Romance Cafe forums

All forums

.........klub 27......  

views: 17857, replies: 202
total: 202, displayed: 10, page: first page previous page ... 8 9 10 11 12 13 14 15  16  17 ... next page last page of 21
Post #1, page: 1
ca blues

VIP
#1: 2007-10-20 16:53
.........klub 27......
.....samo za one po mom ćefu....
...tema za odabrane.....

....mogu da pišu o čemu hoće i čemu žele bez preteranog proseravanja samo cool likovi sa RC.....

...ko su cool likovi ....određuje žiri teme....

....po funkciji ....pravo na pisanje i učešće u žiriju imaju......

....veka, lily,jutro.....devojčica, divlja, kruela....cile, purpurna, crnokosa...maski kao prva među jednakima....

...lix kao naročito cenjen član.......

....pavladoljska, drina, anđelija.....ali bez asocijacija i kaladonta molim....

....triv...kao takva sama po sebi....

....a od frajera...

....parti, kao vlast i naš čovek u njihovim redovima....

....drim i vronski...ledeni bez obzira na nik...

...vršačko spadalo.....fleš, normalno....

....sine nebojša samo kao gost i uz uredno brisanje većeg dela brljotina ako mudrijaš ima živaca za njega.....

...fly mark.... učiniće nam posebnu čast ako se oglasi ovdi....

....mike i životinja.....kao savet staraca....čorba isto, ma kako se zvao....

...ja naravno....

.....e aj sad ukenjajte dobar glas....

..ostali.....pišite pristupnice pa ako vas žiri odobri dobro i jes...ako ne ....još i bolje....

....ringlu, francusku sobaricu i ženstvenu ženu ću ja da promuvam preko veze....

....evo izmestio na drugi forum....
ca blues (male, 35)
page: 16
#151: (2008-06-30 01:51)
.........klub 27......
Prica o iskustvu.

Kazu mi da imam iskustvo.
Imam ga.

Brz zivot. Brzi ljudi. Brzi prolazi, brza moda, brzo prolazna vrednost.
Imala sam srece (ili pak nesrece? je l' ) da provedem vreme sa raznoraznim ljudima.
Sa ovakvim i onakvim u ovim ili onim okolnostima, sa profi i amaterima, sa gubitnicima i pobednicima, sa top i flop. Nisam ja nikada bila stvarno deo njih – ni gore, ni dole- uvek sam „strcala“, ma koliko da sam se trudila da budem sastavni deo...necega. Odavao me uvek skeptican pogled, pogled u srZ, potraga za jezgrom, za apsolutnim smislom. Potraga za onim cega nema – ni na dnu, ni na vrhu – apsolutno.

Gledam temu “vasa iskustva ovde”.
Svasta se ispisalo. Kao sto zivot pise – euforicno pozitivno i apaticno negativno.
Istina, ah ta istina…je negde u razmacima, u neizrecenom, u naslucenom, promasenom, ambivalentnom, dobijenom u gubitku i izgubljenom u dobitku….
Kazu ljudi da tek kada nekome pogledas u oci znas na cemu si.
Kazu ljudi da striktno dele realu i virtualu.
Ehhhh…koja varka, koja varka dragi ljudi!
Znas …malo morgen!
Jedno je ubedjenost u to da verujes realnom dojmu vizuelne varke.
Drugo je to da neko ume, a neko ume malo manje...realnu varku, govor tela, mimikriju misli, okrsaj manifestacije duha u telu i kontrole duha nad telom....

Ljudi lucidnog duha i nadprosecne emotivne & kognitive inteligencije su neuhvatljivi ljudi o kojima nikada ne znate koliko razlicitih faseta zivota zive i iz kojih poriva. I ljudi zasluzno definisani kao kontroversa…

I ja gresim.
Cak i nakon svega gresim.
Izdaje me uvek duh…duh u limitiranom telu.

Updated 1 time(s), Last update (triViALna) 2008-06-30 01:54

triViALna (female, 31)
#152: (2008-07-01 16:10)
.........klub 27......
Svake godine 1.07. u 5:20 AM udjem u njenu sobu i poljubim tek-tek orosheno chelo mog prvorodjenog cheda.

Jutros isto, 19. put.
Kazze : ``nisam osetila da si me jubio`` (smeh)

``Nije ni mogla.`` Jubio sam nezzno, bash kao i za prvi, za drugi ....... rodjos.

Gledao sam kako iz godine u godinu popunjava krevet u kom spava.
Kako se stopala sve vishe pojavljuju ispod pokrivacha.
Kako joj kosa pokriva sve vetji prostor na jastuku.
Sve se promenilo , sve, sem izraza lica dok `` `muri``... Ostao je isti, detinje blag, sa putjavim usnama , mesnatim ushima, i malim nosem - koji mozze da se potpuno prevrne u stranu ...

Pre nekih 45 minuta istrchala je k`o bez dushe iz kupatila i pitala me : ``Rechenica ide ovako .... da li sam je dobro uradila?``
Nisi - odgovorih ... ``nemoj da se nervirash sada (ochi su joj blago zasuzile) , shta si uradila uradila si , videtjemo rezultate upisa``.

Tog momenta je zazvonio njen telefon , okrenula se ka meni i rekla:

- brzo na sajt filoloshkog

i mene je uhvatila panika odjedared

tjutali smo trazzetji od 80 upisanih ( 207 konkurisalo) na katedri za anglistiku, njeno ime ... paralelno miwica je trazzila takodje

Uvek sam mrzeo te liste . Najpre je preletish pogledom i uchini ti se, i na prvu i na drugu loptu, da te nema, onda neshto lagano u tebi pochinje da mre...

Evo nas/je No 47 (iskreno smo se nadali uspehu izmedju 30. i 40. mesta ali i ovo je fantastichno) .

Ozarila se u momentu.

Ja sam razmishljao o onom ; ``ovo je poslednji put, ovde i ovako.... ``
Dream Raider (male, 46)
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
#153: (2008-07-03 13:29)
.........klub 27......
Dream Raider: Danas 16:45

Kulturni centar , hepening maturanata Gimnazije.

Deca, do juche , do danas... sada ``veliki``, sigurni i odvazzni da zakorache u sledetju etapi.

Sharenilo osmeha spojilo se sa sharenilom boja toaleta i vechernjih haljina. Momci uvode devojke. Potok najlepsheg shto ova drzzava ima. Prosek ocena generacije 4,22. Budutjnost mnogima je sasvim izvesna.

Gledam moje chedo. Kao da juche behu dani kada je jedini nachin da zaspi bio da spava kao zzepche preko mene. Zvala je to ``eko tebe`` .. ``pr`` smo nauchili malo kasnije....

Poznajem sve njene drugove , sve drugarice ... znam vetjinu josh od vrtitja. Prilazi Jovana, jedna od omiljenih drugarica, i ljubi me...

- Vi ste moj omiljeni sagovornik na telefonu, svaki put me do suza nasmejete...

Nije to nishta, uskache moje chedo, jednom me zvao Darko , ma znash ga ... bio u nekom gadnom bedaku, smorio me za 30 sekundi i ja mu kazzem - evo ti moj tjale pa prichaj sa njim .. prichali sat i neshto ... Sutradan me Dare sreo u shkoli i rekao : ``netju tebe ni da zovem vishe, samo sa tjaletom tju da pricham... moj ne pricha tako sa mnom``...

Gledam ih , chavke, kao da im durasel ugradjen i samo melju , melju .. a lepi , svi lepi ... moja deca....

Na tren smo ostali sami :

- imash li tremu?

pokazala mi je dlanove , potpuno vlazzni su bili...

- nemoj milice, znash da si vezzbala tu pesmu onoliko, i Amy (vokal grupe Evanescence..a chiju pesmu je moje chedo trebalo da peva pred 1500 ljudi) bi ti rekla da je ok... Udahni, ispusti vazduh do pola i kreni ...

- Bitjesh tu negde?

- Da, bitju tu , snimatju... bitju sasvim blizu , skoro kao i u onom ``eko tebe``...

Nasmejala se i krenula ...

Znao sam da odlazi, odlazi drugachije. Odlazi smirenim korakom . Korakom koji je vodi negde , negde dalje od vidokruga moga, negde gde netju motji da je dodirnem i chujem svakoga dana...

Ostao sam josh cigar duvana tako sam. Nedostajao mi je neko, tu ... tu jako....

Ushao sam u salu , gomila sveta tiskala se . Babe , strine , tetke ... bratja , sestre , roditelji , zvanice ... Osetjao se onaj tezzak miris izmeshanog znoja i parfema... Da sam imao maskaru , otopila bi se...

Kretje program ... ja chekam drugu tachku, moje chedo...

I evo je, sva u crnom - kako jednom reche; ``nikada nije dovoljno nositi crno`` , penje se na binu sa Vladom gitaristom , drugarom iz IV2 i Lidijom , koja tje je pratiti na klaviru , Lidija IV 1...

Uzima mikrofon i cheka prvi takt. U glavi mi je tuklo kao u kovachnici, ruke su pochele da mi podrhtavaju .. Jbte, sjebatju snimak , skoncentrishi se ... Tishina, skoro komorna atmosfera.. Svi su navikli na Jasnino pevanje, na svakoj zzurci, svakoj priredbi , svakom takmichenju... Ali ovo nije svako, ovo je neshto drugo, ovo je poslednji put, poslednji put ovde.

Glas, kakav to dete ima glas.. bruka...

Ochi su mi dobrano bile mutne al` sam se trudio da ruku drzzim chvrsto, dovoljno chvrsto da kamera zabelezzi - poslednji put. Peva andjeoski, para tishinu sjajan vibrato... teshka pesma u majchinu... Hotje li izdrzzati?... Odmaknem malo pogled od displeja i vidim gleda ravno u mene... nasmejao sam se , bar mislim da jesam i pocho da cupkam u ritmu .. nasmejala se i ona i onda se ``otkachila`` ... toliko je nama potrebno podrshke, jedan jedini osmeh....

Aplauz je trajao.....

Strchala je sa bine i prishla ....

- kako je bilo? upitala je, a zenice kao u Mileta cigana kad vidi `iljadarku u komadu....

- bilo je .....

nishta dalje od toga nisam uspeo da kazzem ... nije ni bilo potrebno ...

bilo je , poslednji put .... ovde i ovako...

i dalje mi je nedostajalo tu , ono tu ....

Obetjao sam video klip za ovaj post i konachno je stigao

Napomena : monitorski zvuchnici, koji inache sluzze da bi vokal i ostali sebe chuli , nisu postojali .... pevanje na ``gluvo`` , chujesh samo odjek sebe sa sekundom zakashnjenja... no, ipak .. bilo je

Dream Raider (male, 46)
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
#154: (2008-07-03 14:19)
.........klub 27......
I Breathe With You.....

bravo
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
#155: (2008-07-03 14:29)
.........klub 27......

znas, ....dr
zbog ovakvih stvari koje nam daju egzistencijalni smisao hodanja po nasoj planeti.......vredi cekati da ptitji a potom ptichice ........osvoje nebo jednog dana...... a mi u senci
da sedimo,
tupimo o
beznacajnim
stvarima
i naravno
mike-leo (male, 50)
i like the way you tell a story
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
#156: (2008-07-03 14:34)
.........klub 27......
Baš nešto slično htedoh napisati mike-leo,ali si me preduhitrio,pa k'o da sam i napisao... Shvatiće Dream.mada i zna sasvim sigurno moj pogled oko tića i onoga šta nas čeka... Izvini što te potpisujem,a ne odnosimo se najbolje...

NeronChe (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
#157: (2008-07-03 14:37)
.........klub 27......
Preslušala sam je pre pola sata i sve bih da nađem prave reči, ali nema šanse.
A slušajući tvoje dete kako carski peva i izgleda, setila sam se Lanine dece koju (ne)znam koliko i vas, ali mi je sasvim dovoljno da shvatim da nema zime dok je nama njih i njima vas.

Drina (female, 73)
#158: (2008-07-03 17:05)
.........klub 27......
Ljudi, hvala vam zaista na predivnim postovima.

Hvala i u ime klinaca.

P.S.

Jovan se vetj raduje zbog susreta sa Gandalfom i ostalima ...
Dream Raider (male, 46)
#159: (2008-07-04 09:55)
.........klub 27......
Mala nema pojma ...
Bolja je Amy Lee, definitvno ...
Da mi je znati odakle joj taj savrsen izgovor ingleskoga, hm ...
Mocan glas, bez treme i oscilacija, savrsen scenski nastup, profi in deed ...
Ipak, Amy je bolja ...
Valjda ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
#160: (2008-07-04 14:42)
.........klub 27......

Cale.. ti si svoje obavio...moji komplimenti oboma....
vladistotel (male, 37)
Nisam nista posebno.. dosadan sam uzasno...bas dosadan... ja sam jedinica za dosadu !!! :/
total: 202, displayed: 10, page: first page previous page ... 8 9 10 11 12 13 14 15  16  17 ... next page last page of 21
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis