... pa nemamo gde da OSTAVIMO PORUKU !
Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2008-06-03 15:29
...najsigurnije je tako,em junačan,em čojstven,em niko ne pati za mnom,em me ne voli,em ne može da me ogovara da mi je veliki...
i swadak i slan... 
..ko sto rekoh na pocetku,jebte se.
.ne interesuje me..

..jer na samom pocetku moj post je bio pogresno shvacen pa sam izjavom,jeb`te se morao da potvrdim svoj stav....nek svako radi kako oce.
..uostalom ovde se ljudi samoreklamiraju i glupljim stvarima od sparivanja..evo recimo ja se spremam za svinjokolj.
.dal da okacim fotku sa chvarcima...
.al stvarno mi degutantno da ti jedno pricam,a posle sam sebi skacem u usta..sa druge strane,pegi nemoj mi reci da si presao u navine curice, pa verujes ovom piromanu.
ma on je najveci primer,da ljubav udari tamo gde ne treba...evo vidis da je jedino njegova fotka sa Alexandrom prezzivela ovu letnju programsku shemu..ostali vec presli na sezona jesen-zima..ma i to je ok...
kako da zaglavim kad ga ne prljam...
mog'o sam jedino od tebe da dobijem nešto,al' pošto se ne sećamo da l' smo pušili il' pućkali,a simptoma nema,znači nisam...
kome se onoliko namučih za burad od splava ti tvoga...ako je reklamiranje priznati da si u 18-19 i još da ga ne upotrebljavaš,e neka su ti alal i moje muke u vezi samogradnje splavova...
) i nemoj da si ljubomoran što samo ljubavi poput G&N preživljavaju sva iskušenja... 
Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-10-14 15:48

Updated 1 time(s), Last update (pegi_64) 2008-10-14 15:52
Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.
Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.