#4839:
(2008-07-05 10:02)

Ćaskanje - ostavite poruku
A ja stvarno ne znam zbog chega bar jednom ne skupish neznamnijashta i obratish se direktno, i meni i (u drugim situacijama) ljudima na koje mislish? Uvijanje u celofan je ponekad ok, ali ako predje u naviku postaje jako ruzna osobina...
...drugo, dvoumim se da li je tvoja neobjektivnost tolika da pored drveta ne vidish shumu ili se jednostavno pravish blesava zarad lichnih (ne)simpatija...
...da probam ovako:
pre 50-ak godina pojavio se ratnik, okupio svoj narod zeleci da ih uzdigne do nebeskih visina...sledili su ga verno, bio je njihov vodja, njihov polubog...pokushao je da stvori carstvo ljudi vishe rase, da ochisti svet od prljavshtine i gamadi...kada je njegov san pocheo da se razbija u paramparchad, ratnik je, dok su mu zemlju i grad rushili pobednici, zajedno sa zenom koju je voleo ispio otrov...i ostali su sjedinjeni, za sva vremena...
...romantichno, zar ne...
...josh da se "ratnik" nije zvao Adolf Hitler, mozda bih pustio i suzu...
...chemu ovo?
Jednostavno: drug Ca je u svom postu na josh romantichniji, tragichniji i idealizovaniji nachin pisao o choveku kome su ruke krvave do ramena. Ako to nije tematski, ako protiv toga ne treba da se kaze bar koja rech protiv, onda u redu. Dodusha, sva ta KaradzicMladic ekipa nema dilemu, pa, ukoliko si i ti jedna od njih, onda i imam razumevanja...
Nightingale
(male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...