Romance Cafe forums

All forums

.........klub 27......  

views: 17779, replies: 202
total: 202, displayed: 10, page: first page previous page ... 9 10 11 12 13 14 15 16  17  18 ... next page last page of 21
Post #1, page: 1
ca blues

VIP
#1: 2007-10-20 16:53
.........klub 27......
.....samo za one po mom ćefu....
...tema za odabrane.....

....mogu da pišu o čemu hoće i čemu žele bez preteranog proseravanja samo cool likovi sa RC.....

...ko su cool likovi ....određuje žiri teme....

....po funkciji ....pravo na pisanje i učešće u žiriju imaju......

....veka, lily,jutro.....devojčica, divlja, kruela....cile, purpurna, crnokosa...maski kao prva među jednakima....

...lix kao naročito cenjen član.......

....pavladoljska, drina, anđelija.....ali bez asocijacija i kaladonta molim....

....triv...kao takva sama po sebi....

....a od frajera...

....parti, kao vlast i naš čovek u njihovim redovima....

....drim i vronski...ledeni bez obzira na nik...

...vršačko spadalo.....fleš, normalno....

....sine nebojša samo kao gost i uz uredno brisanje većeg dela brljotina ako mudrijaš ima živaca za njega.....

...fly mark.... učiniće nam posebnu čast ako se oglasi ovdi....

....mike i životinja.....kao savet staraca....čorba isto, ma kako se zvao....

...ja naravno....

.....e aj sad ukenjajte dobar glas....

..ostali.....pišite pristupnice pa ako vas žiri odobri dobro i jes...ako ne ....još i bolje....

....ringlu, francusku sobaricu i ženstvenu ženu ću ja da promuvam preko veze....

....evo izmestio na drugi forum....
ca blues (male, 35)
page: 17
#161: (2008-07-05 02:38)
.........klub 27......
toliko puta opevana , opisivana, dodirnuta od puno ruku kao lucka kurva ,stoji na stolu kao iz prkosa ......tamne puti, maslinavo zelene boje ili nekog slicnog depresivnog kolora, divnog zaobljenog zenskog vrata, skoro u pokretu , pozivajuci lascivno na bludne radnje......nudeci svoje punasno telo sa zaobljenim bokovima skoro svakom strancu.......ne mareci ako na svetu postoji ista slicno, jer superiorno svesna , zna da je jedina i neponovljiva.......znajuci sve moguce tajne, od suzom navlazenih maramica za nekom oktobarskom klasom, cemernih noci u nekom podrumskom polusvetu, sirokog osmeha za prvenca, ili razdiruceg bola za nekim izgubljenim.......dajuci i uzimajuci istovremeno ona postepeno postaje simbol divljenja, raison d' etre i iskorak u nestvarno kada nam je to potrebno......a potrebno nam je, kako kome po zasluzi, i ona je uvek tu da razvedri ili rastuzi.....gledajuci je u blagoj predigri pogledom, ne dodirujuci je ni nenaslucujemo sta donosi sem zakljucka da mora biti nesto novo i uzbudljivo....tek kad prospe svoju medeno crvenu utrobu [cudno, u tom momentu se uvek setim stihova " this one goes to one I love "-REM]pocnemo da vodimo pravu ljubav, ona izaziva nemirom u casi, novim mirisima koje nije lako dokuciti, dodirujuci blago otupljene delove nase svesti, igrajuci se sa osecanjima koje smo uredno sklonili da ne smetaju previse......ja se isprva borim, ne dam joj da prevlada, da uzburka osecanja i da uzdrma uspavanu svest, pijem je da joj oduzmem snagu mada znam da je jaca i da ce prevladati......i u toj nemoci kao poslednji kockarski adut iz rukava pomisljam da ce je bas pogoditi ako je ne popijem......ha, pa to i ceka da se predam bez borbe ,razmisljam......i u svemu tome me obavije izmaglica, odlutaju misli i telo postaje vantelesno u blazenom klimaksu predajuci se potpuno......vise nista nema neko krucijalno znacenje, pobedila je i moras da joj se divis......do sledece prilike.

bas mi se dopada non-vip status i to sto nisam alkoholik.cao 20-sedmashi....

mike-leo (male, 50)
i like the way you tell a story
#162: (2008-07-05 09:06)
.........klub 27......

...ko se u ovo ne bi zaljubisHka...
triViALna (female, 31)
Gandalf

VIP
#163: (2008-07-08 23:45)
.........klub 27......
...sedim u kolima...cekam da konacno keva izadje sa posla...zuri mi se,jerbo moram da menjam auspuh...a ljudi vec izlaze...nestrpljiv sam k'o da cu se upisati a wc nigde...vidim...izlazi plavusa...onako...na prvi pogled...lepo izgleda...razmisljam...koliko bre novih ljudi ima u firmi,pola ne znam...priblizava se autu...e sada cu bolje da je oshacujem...medjutim...poznat mi je taj hod...jbt,gde sam je video...kada je stigla do auta...pogleda me i u prolazu reche...cao...najezih se...jbt...steglo mi se grlo pa nikako da odpozdravim...krajnjom snagom prevalih cao...nasmeja se i prodje...vidim u retrovizoru kako se udaljava...zar je moguce da je nisam prepoznao?...odjedanput osecam...seche me u stomaku...e do qrca...besan sam na sebe jer imam taj osecaj...i krece film...vrte se scene u glavi...kao oni crno beli filmovi iz doba Chaplina...ubrzano,samo se kaleme scene...osecam osmeh na licu...neverovatno,sve ruzno sam zaboravio...u trenutku...cuju se vrata i reci...cao sine...sto si se tako zamislio?...mislim se...e kevo...samo da znas...
Gandalf (male, 38)
...divan dan za umiranje...
unusual

VIP
#164: (2008-07-08 23:54)
.........klub 27......
Secanja su ponekada tako lepa
unusual (female, 34)
........................................
#165: (2008-07-15 00:07)
.........klub 27......
ne kazem da ne godi , ali to sarenilo zna da zamori.....polish delicatessen......sto ce reci, strugani kiseli kupus u tegli sa sargarepom, botzek, kuvana pa dimljena carska slanina, sarani koji plivaju u plasticnom buretu jednom godisnje, tu oko bozica, vanilice i stanglice posute prah secerom kao iz bakine kuhinje.. ....advokatska kacelarija white ryland.....svako trazi neku pomoc i svako ima neki problem.....debele etiopljanke sa buljukom dece koji se zavlace recepcionarki ispod stola, nekoliko mracnih faca verovatno sa makovih polja afganistana, elegantna dama kojoj prolazi rok trajanja ali itekako drzi do sebe distancirajuci se od gomile, dva plavusana [verovatno neka letonija/latvija] koji se tesko sporazumevaju i sa prevodiocem, recepcionerka gubi kontrolu nad gomilom ali se ne uzbudjuje, samo mnogo glasnije odgovara na telefon.....perfektan haos.....sheperd's bush market radi svaki dan.....prolaz izmedju dva nadvoznjaka metro linije je ispunjen do poslednjeg kvadrata......orijentalna radnja sa zacinima je uvek puna, na tezgama se razmenjuju izguzvane "petice" da se otkljucaju telefoni, mango ide na komad ne na kilu, okra, sweet potato na kilu, koferi se prodaju svugde okolo, ima kofera otprilike da emigrira jedna manja drzava, guzva oko tezge sa etno muzikom, prevrcem po cd, nikad cuo, ali zato odjekuje sa jednog kraja do drugog edy grant i bob marley, nikako ne mogu da odgonetnem profitabilnost radnje koja blista sjajem i cistotjom ali nikad ne videh ni jednu musteriju, prodaju odecu i obucu iz zlatnog doba rb-a, sjajne kosulje, cipele od krokodilske ili slicne reptilske koze,siroke pantalone sa obaveznim tregerima i manzetnama, savrsene oblikovane bele sesire, itd, pri samom kraju smestena je halal mesara, ovcije glave gledaju iz izloga, teleci butovi su naslagani jedan preko drugog, ocisceni pilitji strce nogama u vis kao bajoneti, prodavac, nasmeseni brka grgurave kose nosi "nekad bila bela "kecelju, odmah preko puta radnja sa ribom, obicno se tesko moze prici zbog vode koja se stvara otapanjem leda na kojem je riba, red mulet, plaice, dover sole, haringe, rakovi, salmon itd.......linija 49 mi je uvek bila poligon za posmatranje svega onoga sto je stvorila ljudska rasa, prilicno je duga i povezuje zapadni i juzni deo grada prolazeci kroz jedan od najelitnijih i najbogatijih delova ,a tu se mogu sresti mladi ili ne toliko mladi poslovni ljudi u obaveznim prugastim odelima sa obaveznim anglikanskim poreklom noseci akt tasne sa tragovima vremena na njima kao dokaz da poticu od prethodne generacije, mlade sluzbenice koje od ranog jutra doteruju sminku jednom rukom a drugom vesto kucaju poruke na svojim telefonima, uzurbane poljske bildere sa rancima iz kojih viri gradjevinski alat, studente iz svih delova sveta koji sa slusalicama na usima prelistavaju poslednju lekciju, tajlandjanke koje "zapevaju" pricajuci onako malene i takodje zureci na posao u neke od bogatih kuca gde spremaju ili setaju kerove, arapkinje uvek napadno nasminkane sa neprimerenom kolicinom parfema, tinejdzeri u skolskim uniformama sa skolskim kravatama koje vire iz dzepova, najrazlicitijih fizionomija sto samo potvrdjuje kosmopolitizam sredine, krupne ali skladne sa neverovatnim drzanjem zene sa kariba koje zrace samopouzdanjem......slicno je kada se podje onako polako peske od sheperd's bush green-a, velikog zelenog trougla prema hamersmith-u i dalje prema high street kensingtonu, smenjuju se oblici, epohe i stilovi toliko jedinstveni za ovaj grad, toliko jedinstveni da ih obicno turisticko oko u potrazi za imperijalnom prosloscu obicno previdi......edvardijanski niz mansoneta sarene kao torta, stroge viktorijanske sa obicno visokim stepenicama na kojima sedi mladez u toplim julskim vecerima, blokovi opstinskih zgrada sa zaobljenim ivicama od crvene cigle gradjene za gradsku sirotinju pocetkom pedesetih, poneka art deco sa karakteristicnim prozorskim ukrasima koja je uspela da se odrzi medju staklom i celikom.....sarenilo , eh sarenilo.....zna da umori.....

mike-leo (male, 50)
i like the way you tell a story
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
#166: (2008-07-17 13:52)
.........klub 27......
Ode mi žensko dete,matoro,na more,pre 6-7 dana,a mali Nikola koji živi sa majkom,uđe ladno i useli se u njenu sobu,pored mene... I ne misli da ide,mada mu je dosadno,s obzirom da mu 500 metara dalje kraj u kojem živi,drugovi,majka... Shvatim da dok se Jovana ne vrati on otići neće,nervi mi se regenerisali,nas dvojica sami veći deo dana... Setim se nekih emisija na nacionalnoj,gde kažu da,gorile ili koja slična vrsta,ne znam tačno,odrastaju prve tri godine uz majku,a posle toga ne mrdaju od oca,jer u protivnom ne mogu da prežive,tj. moraju život da nauče tako... Da l' je moj/naš sličan majmunskom nije pitanje,život je valjda život... Puno mi srce nekako,jer ja tu ljubav prema deci ne znam da pokažem kao drugi,nekada ne mogu,nekada ne mogu oni,jedino da osete,a valjda osećaju...

Usput to mu je prvi put u poslednjih 3 godine da dođe na duže od 2 noći...

Elem biomelem,u ovih nekoliko dana ne mrdam nigde i dobijam poruke tipa ti NAS ne voliš više,kada ćeš doći,što bar ne zoveš da pitaš kako smo i kako je beba,ona je siroče i sve u tom fazonu... Kao uživajte dobro je što je tu,al' ona je siroče... Objasnim sms-om,doduše,da je ona toliko mala,pa srećom ne zna da je siroče,a da ovih dvoje velikih žive ove tri godine kao siročići,pa mogu da budem toliko pri sebi i ne mrdam od njega ovih nekoliko dana,tek da zaboravi na činjenicu da ne živi kao većina njegovih drugova... Još me i pita... Tata kada bih ja mogao ponovo da se rodim,pa da živimo zajedno svi,kao da je on kriv što sada ne živimo zajedno...

I šta odgovoriti suprotnoj strani... Malo je falilo da napišem da se nije izvadila poslednjim sms-om da ona poput svih bikova žena jednim sms-om,jednom rečenicom u jednom danu može da trasira sebi nesrećnu priču i da je to jače od racionalnog mada je i jarac u podznaku... I usput kao dobro je njoj mama rekla da ja imam svoj život i da je to tako... Pa jok jbt nisam imao do 44,pa sretoh nju i nadjoh život...

A kad je trebalo birati,izbor beše njen... Ne bi joj bilo prvi put da abortira,a od mene je znala čemu se može nadati i pre nego je došla pred izbor...

Pomogne mi ženska glupost da u sebi prelomim nedoumice koje imam lakše nego bih sam to uradio... Srećom,pa je tako...

Da budem nekom veći otac više nego drugima ili veći muž nego sam bio ili jesam sada... NIKADA...

Lepo kažu u onom domaćem filmu... Nikada žena,nikada isti posao...

Podelih sa vama svoj svakodnevni opus pitanja i odgovora... Sam se pitam i sam sebi odgovaram...
NeronChe (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
wildone

VIP
#167: (2008-07-18 21:09)
.........klub 27......
Pun kafic, muzika tresti…ulazimo…. Pevachica se smeska, pozdravlja nas…gledam okolo, sve ljudi koje poznajem, ili bar mislim da ih poznajem: srecem ih svakodnevno, provodim sa njima puno vremena; znam njihove priche, probleme, radosti... sve…. Vishe nego dovoljno.. Bila je to jedna od “onih” kompanijskih zurki…
I da…chula sam da je ziveo preko, da je nekada bio opasna faca….. mislim se zasto bio kada i sada izgleda bogovski…”Mala, pleshemo? Of course kolega” … nikada u zivotu nisam dozivela takvo vodjenje…. Nikada u zivotu nisam zatvorenih ociju plesala, dozvolila da me ponese adrenalin koji sam osetila, korak po korak… zatvorenih ociju… iscekivajuci novi okret, novi dodir… jedva osetni poljubac... nisam mislila ni o cemu….uzivancija…. i…. fijuuu fijuuuu…bravo… aplauz… u jbte.. pa ovo nije san….
Poljubi mi ruku, zahvali se i reche :” Bilo je zadovoljstvo plesati s Tobom”…
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
#168: (2008-07-18 23:11)
.........klub 27......
Zanimljivo da stalno gutamo sopstvenu pljuvačku,a kada bi pljunuli u čašu retko ko bi je popio,a ništa se promenila nije...

Ili što ljudi ubijaju,kasape,siluju,ubijaju svoje potomstvo,onanišu i boluju od krš nervnih boleštura,a životinje nikada i ništa od toga uglavnom,osim kada ih zatvoriš u kavez...

Čim smo u kavezu imamo potrebu za zakonima kako bi sprečili prirodu da nas kažnjava sama...

Samo velika lasica ubija iz zadovoljstva u životinjskom svetu...

To prepričah bizarni niskobudžetni triler od sinoć...

A sad ću da popijem 2 limenke ledenog jelena i baš da vidim da li ću izdržati da ne odem po još nekoliko... Nisam pio od onog dana ništa...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-07-18 23:13

NeronChe (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
maski

VIP
#169: (2008-07-19 22:42)
.........klub 27......
[url=".../files/123143927/za_maski.rar.html"].../files/123143927/za_mask... />

evo još malo sličica sa par mojih omiljenih mesta i naravno JA!

nece da mi otvori stranicu sa slikama

ja sam u protekle dve nedelje nabila sto trideset i pet radnih sati, dve ili tri svadbe (ne secham se vishe), zzurku povodom jednog krshtenja za 50 osoba, zzurku povodom jednog rodjenja za 50 osoba, vinsko vece za 30 osoba.... i svakodnevni ruchkovi i vechere za 10+ osoba..... u fullu sam sa energijom i toliko sam se istrenirala da ni u meku ne izbacuju hranu brzze od mene....s tim shto je svaki tanjir savrshen kao da je jedini. extremno sam zadovoljna svojim postignuchem..,...

menadzera picopevca sam oterala u tri lepe te su me malo zbog toga ribali a onda su mi dali bonus u keshu mobilni i karticu i full ovlashchenja za organizovanje kujne jerbo mi je shef vec mesec dana u b92 i njima organizuje kantinu i sprema hranu i obuchava ekipu koja che tamo da radi.....shirimo se k'o zzuti

...gledala sam sinoc na bbc-u emisiju o S.L.

.... u medjuvremenu traju intenzivni gradjevinski radovi u mom chardaku na trinaestom spratu.... ogulili smo plafon, pa nam se dopalo pa smo ogulili i zid (5*2.4m) pa smo skontali da je sirovi beton extra cool ali da ima previshe neravnina te googlanjem nadjemo da firma sika proizvodi neshto shto se zove monotop te se istresemo za dosta kesha i kupimo to da presvuchemo zid da bude josh lepshi pa onda se djuvegija odvali od shalovanja al na kraju opshta ejakulacija na rezultat..... super srechni zapalimo po pljugu i krenemo u tripovanje shta che gde i kako i nadjemo mrak mape okeanskog dna koje su napravili dechaci iz nacionalne geografije i smislimo da na zid od 5m stavimo tri te mape u staklenim ramovima bez paspatua da bi se video beton iza i da ih zamotamo u shiroke metalne ramove..... i odushevimo se idejom..... to je bilo pre pet dana.... dodjem jutros na posao skuvam kafu meni i zzeljku (nabavka i fakture), razmotam svezzanj pristigle dnevne shtampe i chasopisa, prosledim zzeljku dnevne novine, maznem za sebe brava kazu i posle [ar strana nadjem fotografiju svoje ideje!!!...egzactly!!!....betonski zid, slika bez paspatua i shiroki metalni ram!!!...pa ti sad meni kazzi da duhovi shpijuni shaptachi ne postoje!

shapnula sam im da ti kazzu da sam te zagrlila, odigla od zemlje i zavrtela k'o princcipessu!

Updated 1 time(s), Last update (maski) 2008-07-19 22:43

maski (female, 38)
art i cuina
maski

VIP
#170: (2008-07-21 18:15)
.........klub 27......
šta? duhovi šaptači? pffft gde ne postoje.. videla ih svojim očima!!!
jebem li ga, pola stvari ne bi završila u životu da nije njih i njima hvala rolleyes.gif

što kaže moj prijatelj Slaviša "jebem te posle..." meni je na poslu očajno. napravila se neka grozna atmosfera svi nešto reže i mrze.. razlozi su opravdani, rukovodstvo nam je potpuno nesvesno inter i enter uticaja koji dovode do toga i nemajući rešenje sprovode neke mere restrikcije od kojih mi se sere, pravo da ti kažem

EXIT je bio čaroban.. sve je bilo odlično, osim subote. mnogo brate ciganski bilo, očekivala sam više od Manu Čao, mada se ljudi zajebavali dobro. ali bila mnogo gužva i mnogo ciganski. ostalo odličan 5+.
e sad Leni Kravic u četvrtak pa u ponedeljak na Ohrid relaksacija.. mmmm
ostatak slobodnog vremena, naravno, Second Life i sve što on sobom nosi
osećam se splitovano. nekako, mada se stvari odvijaju neočekivano van mojih predviđanja, osećam se mnogo dobro. i svaka sumnja u to što sam uradila i radim završava se zaključkom da mi je dobro. i to je kraj svih sumnji. celog života se prepitavam da li sam uradila nešto dobro ili ne ali ispadne da se uvek sve vrti oko zadovoljavanja drugih ljudi ili nekih njihovih normi. e sad je ovo samo za mene. nažalost, teško je podeliti sa njima osećanja, znam, zvuči sumanuto. jebemliga ako ne bi pozvali ambulantna kola i strpali me u ludaru laugh.gif
ne ne, neću da rizikujem..
zato i pišem tebi, ti i ja smo se nekako tako skapirale iako ti "oči nisam videla", pa možeš da razumeš kako to ide.. draga si mi kao drugarica iz detinjstva koju nisam videla 20 godina ali ljubav nam ostala neukaljana životom. a da bi osećala tako prema tebi nismo morale da živimo u istoj zgradi i šišamo iste lutke wink.gif

slike ne možeš da otvoriš je xxx posle mesec dana briše.. pošto od danas Peveral i ja posedujemo svoju zemlju (omg, 32000m2 našeg samo našeg ostrva) zidamo čardak i šumu i vodopad i sve! pa ondak kad sve privršimo i sednemo da se divimo svom delu ja ti fotografišem i šaljem takoc. ljubav cveta, brda su daleka..
ljubim te all over
Olja

maski (female, 38)
art i cuina
total: 202, displayed: 10, page: first page previous page ... 9 10 11 12 13 14 15 16  17  18 ... next page last page of 21
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Osvojite sedmicu na na loto-u
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis