Romance Cafe forums

All forums

.........klub 27......  

views: 19819, replies: 217
total: 217, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 22
#1: (2007-10-20 16:53)
.........klub 27......
.....samo za one po mom ćefu....
...tema za odabrane.....

....mogu da pišu o čemu hoće i čemu žele bez preteranog proseravanja samo cool likovi sa RC.....

...ko su cool likovi ....određuje žiri teme....

....po funkciji ....pravo na pisanje i učešće u žiriju imaju......

....veka, lily,jutro.....devojčica, divlja, kruela....cile, purpurna, crnokosa...maski kao prva među jednakima....

...lix kao naročito cenjen član.......

....pavladoljska, drina, anđelija.....ali bez asocijacija i kaladonta molim....

....triv...kao takva sama po sebi....

....a od frajera...

....parti, kao vlast i naš čovek u njihovim redovima....

....drim i vronski...ledeni bez obzira na nik...

...vršačko spadalo.....fleš, normalno....

....sine nebojša samo kao gost i uz uredno brisanje većeg dela brljotina ako mudrijaš ima živaca za njega.....

...fly mark.... učiniće nam posebnu čast ako se oglasi ovdi....

....mike i životinja.....kao savet staraca....čorba isto, ma kako se zvao....

...ja naravno....

.....e aj sad ukenjajte dobar glas....

..ostali.....pišite pristupnice pa ako vas žiri odobri dobro i jes...ako ne ....još i bolje....

....ringlu, francusku sobaricu i ženstvenu ženu ću ja da promuvam preko veze....

....evo izmestio na drugi forum....
ca blues (male, 36)
lily66

VIP
#2: (2007-10-20 17:05)
.........klub 27......
ooooooo..27????
misim...sha mu to dodje...mera neka...ali za sta???
ili +27, a?

i da ti oma kazem...inspiracija ce tek da mi natrci..i onda kad krenem da pisem..pa krenu da brisu..pa se ja kao bunim..(misim cista formalnost ofSkrouz)..i tako..redom filovano...
a moze i rolovano..a?
a i dimljeno..mmmmmmmm....

i da...ko je pomenuo hranu??!!!

Updated 1 time(s), Last update (lily66) 2007-10-20 17:05

lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#3: (2007-10-20 17:06)
.........klub 27......
.... .....zašto 27...a????

...e pre nekog vremena, u studentsko doba....imao sam sobu u studentskom domu.....

...u gradu na nišavi.....parče ulice b adžije se nekada zvalo.....despota uglješe.....

...jedno veče....pijana domska bagra odvali tablu sa ulaza bivšeg broja 27...na kome je pisalo...27, despota uglješe....i zakuca je na vrata te dvadesetsedmice.....

...eto zato....

...divna ulica niška....velikotrnavska broj 2....i prozor koji gleda na ulicu....

....svetlo u lampi se nikada ne gasi..kao ni radio.....konspirativnost bate....

...redovni posetioci imaju svoje šifre kucanja na vrata....

....pričaću vam jednom kako sam drhtao pred zmajem.....

...jao što volem da se družim sa ljudima koji su drhtali pred zmajem....

...i sve zarad avanturnog traganja za gralom....
ca blues (male, 36)
#4: (2007-10-20 17:54)
.........klub 27......
.... ...….kad porastem biću makro, nosiću prsten i zlatni sako…..sve što sija meni prija, volim kič, volim kič….

…jedna od bitnih odrednica kiča kao takvoga je zanimljivost….sama po sebi i sama za sebe…

…seks…el ima bilo čega zanimljivijeg samog po sebi i za sebe….

…jedna tužna priča….

…es ti onaj što iz tvoje sobe istrčavaju gole i vrište???…jesam druže, jebiga….

….bio ja sa nekima tu i tamo….ovako i onako….

….elem morala da dođe i ta dvadeseta godina….rođendanska žurka u domskoj sobi…bagra, rulja, stoka, goveda, svi na okupu….pik niš radi u blizini….102,7 ili ti fast radio piči…..bla bla bla….u neko doba …stado se poizvrtalo svud po patosu…..

….njene drugarice bi da idu, njoj se ostaje….ostani ja ću te ispratiti….ostane…..

….ostatak bagre kapira situejšen i seli se u susedne sobe….ostajemo sami….

…prvi put kresnuti se prvo veče….imala ona kao par frajera pre toga…ja već živeo sa ribom u stanu….

…u neka doba skoči devojka, zgrabi ćebe, umota se i pro vrata….sa sve vrištanjem….

….portir na prijavnici mrtav od smeha….domska bagra na klupi ispred doma mrtva od smeha…dobacuju vrište….

…sranje…koji joj je qur????....

…ujutru u menzu na ručak…..domska stoka postavila zasedu i čeka…..

….desi magare i tako to….ja u zemlju da propadnem….

….tetkice u menzi…valjda već čule priču…..dobacuju, namiguju, podkecuju….

…eh ….trebalo je preživeti te prve dane spoznaje samoga sjebe….

….danas, kad ovdi vidim ovi dečaci da se hvale nekim merama koje im uzimala šnajderica….mene opet sramota….

…al dobro….naučio sam u međuvremenu da ne zadirem ko magare….

Updated 1 time(s), Last update (ca blues) 2007-10-20 17:56

ca blues (male, 36)
#5: (2007-10-20 18:27)
.........klub 27......
.. ....eeee...svojevremeno si u tu sofiju mogao da se naseliš samo ako si univerzitetski obrazovan.....

.....i to im bila skroz jaka fora....mame mi...posle malo popustili kriterijumi...al posledice se osećaju...

.....lep grad....
ca blues (male, 36)
Please note: VIP members do not see advertising
Gandalf
#6: (2007-10-20 18:35)
.........klub 27......
...period kada sam igrao ragbi...turnir u Sofiji...ragbi 7(Majk zna o chemu pricham)...dosta je ekipa bilo sa svih strana,rezultati su nebitni...zavrshno veche...banket na stadionu Vasil Levski...mi Srbi,Bugari,Ameri,Rumuni,Ukrajinci,Rusi...kada se stoka ponapijala i izdrogirala,svi krenemo u Disco...znate ono Y.M.C.A...Vilidz Pipl... ...ogromna discoteka...a ribaaaaaaaaaaaa...
...primeti moj ortak Urke...koji sada zivi u Juznoj Africi...da je shipka za striptiz prazna...ili ti,ne igra niko...samo smo se pogledali i razumeli...za par sekundi...ovacije,navijanja,shtipanje,drpanje...ja sam najvishe voleo kada su me shtipale neke matorke...
...i tako jedno sat vremena,dok nas alkohol i gandza nisu dokrajchili...a ujutru...budimo se...ne znamo gde smo...gajba puna olosha...gledam,ne verujem...u krevetu one matorke od sinoc...
...probudim Urketa i tiho se izvuchemo...vratimo se u Hotel...i onda krece trpanje...zgodni ste...babojebci...kurve...kreshete za lovu...zivi blam...
...od tada vishe ne idem u Disco...
...eto...sad mozete da krenete da me trpate...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
#7: (2007-10-20 19:42)
.........klub 27......
... .... Na vaširu kod manastira naše su žene zapazile u kolu lijepu djevojku. Mnogo im se svidjela i naumiše da je prose za Đorđa. Kad se kolo završilo, prišle su joj i upoznale se sa njom i njenom rodbinom. Odmah su je počele prositi.

Ubrzo su prišli momci i stariji ljudi iz naše familije. Kad je trebalo da pokažu momka, njega nije bilo. U tom trenutku je prilazio Jakov da vidi djevojku, a neko od naših momaka je pokazao na njega i rekao da je on mladoženja. Jakov se našao u čudu, ali kako su i stariji ćutali, ni on nije rekao ništa.

Jakov je bio oženjen, imao je djecu, bio je prevalio trideset i neku godinu, ali je bio neobične ljepote. Djevojci i njenoj rodbini Jakov se veoma dopade i Đuku povedoše svatovi.

Kad su bili na vjenčanju pored Đuke je stao Đorđo, a ne Jakov. Đuka je bila iznenađena ovom zamjenom.

Okrenula se prema svekru i tiho mu rekla: „Ovo nije momak za kojeg sam isprošena i za kojeg sam se udala.“ „U moju si kuću došla, ja sam ti svekar, a to ti je mladoženja. Ja nijesam kriv što su paščad lagala“ rekao je Jovo.

Đuka nije imala kud, te se obavilo vjenčanje sa Đorđom.

Đorđo je bio smeđ, srednjeg rasta, imao je okruglasto lice i bio je ljepuškast, ali je na desnoj strani lica imao malu izbočinu, koju su zvali mrtva kost.

U familiji su bili veoma dobri prema njoj, a posebno je bio pažljiv Đorđo. Đuki se svidjelo. Sada su samo strahovali šta će biti kad dođe Đukina rodbina u prijatelje.

Kad su stigli prijatelji zapazili su da je Đuka veoma vesela, ali sa zetom nije im bilo baš sve jasno. Pouzdano su znali da je učinjena neka prevara, ali kako im Đuka nije ništa rekla, niti im se na bilo što požalila i oni su bili zadovoljni.

......ma ebeš evropu...bugarska je balkan brale...lajk dis stori.......
ca blues (male, 36)
#8: (2007-10-20 23:34)
.........klub 27......
ja cu morati nekome da jebem mater....vidim....
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
#9: (2007-10-20 23:40)
.........klub 27......
Moj kum mi na svadbeniom rucku ispricao divnu pricu o jednoj macki.Nikad mi nece biti jasno zasto je moj kum odabrao tu priliku da mi ispricu tu gnusnu,a nadasve bolesnu pricu.Mora biti da je imao mnogo poverenja u mene cim mi ju je poverio.

Elem...

Neki njegov poznanik se davnih dana (u doba socijalizma) zabavljao s cerkom nekog oficira.Elem ,svi znate kako ta vojna lica umeju da budu zajebana ko ocevi.I valjda,dopizdilo tom njegovom frendu jednom.
Zimsko vreme....
Socijalizam cveta....svaki stan ima svoje podrumce u zgradi...u podrumcetu bicikle,krompir,delovi za stojadina,alat...i obavezno bure za kiseli kupus....
Ponavljam,momku je stvarno dopizdio taj kreten od oca...

te on nekako obije podrum

e sad,kum nije objasnio da l je ovaj ukro kljuc pa vratio ili je razbio katanac pa podmetnuo novi s kljucem,ili....

no,nije ni bitno...

dakle,obije podrum...
izvadi sav kupus iz bureta,glavicu po glavicu....

zatim na dno bureta metne crknutu macku...

pa vrati uredno kupus,glavicu po glavicu...

gotovo....

jeli ovi kupus do proleca ,veselo....

..... ........evo da se sećaš kako si volela ....

Updated 1 time(s), Last update (ca blues) 2007-10-20 23:41

ca blues (male, 36)
#10: (2007-10-21 01:43)
.........klub 27......
nikako nemam prava na sudjelovanje...al ovo sam napisao davno i uvek kad je na forumu tema nalik ovoj ja ovo postujem...pa ko je dokon...

legenda kazhe...da je pavle poskok u mladosti bio jedan od prvih planinara na ovim prostorima...da je preshao pola sveta...borio se sa dosta jakih ljudi...voleo dosta dobrih zhena...kazhu da je imao shake kao maljeve da je bio visok do plafona da je za jedan obrok jeo shest pechenih pilitja...i josh kazhu da je u svemu bio vesht i da mu je sve od ruke ishlo...svi o njemu sve najbolje kazhu svi ga cene i uvazhavaju...delija ljudina chovek i po kazhu...zavrshio je silne shkole u bech je chak u shkolu isho...ozhenio se tjerkom advokata brkovitja i sa njom dobio tri sina i jednu ktji...postao je najchuveniji arhitekta svoga vremena...kazhu da su njegove gradjevine bile poput njega samog...da i dan danas po celom balkanu stoje njegova dela ista kao kad ih je on nachinio...deca mu u svemu na njega slichishe i tjerka i sinovi vrlo brzo postadoshe ponos svih koji ih poznaju...pavle dozhivi i osmu deceniju zhivota svoga i kazhu i tada je bio vitalan...ali svima koji su od zemlje postali dodje vreme da se u nju vrate...pavle pade u postelju...bilo je u aprilu bilo je u prelepom aprilu...imao je 87 i nishta ga nije bolelo...jednostavno sve je polako otkazivalo i svi pa i on sam znali su da vreme dolazi...pomirio se sa smrtju i legao da prigrli taj neminovni kraj...

lezhao sam u postelji...bio je april onaj prelepi april...imao sam 87 i nisam se plashio smrti...ja sam oduvek znao da je kraj siguran i nikada se nisam oko toga uzbudjivao...pa ni kad sam osetio da kraj pochinje...kazhem lezhao sam...mogao sam da govorim i nishta me nije bolelo...nisam mogao da ustanem i nisam mogao da jedem shta bih pojeo odmah bi povratio...iskreno - nisam ni bio gladan...tretji dan zamolio sam unuq da otvori prozor...gledao sam u nebo smireno mogao bih se zakleti da sam bio sretjan...gledao sam planine u daljini i jedna me podseti na piramidu...taj dan nisam progovarao...morao sam da se namuchim da bih rekao neshto previshe napora jednostavno...bilo je vetj kasno popodne kad su zatvorili prozor...gledao sam oko sebe svoju decu svoje unuke sve njih zheleo sam da ustanem i da ih uteshim...da im dam do znanja da ne treba da tuguju...onda spazih bubamaru na chashi...pade mi na pamet "let let bubamaro u shiroki svet...donesi mi pismo videli se nismo..." zashto bash bubamara nosi pismo?...zashto ne skakavac?...a roda i mala deca?...shta je sa time?...zashto prichamo deci da rode donose decu da li je to neko drevno verovanje u nekakve boginje plodnosti u obliq rode...anubis mi pade na pamet...zashto crna machka preko puta?...i zashto je adamu eva dala bash jabuq?...najednom shvatim da sam uzbudjen...odakle sva ta pitanja?...malochas sam lezhao i mislio o blizhnjima evo me sada kako se pitam shto sam se plashio pauka i pio alkohol...odgovor mi sledi krv u zhilama...ja nikada nisam razmishljao o takvim stvarima...ja se nikada u zhivotu nisam nishta slichno zapitao...ja sam se borio sa dosta jakih mushkaraca ja sam voleo dosta dobrih zhena...ja sam preshao svaq planinu i nauchio sve shto se mozhe...postao sam ono shto jesam chovek od ugleda i chovek od rechi...ja sada shvatam da sam sve chinio a da se nikad nisam pitao zashto...i da su me svemu nauchili drugi...i odjednom faraoni...najednom piramide...beg od smrti to je beg od smrti...oni su zidali i zidali i zidali i sve su imali...oni su umrli i nishta vishe nisu imali...ja sam sve radio shta sada imam?...saznanje da se nikad nisam pitao zashto?...mozhda sam mrtav a ovo shto mislim je pakao???...molim te bozhe da jeste...molim te bozhe samo da ovo nije stvarno i da sam mrtav ali to ne primetjujem a da je ovo sve samo pakao bez kraja da tju zauvek lezhati i gledati ljude oko mene shvatajutji svoj jadni zhivot...okrenem se ka ljudima zheletji da urlam da vrishtim da...sve shto postizhem je pozornost doktora koji klima glavom...ja poqshavam da se batrgam da ustanem da se pomerim da neshto...neko mi miluje ruq ali briga me netju da se ovako zavrshi ovo ne sme biti kraj ja moram da se borim da popravim greshq da razumem da shvatim da...ovo je pakao ovo mora biti pakao...............
ratlook (male, 25)
...we are eternal....all this pain is an illusion....
total: 217, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 22
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis