...na poslu sam...pusim sa kolegama i pricamo o raznim glupostima...kad ce koleginica Slavica...je li...si cuo da se Dojnina cerka prijavila za Survivor?...jesm,pa?...pa zvali je na kasting...super,rekoh...e da je moja cerka,kaze...ne bi to tako...pitam...a sto?...kako je nije sramota...ima muza,dete,a ide tamo...ne razumem rekoh(pravim se dileja)...

...kako ne razumes?...tamo se SVASTA radi...sta se radi,pitam...pa svasta kaze i pogledom pokusava da mi objasni...
...Slavice...ako mislis na to da se tamo karaju kao mrsave svinje...gresis...smisao toga je skroz drugaciji...
...ne znam,kaze ona...ja nisam za to...kao sto ne volim da ide moj muz bez mene nigde,tako ni ja ne idem bez njega nigde...
...kazem joj...ona ako hoce da se pojebe,ne mora da ide tamo...uradice to bilo gde i bilo kada...koleginica me gleda...ja nastavljam...a ti kad ides u Svedsku po 2 meseca,a muz ti ovde?.........eeeeeeee,to je drugo...ja idem kod cerke,cuvam unuke,kaze...a ko mu garantuje da tamo nece neki Sveda da te kresne,pitam...ona me gleda kao tele...ne,ja ipak nisam,za to,mozda sam staromodna,ali ne odobravam...ja rekoh,ljudi se tamo bore da pobede da zarade pare...pita ona koliko?...ja kazem...ne znam tacno,u ovom stranom serijalu je bilo milion dolara...i tog momenta...

...oci joj se otvorise kao kod sove...e to je onda druga stvar...