Romance Cafe forums

All forums

.........klub 27......  

views: 19830, replies: 217
total: 217, displayed: 10, page: first page previous page ... 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 ... next page last page of 22
Post #1, page: 1
ca blues

VIP
#1: 2007-10-20 16:53
.........klub 27......
.....samo za one po mom ćefu....
...tema za odabrane.....

....mogu da pišu o čemu hoće i čemu žele bez preteranog proseravanja samo cool likovi sa RC.....

...ko su cool likovi ....određuje žiri teme....

....po funkciji ....pravo na pisanje i učešće u žiriju imaju......

....veka, lily,jutro.....devojčica, divlja, kruela....cile, purpurna, crnokosa...maski kao prva među jednakima....

...lix kao naročito cenjen član.......

....pavladoljska, drina, anđelija.....ali bez asocijacija i kaladonta molim....

....triv...kao takva sama po sebi....

....a od frajera...

....parti, kao vlast i naš čovek u njihovim redovima....

....drim i vronski...ledeni bez obzira na nik...

...vršačko spadalo.....fleš, normalno....

....sine nebojša samo kao gost i uz uredno brisanje većeg dela brljotina ako mudrijaš ima živaca za njega.....

...fly mark.... učiniće nam posebnu čast ako se oglasi ovdi....

....mike i životinja.....kao savet staraca....čorba isto, ma kako se zvao....

...ja naravno....

.....e aj sad ukenjajte dobar glas....

..ostali.....pišite pristupnice pa ako vas žiri odobri dobro i jes...ako ne ....još i bolje....

....ringlu, francusku sobaricu i ženstvenu ženu ću ja da promuvam preko veze....

....evo izmestio na drugi forum....
ca blues (male, 36)
page: 10
#91: (2007-12-24 00:00)
.........klub 27......

Познајем особе које живот није штедео... Особе које су од живота училе и научиле... Из свега изашле прекаљене, мудрије, свесније, психички јаче... Богате искуством, спремне да поделе савет и дају другоме наду у живот... Борци који свима могу да буду за пример...
Познајем и оне друге – слабиће и кукавице... Оне којима је 24 сата на дан «чаша до пола празна»... Песимисте којима је од буђења до починка неко други крив за све... Њихове муке су највеће на свету, њихова бол и незадовољство важније од свих и свега, њихови комплекси избијају из сваке изговорене речи.... Оном посебном интонацијом од које ми се преврне желудац јер знам ситуацију која није ни мало драматична нити трагична...
За обе категорије људи имам потпуно разумевање и знају да сам ту ако затреба... А некада је потребно само мало да се човеку отворе видици, да се покрене и поради на свом животу... Само малчице воље и снаге, малчице позитивних мисли и идеја... Имам изузетно много живаца за људе, гледам да изађем у сусрет, да схватим сваку муку и проблем, да саслушам, да поделим лепу енергију са њима, трудим се да их отргнем од лоших мисли... И не, не мислим да се трошим, не мислим да је узалуд... Све је вредно труда ако се може бар мало помоћи... АЛИ...

Знате ли колико је много потребно да се деси да би сте на НЕКОГА, на неку ОСОБУ, ставили ТАЧКУ??? ... да од човека одустанете??? ...данас сам сазнала где је граница... да деструктивног очајника НЕ МОЖЕ НИКО спасити од њега самог... безобзирност, непоштовање, деструкција и очај у свему што каже... у свему што уради... црно да црње не може бити... и први сам пут у животу рекла: ОВАЈ ЧОВЕК НЕ ВРЕДИ ТРУДА... НЕ ВРЕДИ НИ ГРОШ...

... без нервозе и мржње, далеко од тога... али са пуно туге и сажаљења пожелећу само да се што пре пронађе... да пронађе мир... да научи да живи са самим собом, таквим какав је... јер није ЛОШ... иако он увек и стално о себи то мисли....

23.12.2007. – недеља... на овог човека тачка је стављена. КРАЈ. нема више.

П.С. ... ти си ми први, а надам се и последњи... човек од кога дижем руке...
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
#92: (2008-01-01 04:41)
.........klub 27......
...elem u novu ...dva put bondovsku uđem razbijen ko titanik...razbijen, a da nisam toga ni svestan.....razbijen na naosetljivijem mestu.....

...znam ja da sam pogođen, oštećen....sve je to meni jasno...ali pičim...po sistemu...od toga se leba ne jede,a i nije muški priznati da te pička razbila.....

...uostalom sve to se desilo ima tome iha ha.....

..eeeeeee.....aha...

..pičim ja nova godina, božić, nova godina, al nekako nema para....

...alarmi, alarmi, alarmi.....

...kraj januara, finansije nešta kao bolje, ali....ali....bole mene qurac da radim i da se akam.....osećam...jaste to kvalitet uobičajenog standarda ali nekako nategnuto...neide....nekako ga neće duša...sve na mišiće.....

...ponese me jedne prilike alkohol....prosto za neverovati...nisam pio pre toga ne pamtim....poneseme i meni nekako lepo....

...grozno mi je ali mi je lepo.....ne pije on mene nego ja njega...i što ga više pijem ja sve trezniji....opaaaa.....

.....otvorim drugi balantajn.....nestane balantajna i ja po navici u dragstor preko puta...vidim komšiluk me nešta čudno gleda, al nije im to ni prvi ni zadnji put......

....i jedne prilike upadnem u dragstor kaže dečak koji tamo radi, gospodine nestalo balantajna...a?????......kaže: to što je bilo vi ste popili za ova dva dan...

...ne seri bre......šta si ti ovde glas razuma ili prodavač....šta ima drugo....daj taj regal.....imaju samo dva !!!!!...pa šta, pohvali se gazdi da si oba ti prodao....pa ovde sam ja gazda...onda ne seri nego davaj....

....kaže nema više nikakav viski...pa jebem ti dragstor....šta imaš od alkohola....vranac u buteljkama, prodato.....

....i probudim se ja....ne bih se probudio al sam zaspao u stolici i zapadno sunce me upeklo u oči....tj jugozapadno, obzirom da je februar....

....koji moj ja radim ovde...a????...je li bre ka bluzu....di si ti...a????....

...kad se probudim, će da ti reknem...a jel????...e dobro ondak mrš na spavanje....

...sanjam...sanjam svašta nešta....al sve neka putovanja...

...probudim se...pazi lego sam u čizmama....dobro je sad ne moram da se obuvam....gladan sam...znači treba mi kafa...

...ukoso preko puta kafe u kome pijem kafu....

..uđem...tamo tišina....za šankom gazda nešta petlja oko pojačala....

...bardan bardan....kaže:zdravo svanuo mladiću....nisam ja bre mladić ja sam uglješa....kaže:opaaaa, znaš kako se zoveš !!!!!!! novi momenti novi momenti.....

..koji je tebi qur na ranu zoru....a????...

...kaže: beš mi sve, nikada nisam znao dal se ovo doba dana zove rano ujutru ili kasno u noć....

...yebo mater svooojuu, ja pijem ti pijan....

..aa, kaže....ti si letva još uvek....skini te naočari i videćeš da je tama oko tebe, pogledaj na sat i videćeš da je 02:45, baci pogled na kalendar i znaćeš da si pre 12 dana izašao odavde načet....

....?????...........

...bole te qurac, kaže, i 13 je magijski broj....nego jel si za balantajn ili kafu.....

...nisam ni za šta idem da spavam....kaže, nije ti dobro....nego ajmo negde na burek pa na spavanje....ti kad kažeš....

....i dok smo jeli burek saopšti on meni novosti za zadnjih pola meseca....

....pita me, jel imaš ti lovu za do francuske.....koji ću moj tamo???.....onako, kaže, samo pitam....

...dalje bude bilo kad se probudim...i kad me opet ponese gušt....

...aj laku noć ili dobro jutro bagro.....
ca blues (male, 36)
#93: (2008-01-01 13:29)
.........klub 27......
....probudim se i vidim pada novi sneg....i kroz glavu mi se mota neki narodnjak...veje crni sneg, metar po metar, bla bla....liči mi da je ceca, a možda i nije.....

....meni ovaj beo , beo da belji ne može biti...i drago mi što je beo i čist i što mi se beograd u novom letu pokazuje devičanski belim.....i bih da pustim neku muziku, al nemam pojma koju....

...sve što ima po računaljki mi nešto staro i asocira me na....pojma neznam šta ali bih to da otkačim....

....elem....posli svih lupanja glavom gde? kako? zašto? kako?....ovaj čisti i lepi beograd me pozvao sebi....

...i pričali su mi kako je to teško...kako je tako nešto gotovo nemoguće u ovom trenutku....a taj trenutak njima traje uvek,.... ali ne i meni.....ubeđivali, odgovarali....

...beograd je ćutao i smešio se iz daljine...on je dostojanstveno jednom rekao dođi i ende šlus.....

...i prihvatio me ...kao otac koji prihvata povratak zabludelog sina....

...jutros negde oko dva tri sata.....pozvao me svojim svetlima u neku kafanu na centralnom trgu....na trgu republike....na trgu slobode....republika je inače sinonim za slobodu...

.....gledali smo beograd i ja beograđane na kraju novogodišnje noći....mladost beograda....

...pre samo nekoliko godina i ja sam bio deo te mladosti beograda....

....nazdravili smo jedan drugom.....

....nisam više deo te mladosti beograda...sada sam olupina koju je beograd reparirao i uveo u neku drugu brazdu....

...i kada sam pomislio....ma koga jebe oćem da se napijem....beograd mi je namignuo i poslao konobara koji kaže: zatvaramo, ne točimo više piće....

....i sad kad sam vam ovo ispričao možem da pustim muziku....i sg će vi napišem refren a možda i ceo text pesme koju ću upravo da pustim....

.....put do slave i bogatstva, put do trona, oduvek je bio isti , od iskona

put do pakla i ponora, put do sloma, oduvek je bio isti, od iskona

niko ne zna šta ga čeka, dan šta nosi, svako juče ostavlja nam trag u kosi

doba prošlo i buduće, priča ista, sve što sija i ne mora da zablista

odiseja, odiseja, staza trnja ili staza orhideja
odiseja, odiseja, život to je samo nova odiseja...

.........
ca blues (male, 36)
Flashback
#94: (2008-01-06 23:15)
.........klub 27......
I stigne mene to ponekad....Ako ne 31-og decembra onda obavezno 6-og tekuceg...Onda me malo pocepa i 30-og aprila.....I tako sve od `992...
Ko me terao da izvlacim fajlove sa starih hardova...Jeb`o me pas....
Ima ovoga jos.....

Conversation with ********@hotmail.com

(10:34:40 PM) ...: pa gde si?
(10:34:50 PM) *: evo me
(10:34:52 PM) *: ej
(10:34:59 PM) *: sta ima kod tebe
(10:35:05 PM) ...: evo malo
(10:35:09 PM) *: ovaj kako se ti ****deklarises
(10:35:15 PM) ...: a?
(10:35:16 PM) *: posto je bila prica o cetnicima
(10:35:20 PM) *: i pocetnicima
(10:35:23 PM) *: a ti si bio
(10:35:29 PM) *: sto od ovo dvoje
(10:35:34 PM) ...: hehe
(10:35:48 PM) ...: pocetnik
(10:36:03 PM) *: de mi reci
(10:36:08 PM) *: kakv je bio osjecaj u *******
(10:36:23 PM) *: kao srpski dobrovoljac
(10:36:40 PM) ...: nisam ja bio dobrovoljac
(10:36:51 PM) *: kako nisi vidi sta ti psie u vojnoj
(10:36:54 PM) ...: bio sam redovan vojnik
............................................................................
(10:42:54 PM) *: ja nisam imo cigara
(10:42:58 PM) *: pa sam pusio vas vek
(10:43:03 PM) *: ali cijena je bila
(10:43:05 PM) *: skupa
(10:43:07 PM) *: hehehe
(10:43:22 PM) ...: ja po par dana ni to nisam imao
(10:43:57 PM) *: kako sam ja pusio vek a druiine sam imo mal u raciji ali vasi u rovovima po dzepovima kad se mrtvaci izpreturaju nadze se svega
(10:44:02 PM) *: u jednog rusa
(10:44:12 PM) *: sam nasao i molitvu za srpskog vojnika
(10:44:15 PM) *: koja ovako glasi
(10:44:26 PM) *: sine boziji ti si polozio dusu svoju da nas spases
(10:44:42 PM) ...: nisam je cuo
(10:44:49 PM) ...: sad je cujem od tebe
(10:44:52 PM) *: pa ispsiana
(10:44:56 PM) *: je bila na kartoncicu
(10:45:07 PM) *: i malo krvava i muzgava
(10:45:21 PM) ...: jasno
(10:45:48 PM) *: i jedan je imao dvjesto maraka i steku cigara
(10:45:53 PM) *: bas me pocastio
(10:46:13 PM) ...: gde je to bilo?
(10:46:39 PM) *: na *******kad su dobro gore smrdili a mene i par momaka zaduzlo da kopamo
(10:46:47 PM) *: pa da ponovo izkopamo do razmjene
(10:47:04 PM) *: inace tada sam samo kopo ukopavo i
(10:47:09 PM) *: vodio brigu o tom
(10:47:14 PM) *: da se ljudi ne zaraze
(10:47:20 PM) *: imo sam jos par idiota
(10:47:23 PM) *: bolje reci
(10:47:31 PM) *: napola sposobni ljuidi koji su uklanjali
(10:47:40 PM) *: sve sto bi sitrilo zarazu
(10:47:49 PM) ...: jasno
(10:48:01 PM) *: jedene prilike sam zakopo covjeka u dzubreluk
(10:48:10 PM) *: puno smrdio da bi ga bilo dze nosili
(10:48:15 PM) *: a dzubreluk bio mekan
(10:48:17 PM) *: ha ja
(10:48:21 PM) *: kasnije na eksumaciji
(10:48:30 PM) *: je bilo smjeha mada zalosno je to
(10:48:43 PM) ...: jeste
(10:48:53 PM) *: i to je mati rodila
(10:48:56 PM) *: neka nedze
(10:49:09 PM) *: zasto mu je trebalo da dodze iz recemo beograda
(10:49:15 PM) *: da ga ja kopam na dzubreluku
................................................
(10:50:44 PM) *: bolje vam je da ste koke ganjali po srbiji
(10:50:48 PM) *: bilo je pametnije
(10:51:25 PM) *: odatle je to da ja ko mrzim srbe
(10:51:31 PM) *: a ne mrzim ni sekunde
(10:51:52 PM) ...: uopste?
(10:52:02 PM) *: ne cak sta vie meni je zao
(10:52:11 PM) *: mladosti i sa jedne i sa druge i sa trece strane
(10:52:20 PM) *: sta je sa tobom
(10:52:36 PM) ...: cimnuo si me
(10:52:41 PM) ...: ovim recima
(10:52:51 PM) ...: ko da je meni drago
(10:53:15 PM) ...: i sam znas da na svakoj strani ima ekstremista
..............................
(10:54:05 PM) ...: ja sam samo izgubio deo zivota u tom ratu
(10:54:11 PM) ...: najbolje godine
(10:54:15 PM) ...: jbg
(10:54:18 PM) ...: a zasta
(10:54:23 PM) ...: za ***************
(10:54:27 PM) *: i popusio ko i ostali
(10:54:31 PM) ...: bas
(10:54:34 PM) ...: vala
(10:54:36 PM) *: ajde kad mi dodes u posjetu oticemo do ******** ok
(10:54:48 PM) ...: razmisljao sam
(10:54:50 PM) ...: o tome
(10:54:55 PM) *: samnom skupa
(10:55:03 PM) ...: mislim da ne bih mogo da idem tamo
(10:55:04 PM) *: da prosetamo
(10:55:14 PM) *: suoci se sam sa sobom
(10:55:21 PM) ...: ne mogu
(10:55:23 PM) *: ja sam odma iza rata
(10:55:27 PM) *: otisao u **********
(10:55:32 PM) *: i znas sta
(10:55:37 PM) ...: sta?
(10:55:48 PM) *: isto je ko i u federaciji ljudi normalno zive rade
(10:55:52 PM) *: i nose posljedice rata
(10:56:01 PM) ...: jbg
(10:56:10 PM) ...: ali to nije bio moj rat
......................
(10:58:23 PM) *: i jeli jebeno
(10:58:37 PM) ...: sta zelis da cujes?
(10:58:40 PM) ...: jeste
..............................
(11:02:04 PM) *: oprvo je prije povrtka trebalo namiriti zrtve
(11:02:09 PM) *: odnosno materijalno snijet
(11:02:15 PM) *: trokove skolovanja djece
(11:02:20 PM) *: platiti psihijatre
(11:02:32 PM) *: i ostalo kako bi ti ljudi nastavili normalan zivot a potom povratak
(11:02:42 PM) *: a tek onda pomirenje
(11:02:55 PM) *: i nastavak nomralonog zivota i put ka europi
(11:03:00 PM) *: i znas sta mi se desilo
(11:03:06 PM) *: izgubio sam certifikat
(11:03:09 PM) *: osto bez posla
(11:03:14 PM) *: znas li ko je kriv
.............................................................
(11:07:33 PM) *: i zivim svoj zivot
(11:07:41 PM) *: i svatio sam jednu stvar
(11:07:44 PM) *: ne vjeruj nikome
(11:07:55 PM) *: cuvaj se oni sto se plaho priginju
(11:08:07 PM) *: od takvi se navise najebe i u poslu i u zivotu
(11:08:13 PM) *: a gonim tarikat
(11:08:17 PM) *: vjernik sami sve u dure
................................................
(11:08:58 PM) *: i tako to
(11:09:00 PM) *: pa se pisemo
(11:09:04 PM) ...: ok
(11:09:05 PM) *: sve najbolje jarane
(11:09:12 PM) ...: i tebi
..........................................

Updated 1 time(s), Last update (Flashback) 2008-01-06 23:20

Flashback is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#95: (2008-01-07 01:06)
.........klub 27......
ma neb' mu ja brate... a-a ... nikako, a ni pod razno... preturao, kaže... e preturala mu maika... jaran, jel'?... neka, valja se...

...
negde 90te, u Dalmaciji, u Kotarima, sedim s'likom... kaže, ne mrzi on nikoga... al' nekako mu mi krivi... što se razveo... pitam:"ko to mi?"... mislim, on kaže "vi", a pošto meni govori, to znači "mi"... dakle, pitam:"ko to mi??"... kaže, vi, Srbi... ... Chek' brate, kako to, 'el ti žena Srpkinja?... ni' ....... ... kontam ja, a da te ni' zbog Srbina napustila?... opet kaže: ni' ... zbog nekog Slovenca ali to mu nije bitno........... ... kontam dalje, a što?... kaže, zbog para... on ubog, a Janez puniša... šoldi, kuće, kola, lokali... avijonikamijoni... reko', brate, das'ti meni živ i zdrav, pa ti si srećan čo'ek što se rastosilja tak'e avetinje... ko'i će ti... nego, rec' ti meni, kak'e to veze ima s'nama, Serbima??
... e sad' tu moram da uskočim sa parafraziranjem, citat bi potraj'o, a i pitanje je da li bih ga se posle ovoliko godina uopšte i setio, no svodilo se na ovo:
"e pa da nema vas Srba ekonomska situacija u Hrvatskoj bi bila bolja pa bi' ja im'o više para pa me žena ne bi napustila"
... sa sve interpunkcijom - tačka... !!!

... i ostao sam tako do danas, zblanut, a da ga nisam razumeo
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
#96: (2008-01-08 10:51)
.........klub 27......
Koliko je malo potrebno da covek shvati koliko je ogranicen ...
Zadruzni dom u zaseoku podno Petrove Gore, davne neke godine ...
Sedi cica od stotinu ljeta na gajbi pive i pod nogama cangrlja 3 pakle crne Opatije ...
Nauljeni kaldrmas, beogradski klinac sto voli mudrovati, rece starini :"Ne valja ti to, cica, pivo i cigare, misli malo na zdravlje ..."
Mala dramska pauza kroz duvanski dim i pogled za kojim Zupermen sece vene ...
"Sinko moj ... Kada ne budem im'o zuba da pivu otvorim i usta da ovu krdzu zazvalim, mislicu na zdravlje ...
A tebi bog dao srece da do mojijeh godina dobacis, pa da i ti tako na zdravlje mislis ..."
Naravno da je stigla nova tura piva i jos tri pakle cigara ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
#97: (2008-01-09 15:35)
.........klub 27......
moje kumche za desetak dana puni 5 godina....
mnogo se volimo....a on svima pricha da sam ja maJstor shanolinoleuma .... i da uvek mozzemo da hodamo po vodi.....
no.....pitam ga pre neki dan.....Zdravko,shta hocesh za rodjendan!?....pa,jel mozzeeeee......transformes!!??....naravno da mozze!
raspitam se ja kod kume shta je to....i shta se u shta transformishe....
posle par minuta mu kazzem....a ako nema....ili ne mogu da nadjem....shta cemo onda!?...daj mi neku rezevnu zzelju....
sedi...cuti....gleda u mene...i posle par minuta mi kazze....
znam!....onda hocu rezervnog transformersa...!!!

pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
Flashback
#98: (2008-01-18 06:49)
.........klub 27......
-''Nego, shto si dosla, reci mi..."

-"Onako, da te nerviram..."

........................

Mislim da se mechki na rupu ne dolazi zbog nerviranja iste, zar ne?

Sta vise boli, krv ili suze?

Ipak suze...Rane su zarasle za nekoliko dana...

Kakav flesbek... A? Neka, neka...Svakog dana, u svakom pogledu sve vise napredujemo...Svakog dana, u svakom pogledu, sve vise napredujemo...Svakog dana........

............................

MUNZE KONZA...VAISTINU KONZA...

Hristo Stoichkov...Vaistinu Stoichkov...
Flashback is no longer member of Romance Cafe
#99: (2008-01-21 13:06)
.........klub 27......
Družimo se već dobrih desetak godina. Onako neobavezno, komšijski. Doselio se u našu ulicu davno, kada se oženio. U mladosti se nešto kratko bavio manekenstvom. Zadnjih par meseci zbog bolesti jedva izvukao glavu. Sada se lepo oporavlja. Ni traga od onog dobrog izgleda. Debeljuškast, bolešljiv, moj krezavi komšija uvek spreman za šalu, dobro raspoloženje.
Znao je tokom naših susreta da nam provuče kroz uši kako je nešto kratko bio u zatvoru (nešto kao oko čekova bez pokrića).
Ja se sinoć vraćala kući. Imala neku obavezu da svratim. On sam kod kuće. Žena na izborima angažovana.
Ne skidam jaknu, neću kafu, neću sok, hoću nešto slatko ali nema ništa.
Počne priču o majci, očuhu, nekretninama, ugovoru o izdržavanju, pola slušam, listam neke šarene časopise i govorim ono moje da,da,da...
Čedu sam tukao, onako pijan, kada sam se vratio iz Zabele, ne, ne iz Mitrovice
Je l' me zezaš, pitam jadna li sam
Ne stvrno sam odležao 6,5 godina
Maa daaaaaaj ...
Falsifikati, čekovi bez pokrića...
Krenuše priče iz zatvora...
Imao sam tamo dečka

Mislim, znam ja za to, ali kada vam ovako neko priznaje ničim izazvan... Razmišljam možda će da umre skoro, zašto mi ovo priča, ne može da ode dok se ne ispovedi...
Bilo mu je jako teško kada su ih razdvojili (jer su ih zatekli na kupanju ) E kad se sinoć ne šlogirah....
Trudim se da sakrijem iznenadjenje. Da mi sa lica ne čita ništa. Nešto se kao smejem. Zamišljam ga. Ih. Ne ide mi nikako. Ispod stola nokat malo jače zarivam u kožu da sakrijem uznemirenost.
Mislio sam da znaš sve ovo.
Kako bih znala. Prvi put čujem.
Pa zbog veza u policiji.
Meni takve stvari ne pričaju. I da znaju ne bi mi rekli. Samo mi rekoše kada si tražio onu pomoć, da imaš deblji dosije...
A ja ti i pričam jer odavno sumnjam da ti sve ovo znaš
Al si se malo.....
Nadam se da nećeš promeniti mišljenje o meni, posle ovoga.
Neću, jedva izgovorih.
Moram da idem...
Sve je po starom...
Ne brini, nikome neću pričati...

Samo mi se malo

Updated 2 time(s), Last update (Bona fides) 2008-01-21 13:13

Bona fides (female, 77)
Neka ti je i kiseo odgovor, ja šećer nosim u džepu mojih misli
#100: (2008-02-01 16:09)
.........klub 27......
Pricam razne price i borim se sa umom zakrzljalim ...
Lutam i pevam ...
Volim i smeskam se ...
Zivot vise ne analiziram spektralno niti dozvoljavam Zavodu za statistiku da o meni racuna vodi ...
Ne dam ...
Bacio sam rukavicu (kasiku jos drzim...) svim problemima koje smrtnog coveka u puding pretvaraju ...
Tartufe ne jedem iz principa ...
Nisam bio na Kolarcu, ne pamtim ...
Sanjam na rate ...
Gledam u svoje ruke i cekam staracke pege ...
Jos ih nema ...
Idemo dalje ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
total: 217, displayed: 10, page: first page previous page ... 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 ... next page last page of 22
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info
Osvojite sedmicu na na loto-u
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis