Romance Cafe forums

All forums

Predlozi članova  

views: 54786, replies: 987
total: 987, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 99
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2007-09-13 15:39
Predlozi članova
Pokrećemo novu temu, staru smo posle 115 strana zatvorili.

Zahvaljujem svima na dosadašnjim konstruktivnim predlozima, mnogi od tih predloga su prihvaćeni i implementirani, tako da sajt konstantno postaje sve kvalitetniji zahvaljujući vama.

Od poslednjih dodataka izdvajam nove opcije u profilima:
Možete da birate da li želite ili ne želite da primate privatne poruke, da primate zahteve za privatni chat, da vam se upisuju u guestbook, da čujete zvuk kada primite novu poruku.

Takođe napravljena je veća razlika između muških i ženskih profila u listanju + još mnogo drugih sitnih dodataka.

Poboljšan je malo i sistem privatnih poruka, pošto se poruke starije od 3 meseca arhiviraju, molim vas da sačuvate vama drage poruke tako što ćete ih poslati na mail (postoji opcija u privatnim porukama da pošaljete celu poruku na neku mail adresu)

Još jednom da vas zamolim da u ovoj temi ostavljate samo predloge a za pitanja imate kontakt forumular, mail, privatnu poruku... bilo šta drugo.
romance-cafe (male, 38)
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right.
page: 8
Gastritis
#71: (2007-09-30 21:48)
Predlozi članova
Shvatili smo da te opsedaju žene, (nisu valjda muškarci toliko navalentni pu, pu... ).
Predlažem da staviš tampone u uši pa kud puklo da puklo. U svakom slučaju možeš uvek da povučeš končić ako naiđe neka po meri
Gastritis is no longer member of Romance Cafe
#72: (2007-09-30 21:54)
Predlozi članova
..... .....najlepše hvala dragi prijatelju...mudro zboriš, nema šta....

Updated 1 time(s), Last update (ca blues) 2007-09-30 21:55

ca blues (male, 35)
romance-cafe

moderator
#73: (2007-10-01 20:36)
Predlozi članova
Hey, vi sto vam "zvoni" - iskljucite cache u browseru ili uradite jedan pravi refresh, to ce pomoci.
romance-cafe (male, 38)
Neeroon
#74: (2007-10-01 20:49)
Predlozi članova
..ja hteo da pitam kako da ukljuchim sam da zvoni poshto meni nikada ne zvoni..
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
Komandant Mark
#75: (2007-10-02 00:05)
Predlozi članova
Pitam se nesto, zasto kada clanovi RC-a upropaste temu,namerno ili slucajno,CEH UVEK PLATI TEMA.
A nikada ne clanovi koji su upropastili temu.To je tako jednostavno, nema teme koja se ne moze upropastiti. Malo pljuvacine,malo psovanja,vise vredjanja,garnirano sa po nekom intimnoscu i nemaaaaaa vise teme.A clanovi mogu krenuti na sledecu temu i takoooooo.
Bas neobican kriterijum,mada me ne tangira,samo se pitam. I na osnovu samopreispitivanja,predlazem,da se malo brisu ili zakljucavaju clanovi, .
A ne samo teme.Evo mogu i ja prvi,za primer.
Mada ima eklatantnijih primera,unistavanja tema.
Ovo je samo jedan predlog,jer mislim da ovako jako lose ide,a napretka nema,pa nema.Objektivno nema.
Mozda i nije dobar predlog,ali za sada brisanje tema ne daje rezultate.I mnogo lepih tekstova je nestalo jer ode cela tema,zbog medjusobnog vredjanja.Bar kada bi ostale zakljucane teme,kao istorijski doprinos razvoju ljudske komunikacije.Da nas podsete ko smo i gde smo.
Komandant Mark is no longer member of Romance Cafe
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
Neeroon
#76: (2007-10-02 00:21)
Predlozi članova
...videti nacin na koji ce istu neko upropastiti...drazz je u tome,sve ostalo nije zanimljivo,jer najlakshe je da se pobrishe,zakljucha i zatvori...shto tema,shto chlanovi... ..sumnjam da bi opstajao i opstajali da nije toga...
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
#77: (2007-10-02 08:17)
Predlozi članova
ali ni dugmetara....pa da se razvlachi.....
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
maski

VIP
#78: (2007-10-02 08:18)
Predlozi članova
predlazzem da pokupish prnje i dovuchesh se 'vamo!
maski (female, 38)
art i cuina
romance-cafe

moderator
#79: (2007-10-02 09:58)
Predlozi članova
Pa prosli put kada smo zakljucavali članove, bila je frka... šatro diktatura, ovo ono, ja nekoga volim, nekoga mrzim... šta ja znam. Ako je epilog toga "nije mi ništa", da probam na drugi način. Iskreno, nisam planirao da obrišem onu temu, ali jednostavno mi se povraćalo da čitam dalje jer sam sebi odstranio mazohistički deo mozga, da se ne bih maltretirao (a i da bih spasio maltretiranja normalne ljude), obrisao sam svih 650 strana... koliko god je bilo.

Verujte da je meni do te teme stalo više nego vama, baš ta tema je bila lepo indeksirana na google, ali oko nekih stvari nema kompromisa.

Pa ništa onda, da se vratimo zaključavanju članova? Nije loš predlog. Mislim, samo da se notira da je to zvanični predlog

Za kraj: Nebojša, nemojte da testirate moju odlučnost povodom toga.
romance-cafe (male, 38)
#80: (2007-10-02 10:07)
Predlozi članova
I sada?..Taman pomislih bice polemike...al`nista...
djubrence (female, 37)
...sumo rvac...(sport)...
total: 987, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 99
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis