluk mogu da trpim jedan dan, a to je bilo juche. Uopshte necu da ulazim u komplekse koji drug android ima kada je moja malenkost u pitanju (za to se ipak placaju psihijatri), ni na njegovo potonje izvinjavanje na inbox poshto sam takvu prichu vec progutao dva puta (treci bi stvarno bilo previshe), hocu da javno zamolim gospodina RC da uradi neshto po njegovom pitanju. Ja razumem da je prostota neshto urodjeno shto se ne moze promeniti, ali je pozeljno bar pokushati da se prikrije na javnim mestima kao shto je ovo.

U suprotnom, uopshte mi nece biti problem da mu odgovorim, ali niko ne moze da ochekuje od mene da cu imati bilo kakvu granicu ni obzir.

Toliko, ovo pishem da ne bih ispao najgori od sve dece, bezobrazan, nevaspitan itd. i sl. U stvari, ne volim da ostajem duzan...ni na koji nachin. A i RC je ponovo pocheo da mi se svidja, mislim da nije u redu da ponovo od njega pravimo ono zbog chega je gomila chlanova pochela da ga izbegava.

...hehehe...ne mogu da odolim a da ti ne odgovorim...shjor dotur mi je prepis'o bensedin, tako da sam pod nekom vrstom kontrole...ti si divan i briljantan chkode...ja ti se divim i ti me nadahnjujesh svojim kreacijama...moram ti priznati da starim i da me sve vishe zamara nasha sitna prepiska...pocheo sam i sa meditacijama, tako da u nekom narednom periodu netyesh biti meta mojih grubih i prostachkih rechi...menjam se na bolje, chak sam i komentar promenio, vidi (Erections, Ejaculations, Exhibitions and General Tales of Ordinary Madness)...pozdravljam te srdachno...izvini ako je redosled rechi i rechenica dibidus al' to je posledica terapije...

Koliko puta treba da upozoravam?

Koliko puta neko treba da obecava pa da slaze?

Koliko je nekome dozvoljeno da bude bezobrazan i prost?

Da li je glavni parametar broj zajednichkih ispijenih kafa i tome slichno?

Koliko cu ovde morati da se nagledam laznog moralisanja od onih koji imaju najmanje pravo da budu takvi?[

I mislim da sam imao i previshe obzira prema stvorenju koje barem 10 puta dnevno pokushava da me isprovocira bez ikakvog povoda.
black raven (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
#705: (2008-05-28 22:17)
Predlozi članova
Ako si moj post shvatio kao lazzno moralisanje onda nemam shta dalje da ti kazzem, osim da ti ne ostaje nishta drugo do da pronadjesh gde sam ja prekrshio svoj predlog gorepomenuti i tako zaista pokazzesh svima kakav lazzni moral propovedam ..

sve sam ti rekao na PVT....
Dream Raider (male, 46)
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
#706: (2008-05-28 22:20)
Predlozi članova
@BR
...mishu mali...u svim postovima sam samo i samo tebe pominjao...nisam ti pominjao nikoga od familije...zhao mi je shto nisam sachuvao ono pismo od proshle godine na koje si mi odgovorio (moj poziv za druzhenje)...odjeb'o si me k'o poslednjeg kera...mali mishu moj, ne svetim se, samo se prisetyam...btw, u tom pismu si pomenuo neke, meni drage chlanove RC-a...dalje, nedavnim dolaskom ili povratkom, nazovi kako hotyesh, mada oni nikada niu odlazili, tako da se ne moraju nigde ni vratyati, napljuvao si i' na pasja zvona...mishu mali, neke stvari ne mogu da prodju...tvoja malicioznost, koja me odavno iritira je samo ribizlica na shlagu...ich liebe dich, mali mishu, moj...

Updated 1 time(s), Last update (Eugen Grafvajer) 2008-05-28 22:22

Eugen Grafvajer (male, 46)
Slow motion
#707: (2008-05-28 22:23)
Predlozi članova
@BR
...pretnje na inbox ne rachunam...
Slow motion
#708: (2008-05-28 22:25)
Predlozi članova
...prihvatam bilo kakvu kaznu za moja dela, odnosno, nedela...
Slow motion
#709: (2008-05-28 22:29)
Predlozi članova
Daj i ti prestani ... vishe ste smorili i Boga i oca ... Ovo je tema PREDLOGA i nemoj da mi zatrpavate predlog...

IMate problem , reshite ga vetj jednom ... Shta kenjate tu obojica i drmate reflektore po sistemu ``obasjaj sada malo mene `` ... Dopizdelo je svima da gledamo kako se ganjate po celom sajtu , trujete teme i smarate ... Aj zapevajte pa zadenite vetj jednom ...

Ishtvane , pliz samo meni nemoj da objashnjavash ... pliz... Nema zabave u tome ... ako pak tebe to zabavlja , braleeeee onda treba da razmislish dobroooooo druzze....
Dream Raider (male, 46)
#710: (2008-05-28 22:35)
Predlozi članova
Eugen Grafvajer: @BR
...mishu mali...u svim postovima sam samo i samo tebe pominjao...nisam ti pominjao nikoga od familije...zhao mi je shto nisam sachuvao ono pismo od proshle godine na koje si mi odgovorio (moj poziv za druzhenje)...odjeb'o si me k'o poslednjeg kera...mali mishu moj, ne svetim se, samo se prisetyam...btw, u tom pismu si pomenuo neke, meni drage chlanove RC-a...dalje, nedavnim dolaskom ili povratkom, nazovi kako hotyesh, mada oni nikada niu odlazili, tako da se ne moraju nigde ni vratyati, napljuvao si i' na pasja zvona...mishu mali, neke stvari ne mogu da prodju...tvoja malicioznost, koja me odavno iritira je samo ribizlica na shlagu...ich liebe dich, mali mishu, moj...

Shto se tiche "pominjanja" familije neprimreno mi je bilo da napishem "crkni matora dzukelo" pa to mozesh da shvatish jedino u tom kontextu...kako si na kraju i shvatio.

A shto se tiche tvojih izvinjenja na inbox, josh jednom ti kazem: biram drushtvo sa kojim pijem pitje. Zar je tebi toliko teshko da prihvatish da nisi u njemu? Prezirem ljude koji su na forumu jedno a na inbox-u peto. Prezirem ljude koji vredjaju pa se izvinjavaju.

E, ako imash to pismo, molim te da ga shibnesh na inbox, da vidim koga sam to opljuvao od onih koji su ishli pa se vracali...zivo me zanima.

I josh jednom: koliko si puta obecavao, shto javno, shto privatno da je kraj tvojim pokushajima da budesh "duhovit"? ne znash ni broja, garant. Shta to govori o tebi? Da si lazov. I njih prezirem.

Ali i ne komentarishem njihove postove. Nisi to primetio?
black raven (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
total: 986, displayed: 10, page: first page previous page ... 63 64 65 66 67 68 69 70  71  72 ... next page last page of 99
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis