Romance Cafe forums

All forums

VRSHAC by night...  

views: 3193, replies: 71
total: 71, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 next page last page of 8
Post #1, page: 1
#1: 2007-09-22 20:51
VRSHAC by night...
Turisticka destinacija , pa ne bas...

Velegrad, ne bas....

Istorijske znamenitosti (samo ako ste u drustvu profesionalnog vodica)

Krajolik za uzivanje, ne bas...

Aliiiii , grad ne cine vreva, zgrade, istorija ... vec ljudi , a u Vrscu ih ima, GA ima.

Dani vinogradarstva i grozdja, vece prepuno romantike, sjajnog druzenja i muzike...

DIVLJA noc ,a LEDENA i OKRUTNA... pricamo o ruskim klasicima zelimo Anu, a hvalimo VRONSKOG... SAN i NESANICA kao CAROBNJAKOVIM stapicem vodjeni... Luda noc i svaki DRAGAN draganu svoju doziva...

Imate li vi takav grad, ili - imate li prijatelje za takav grad?

Updated 1 time(s), Last update (INSOMNIE 32) 2007-09-22 20:55

INSOMNIE 32 (female, 33)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
page: 4
#31: (2007-09-25 13:03)
VRSHAC by night...
Luci,ja te pozivam da dodjesh u Kv....hmmm pa o notjnom provodu tju da razmislim gde da te vodim...a ima....
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
#32: (2007-09-25 13:12)
VRSHAC by night...
malena ... ti si srce ...

Aaaa ... jel ima tamo BANčenja ...
( samo nek je u bilo kakvoj vezi sa ( omiljenim ) BANovanjem ...

Dolazimmmmmmmmmmm .....
ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
#33: (2007-09-25 13:14)
VRSHAC by night...
oFaj jeBANovanja ima .....a i BANchenja ihajjjjjjjjjjjj
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
#34: (2007-09-25 13:16)
VRSHAC by night...
ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
#35: (2007-09-25 13:17)
VRSHAC by night...
too
Malena_Kv (female, 33)
Please note: VIP members do not see advertising
Neeroon
#36: (2007-09-25 13:18)
VRSHAC by night...
..zamishljam vas dve kako jeBANchite..jedna sa 99 godina , a druga 4 godine mladja..e moj BANatu kad je Kraljevo opshtina u tebi postala sve zahvaljujuci Drugu Titu i Drazzi Markovicu i autonomashima na Kosovu i u Krajini koji nadjoshe za shodno da diraju Austrougarsku i dele je,a sve zbog Cera da ne kazzem Kopaonika i planinarskog drushtva ''Penjite se,ali budite FER''

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-09-25 13:19

Neeroon is no longer member of Romance Cafe
#37: (2007-09-25 13:21)
VRSHAC by night...
Goch,Kopaonik,Rogozna,Golija planina koliko hotjesh.... ...pa popeTJEMO se vetj na neku
Malena_Kv (female, 33)
#38: (2007-09-25 13:22)
Kv by night.....
mislim na planinu
Malena_Kv (female, 33)
Neeroon
#39: (2007-09-25 13:25)
VRSHAC by night...
..paz'te na obucu,ostalo je Jeksera po shumama i gorama kud je Drug Tito prolazio na belom konju kojem chak i ja njegov lichni istorichar tj. biograf ne znam ime.....ako neko zna kako se zvao beli konj Druga Tita dacu mu informaciju kako da zaradi 5.000.000 USD i otkrije gde je pre 15 godina bio mladic kada je karadzica obilazio u Trshicu...

I da ne upropastimo temu nadam se da ce jednom na red doci i Shabac by night..i da ce impresije biti ako ne tolike ,a ono slichne,jer od domatcina uvek zavisi kako kolo pochne da se igra...posle vam domacin i ne treba...valjda i ekipa bude veca,a i ljubavi i simpatija bude vishe...empatije cemo ostaviti ovde,za bolje i nisu...izvinjavam se RC-u ovo zadnje je bilo zarad figurativnog zavrshetka eseja...

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-09-25 13:31

Neeroon is no longer member of Romance Cafe
#40: (2007-09-25 13:29)
Kv by night................
mislish da se ne naBODemo ???
Malena_Kv (female, 33)
total: 71, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 next page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis