..tako chasne i poshtene da se zbog neizrecive zzelje na prvom sastanku sa dragim bicem kresnete u automobilu srednje klase,jer vam prvo pomenuto ne dozvoljava da se povlachite po motelima i hotelima...a i zzelja jaka ubila ludaka... ???
Ajde da ima shta da se brishe i vecheras...
..ili se nekom i omanulo,bar u mladosti...
Updated 1 time(s), Last update
(Neeroon)
2007-09-26 20:34
Sramota,ovaj Nebojša nema para za IN ili Šumadiju , pa otvorio temu Da li bi se u nedostatku stambeno poslovnog prostora 'ebale na haubi ili u Trabantu... (bar da je Bregovićev)
Bolje otvoriti temu da li bi nas primile na stan dok traje ljubavni naš nam zanos...
NeronChe
(male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
Iskustvo? Šta beše to ili šta je relevantno pod istim... Koliko sam puta na haubi , a koliko na zadnjem sedištu ili kako i na šta već misliš koleginice...
NeronChe
(male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
Ma ljuvav, taj cin bre, cudo jedno od zanosa zavrsise mnogi i nagorem od pomenutog ti , ali ne izostate uzitak istog, to je vazno, sta sad gde i kada, kao niko nikada nije" ovde ili onde",nemo se lagimo
Updated 1 time(s), Last update
(unusual) 2008-06-09 10:15
Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery