Romance Cafe forums

All forums

Da li bi sebi dozvolile...  

views: 3179, replies: 90
total: 90, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Neeroon
#1: (2007-09-26 20:30)
..tako chasne i poshtene da se zbog neizrecive zzelje na prvom sastanku sa dragim bicem kresnete u automobilu srednje klase,jer vam prvo pomenuto ne dozvoljava da se povlachite po motelima i hotelima...a i zzelja jaka ubila ludaka... ???

Ajde da ima shta da se brishe i vecheras...

..ili se nekom i omanulo,bar u mladosti...

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-09-26 20:34

Neeroon is no longer member of Romance Cafe
kisna glista
#2: (2007-09-26 20:38)
Jel.. a treba dozvola... ??? Nicam znala... Odma govori gde da je dobijem da ne bude da radim bludne radnje na javnim mestima i to bez dozvole....
kisna glista is no longer member of Romance Cafe
Neeroon
#3: (2007-09-26 20:44)
..poshteno......i bez overene dozvole..

izgleda prebanalna tema,ali znam shta rade na netu,pa pouchen gorkim iskustvima ili smeshnim dadoh sebi za pravo,a i moje teme brishu,pa nikakva shteta.......
kisna glista
#4: (2007-09-26 20:48)
Hm... prebanalna... teško...

Nego, čini mi se da se iza ovoga krije nešto više... Šta ćeš radoznalost.. možda je ubila mačku.. ali ja nisam mačka.

I još ovo... nije bitno gde, kada, kako. Bitno je S` KIM. I ne pričam samo o emocionalnom sexu.. ima nešto i u goloj strasti i požudi...
#5: (2007-09-26 20:52)
... sve je to u redu ...
ALI
... u automobilu SREDNJE klase ...
N I K A D A !!!

_____
ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
kisna glista
#6: (2007-09-26 20:58)
A šta je to automobil srednje klase ???

Cenim svaki vid cica maca hoda....
Neeroon
#7: (2007-09-26 20:59)
@ vERKU

..eto u tome je caka,ima ko klasira mashine..

@ glisTU

..nema zadnjih misli,ne biH ja tako nikada tj. izbegavam da idem bez qr'a u svatove,ali mi se desilo da na moje ochi zzena pita gde si trenutno u ponoc i nestane kada chuje da mi treba sat vremena,a vraca se oko 3 i ja pitam ti nashla nekog pa te nije bilo 3 sata..kazze nashla

..i na kraju dodjosmo da zzena chatuje i kada joj nadodje ona najblizzeg i najkonkretnijeg nahvata zarad oralnog samo i to izmedju blokova na NBG u autu blago recheno nizze klase poshto je i to vERKI bitno (shalim se naravno) i poenta je da choveka niti zna niti je prichala duzze od sat sa njim ..chuj mene prichala..KUCKALA samo

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-09-26 21:04

kisna glista
#8: (2007-09-26 21:07)
Kuckala.. `uckala... `ckala... `lalalalalala...

Tako to ide dušice. Da ti je trebalo 20 min možda bi i razmislila. Ali dvaput je dvaput.
Neeroon
#9: (2007-09-26 21:11)
..NIJE SMELA..VALJDA SHTO JA NISAM IMAO MOTIVA Dushica bi se bash vratila do 3..da je smela da cheka... mozzda do 15 pre...

Updated 1 time(s), Last update (Neeroon) 2007-09-26 21:11

kisna glista
#10: (2007-09-26 21:15)
Kamenčićem ću te, kamenčićem ćeš me...
total: 90, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info
Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis