Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - ostavite poruku  

views: 147767, replies: 5688
total: 5688, displayed: 10, page: first page previous page ... 478 479 480 481 482 483 484 485  486  487 ... next page last page of 569
Post #1, page: 1
#1: 2007-10-02 10:16
U ime svih nas iz 1900 i neke ...
koji imamo neku veliku "muku" ... pa nemamo gde da OSTAVIMO PORUKU !

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2008-06-03 15:29

ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
page: 486
#4851: (2008-07-05 13:37)
Za svoj radni 100
o5 na5 7;
ne znam k8 to,
či100 je2 gledam.

-+ pik
imam da se šetam;
il' je bolji 3k
nekog da 9am?
Eugen Grafvajer (male, 46)
Slow motion
#4852: (2008-07-05 13:51)
...Loona, sretyan rodjus...

Updated 1 time(s), Last update (Eugen Grafvajer) 2008-07-05 14:01

Eugen Grafvajer (male, 46)
Slow motion
#4853: (2008-07-05 13:55)
Odem jutros na posao u crnim pantalonama, sa rajfešlusom sa strane. Ok pantalone za posao, a opet lepe.
I sve je uobičajeno, radi se, žuri, pomalo je i nervoze, jer se obračunava PDV... jedan običan dan.
Dodje 12 i 30, vreme da se krene kući, ipak je subota, zar ne? Odem, pre polaska domu svome, u jednu odredjenu prostoriju... jel... računam - imam nekih pola sata pešačenja do kuće, bolje da odem... i sve je ok, dok nije došlo na red zakopčavanje rajfešlusa. Ja povučem - on neće, ja povučem - on neće... dok na kraju nije pukao
Majčica kratka, pantalone raskopčane do kuka... joj šta da radim sad, crna ja????
Zovnem mužeta - ne javlja se. Probam na službeni mobilni - ista pesma. Probam na kućni - jock!
Pozovem Jopet sva tri broja, puna nade.... ama jock!
Počela već pomalo i panika da me 'vata, mislim se koje ću da činim... kad konačno zove moj dragi muž. Ja mu kažem - a on udri u smeh
Rekoh - ponesi mi pantalone, i dodji , molim te. A on će meni - čekaj bre da završim ovo što radim!!!

Uh, posle silnih peripetija stigoh kući, uspešno se oduprevši porivu da ubijem muža. Ipak, računam ne isplati se, treba odgovarati posle kao za čoveka.....
ceca1978 (female, 30)
Strastveni obožavalac čokoladnih bananica
#4854: (2008-07-05 14:21)
Kada uđeš u lik vukodlaka, odgovoriću na to što rimuješ

Drina (female, 73)
#4855: (2008-07-05 14:24)
cyber kewo srecan rodjis

INSOMNIE 32 (female, 33)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#4856: (2008-07-05 14:33)
triViALna: @Nightingale

Evo sada se explicitno Tebi i samo Tebi obracam - ono od malo pre je bilo na vise adresa, sorry, nisi jedini sa tim opisanim karakteristikama.

Vrati se ti i procitaj taj post od Ca na koji "skaces" jos jednom, pa ondaK mi izvuci explicitno gde pise ono sto Ti mislis da si procitao, ne ono sto si interpretirao, nego sto si bukvalno procitao!

Ne, ne mislim da je njemu potrebna odbrana, pogotovu ne moja, ali mi neverovatno smeta to tvoje vecito "peckanje" pod kisobranom "love&peace". I ne samo tvoje- taj nacin komunikacije je ovde glavni modni hit! Tema na koju je pisao je tema gde se iznose licna razmisljanja, personalni osecaji, malo sete, malo tuge, malo svega "promasenog" u zivotu. NIJE TEMA NA KOJOJ SE RAPRAVLJA O POLITICKIM IDEOLOGIJAMA, pa da odmah nadjes okacaljku za svoju! Zasto je to toliko neshvatljivo??? Ili zasto se svaki svaki put izdrzi dan-dva bez prepucavanja - a uvek su isti akteri! Elem, smor od filma bRe! Nisi uvek Ti u pravu, nije uvek on u pravu, nisam uvek ja u pravu, ALI dok pisem o nekim mojim licnim osecanjima what a f... is a problem? Jesmo li svi ovdI pod prvo lesinari?

Mislim da nismo, ali nam je uloga presla u krvnu grupu...ocigledno.

Kako god - have a nice weekend folks!

Znash shta VaL, mislim da si predugo tamo daleko...mislim da su ti naochari koje nosish previshe ruzichaste...na kraju, siguran sam da, u konkretnom sluchaju, nemash pojma o chemu prichash.

I nemam ja shta da interpretiram, ochigledno smo chitali iste novine (koje, eto , ne stizu u tvoj kraJ), mislimo na istu vest, isti tragichni sluchaj, govorimo o istom choveku, jedino shto ga drug Ca (kao i "novajlija" Storyteller) dozivljava na potpuno drugachiji nachin od mene. Kraj priche.

P.S. Da zivish u Srbiji, znala bi da se "politichka ideologija" (nazalost) provlachi kroz sve teme...kroz kafanske, narochito.
Nightingale (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
#4857: (2008-07-05 14:36)
Chitajte stare ALAN FORDOVE ... toplo preporuchujem ... manje je stresno ..
Dream Raider (male, 46)
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
#4858: (2008-07-05 14:42)
...daj...imam samo 100 brojeva, i to na kompu...da sam chuvao one originalne, gde bi mi bio kraj....
Nightingale (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
#4859: (2008-07-05 14:47)
ja sacuvala ..na tavanu su ..tata preti kako ce sve prodati za 100 E
INSOMNIE 32 (female, 33)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#4860: (2008-07-05 14:51)
Ko bi pomislio kada sam ih skupljao pre koliko godina da će mi/nam život,bar u sekvencama,ličiti na omiljeni strip...
NeronChe (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
total: 5688, displayed: 10, page: first page previous page ... 478 479 480 481 482 483 484 485  486  487 ... next page last page of 569
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis